0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΑΠΕΡΓΙΑ για ΜΗΝΕΣ θέλει και να τους διώξουμε κακήν κακώς αυτούς που μας έβαλαν σε αυτή τη διαδικασία.
Η γενικη κατασταση της χωρας δεν ειναι καλη. Κλεινουν επιχειρησεις, μειωνουν προσωπικο, μενουν απληρωτοι οι εργαζόμενοι και μεις μιλαμε λες και θα αποτελέσουμε την εξαιρεση! Μακαρι να μπορουσαν να γινουν αυτα που λεμε και άλλα τοσα αλλα ας ειμαστε ρεαλιστες. Και εκλογες να γινουν, θα αλλαξει κατι? Ας το παρουμε αποφαση: σβερκωθηκαμε το ΔΝΤ -ΔΟΕ και δυστυχως δεν θα φυγει ουτε συντομα, ουτε ευκολα!
Παράθεση από: mariagizella στις Απριλίου 08, 2011, 06:57:41 pmοι αλλαγές στην ύλη αφορούν και στο γνωστικό και στα ψυχοπαιδαγωγικά? ..δεν έχω ξαναδώσει ασεπ... οπότε ως ''ύλη'' θεωρείται αυτή των προηγούμενων διαγωνισμών? το μεταπτυχιακό και το πιστοποιητικό ΕΠΠΑΙΚ της Ασπαιτε, προσμετρώνται στην τελική μοριοδότηση?Α! σχετικά με το πιστοποιητικό γνώσης-χρήσης Η/Υ & προγραμμάτων, ισχύει ημερονηνία λήξης και στο πλαίσιο του ασεπ??? δηλαδή πρέπει να ξαναδώσω αν το έχω πάρει το '07 ή το '08? Οι αλλαγές στην ύλη είναι άγνωστες και όπως έγραψα, η κ. υπουργός όταν ψηφίστηκε ο νέος νόμος είχε υποσχεθεί ότι θα μας ενημερώσει 1 χρόνο πριν τον διαγωνισμό.Όλα τα πιστοποιητικά Η/Υ ανανεώνονται κάθε χρόνο. Κανένα δεν έχει αφεθεί να λήξει. Η διάταξη περί 3ετούς διάρκειας δεν έχει εφαρμοστεί.
οι αλλαγές στην ύλη αφορούν και στο γνωστικό και στα ψυχοπαιδαγωγικά? ..δεν έχω ξαναδώσει ασεπ... οπότε ως ''ύλη'' θεωρείται αυτή των προηγούμενων διαγωνισμών? το μεταπτυχιακό και το πιστοποιητικό ΕΠΠΑΙΚ της Ασπαιτε, προσμετρώνται στην τελική μοριοδότηση?Α! σχετικά με το πιστοποιητικό γνώσης-χρήσης Η/Υ & προγραμμάτων, ισχύει ημερονηνία λήξης και στο πλαίσιο του ασεπ??? δηλαδή πρέπει να ξαναδώσω αν το έχω πάρει το '07 ή το '08?
Stelio, Καλημέρα!! Πώς ανανεώνονται τα πιστοποιητικά Η/Υ; Αυτόματα ή πρέπει εμείς να έχουμε προβεί σε κάποιες ενέργειες ανανέωσής τους;
Παράθεση από: Belisha στις Απριλίου 10, 2011, 09:19:10 amStelio, Καλημέρα!! Πώς ανανεώνονται τα πιστοποιητικά Η/Υ; Αυτόματα ή πρέπει εμείς να έχουμε προβεί σε κάποιες ενέργειες ανανέωσής τους;Καλημέρα. Δεν υπάρχει λόγος ανανέωσης καθώς κανένα δεν έχει λήξει.Ότ,ι λέει η ECDL για ανανέωση δεν είναι επίσημα αναγνωρισμένο.ΑΝ αποφασίσει το κράτος να εφαρμοστεί η διάταξη περί "λήξης" θα πρέπει να αποφασίσει και πως θα γίνεται η ανανέωση.
SOSνα ρωτήσω κάτι μια και αναφέρατε το ECDL? εγώ το χω χάσει .. ψάχνω (από τότε που είπε αυτή ότι θα μετράει στον ΑΣΕΠ) αλλά δεν το βρίσκω πουθενά.......έχω σκάσει... ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω? πρέπει να ξαναδώσω εξετάσεις?ευχαριστώ!!!!!!