0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Yποτίθεται ότι θα μας ενημέρωναν έξι μήνες πριν για τις αλλαγές που θα έκαναν σχετικά με το διαγωνισμό, έτσι δεν είναι;Ν' αρχίζουμε δηλαδή να διαβάζουμε πράγματα που δε θα είναι στην ύλη χωρίς να γνωρίζουμε το πώς και το πότε; Mε τι διάθεση; Μ' αρέσει το αντικείμενο μου, δουλεύω πάνω σ΄αυτό αλλά όταν έχεις και οικογένεια και υποχρεώσεις και επίσης έναν πολύ καλό βαθμό στον προηγούμενο διαγωνισμό, δε βρίσκω επαρκές κίνητρο...
Παράθεση από: elena maria στις Αυγούστου 26, 2011, 03:21:50 pmΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ! Δέχομαι ερωτήματα και πάλι για τον ΑΣΕΠ. Τη γνώμη μου την έχω ξαναγράψει και θα την γράψω πάλι με νέα στοιχεία! Δε βλέπω ΑΣΕΠ για το 2012! Και για την ιστορία: Χθες έγινε «ντου» στο γραφείο της ΔΝΤ από συναδέλφους που ανήκουν στην κατηγορία του 30/μηνου! Τους απέκλεισε ΑΣΕΠ το 2012, λένε οι πληροφορίες μου, καλά διασταυρωμένες… Μην ακούτε τους εμπόρους της γνώσης (φροντιστήρια)! Το λιγοστό λίπος που σας έχει μείνει θέλουν… αυτα ειναι τα λεγόμενα του Καψαλάκη στον τοιχο του πριν απο μια ωρα περιπου για τον διαγωνισμό του ΑσεπΣτους φυσικους πχ δεν έχουν μείνει 30 μηνιτες .αρα δεν ισχύει για αυτους ο αποκλεισμός του ασεπ.
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ! Δέχομαι ερωτήματα και πάλι για τον ΑΣΕΠ. Τη γνώμη μου την έχω ξαναγράψει και θα την γράψω πάλι με νέα στοιχεία! Δε βλέπω ΑΣΕΠ για το 2012! Και για την ιστορία: Χθες έγινε «ντου» στο γραφείο της ΔΝΤ από συναδέλφους που ανήκουν στην κατηγορία του 30/μηνου! Τους απέκλεισε ΑΣΕΠ το 2012, λένε οι πληροφορίες μου, καλά διασταυρωμένες… Μην ακούτε τους εμπόρους της γνώσης (φροντιστήρια)! Το λιγοστό λίπος που σας έχει μείνει θέλουν… αυτα ειναι τα λεγόμενα του Καψαλάκη στον τοιχο του πριν απο μια ωρα περιπου για τον διαγωνισμό του Ασεπ
Παράθεση από: infinity_kos στις Αυγούστου 26, 2011, 03:36:23 pmΠαράθεση από: elena maria στις Αυγούστου 26, 2011, 03:21:50 pmΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ! Δέχομαι ερωτήματα και πάλι για τον ΑΣΕΠ. Τη γνώμη μου την έχω ξαναγράψει και θα την γράψω πάλι με νέα στοιχεία! Δε βλέπω ΑΣΕΠ για το 2012! Και για την ιστορία: Χθες έγινε «ντου» στο γραφείο της ΔΝΤ από συναδέλφους που ανήκουν στην κατηγορία του 30/μηνου! Τους απέκλεισε ΑΣΕΠ το 2012, λένε οι πληροφορίες μου, καλά διασταυρωμένες… Μην ακούτε τους εμπόρους της γνώσης (φροντιστήρια)! Το λιγοστό λίπος που σας έχει μείνει θέλουν… αυτα ειναι τα λεγόμενα του Καψαλάκη στον τοιχο του πριν απο μια ωρα περιπου για τον διαγωνισμό του ΑσεπΣτους φυσικους πχ δεν έχουν μείνει 30 μηνιτες .αρα δεν ισχύει για αυτους ο αποκλεισμός του ασεπ. o σχετικός πίνακας έχει 3 30μηνους
Παράθεση από: change73 στις Αυγούστου 26, 2011, 05:30:46 pmYποτίθεται ότι θα μας ενημέρωναν έξι μήνες πριν για τις αλλαγές που θα έκαναν σχετικά με το διαγωνισμό, έτσι δεν είναι;Ν' αρχίζουμε δηλαδή να διαβάζουμε πράγματα που δε θα είναι στην ύλη χωρίς να γνωρίζουμε το πώς και το πότε; Mε τι διάθεση; Μ' αρέσει το αντικείμενο μου, δουλεύω πάνω σ΄αυτό αλλά όταν έχεις και οικογένεια και υποχρεώσεις και επίσης έναν πολύ καλό βαθμό στον προηγούμενο διαγωνισμό, δε βρίσκω επαρκές κίνητρο...Mε αφορμη αυτο που λες για τον καλο βαθμο τι θεωρεις καλο βαθμο ;
Παράθεση από: dimstella στις Αυγούστου 26, 2011, 05:50:50 pmΠαράθεση από: infinity_kos στις Αυγούστου 26, 2011, 03:36:23 pmΠαράθεση από: elena maria στις Αυγούστου 26, 2011, 03:21:50 pmΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ! Δέχομαι ερωτήματα και πάλι για τον ΑΣΕΠ. Τη γνώμη μου την έχω ξαναγράψει και θα την γράψω πάλι με νέα στοιχεία! Δε βλέπω ΑΣΕΠ για το 2012! Και για την ιστορία: Χθες έγινε «ντου» στο γραφείο της ΔΝΤ από συναδέλφους που ανήκουν στην κατηγορία του 30/μηνου! Τους απέκλεισε ΑΣΕΠ το 2012, λένε οι πληροφορίες μου, καλά διασταυρωμένες… Μην ακούτε τους εμπόρους της γνώσης (φροντιστήρια)! Το λιγοστό λίπος που σας έχει μείνει θέλουν… αυτα ειναι τα λεγόμενα του Καψαλάκη στον τοιχο του πριν απο μια ωρα περιπου για τον διαγωνισμό του ΑσεπΣτους φυσικους πχ δεν έχουν μείνει 30 μηνιτες .αρα δεν ισχύει για αυτους ο αποκλεισμός του ασεπ. o σχετικός πίνακας έχει 3 30μηνουςοι 2 διορίστηκαν φέτος. Ένας έμεινε...
Παράθεση από: rozy4 στις Αυγούστου 26, 2011, 05:52:29 pmΠαράθεση από: dimstella στις Αυγούστου 26, 2011, 05:50:50 pmΠαράθεση από: infinity_kos στις Αυγούστου 26, 2011, 03:36:23 pmΠαράθεση από: elena maria στις Αυγούστου 26, 2011, 03:21:50 pmΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ! Δέχομαι ερωτήματα και πάλι για τον ΑΣΕΠ. Τη γνώμη μου την έχω ξαναγράψει και θα την γράψω πάλι με νέα στοιχεία! Δε βλέπω ΑΣΕΠ για το 2012! Και για την ιστορία: Χθες έγινε «ντου» στο γραφείο της ΔΝΤ από συναδέλφους που ανήκουν στην κατηγορία του 30/μηνου! Τους απέκλεισε ΑΣΕΠ το 2012, λένε οι πληροφορίες μου, καλά διασταυρωμένες… Μην ακούτε τους εμπόρους της γνώσης (φροντιστήρια)! Το λιγοστό λίπος που σας έχει μείνει θέλουν… αυτα ειναι τα λεγόμενα του Καψαλάκη στον τοιχο του πριν απο μια ωρα περιπου για τον διαγωνισμό του ΑσεπΣτους φυσικους πχ δεν έχουν μείνει 30 μηνιτες .αρα δεν ισχύει για αυτους ο αποκλεισμός του ασεπ. o σχετικός πίνακας έχει 3 30μηνουςοι 2 διορίστηκαν φέτος. Ένας έμεινε...Αμβράζης, Αδαμίδης (ο παππούς αναπληρωτής), Κούκιος,δεν βλέπω να διορίστηκε κανείς από τους 3 φέτος, τουλάχιστον στους διορισμούς που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, εκτός αν έχω χάσει επεισόδια
Μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι στους φιλολόγους διορίστηκε επιτέλους ο συνάδελφος στο Νο 1, ο οποίος πρέπει να είχε ... 854 χρόνια προϋπηρεσία! Κάτι θα ξέρει αυτός που αποφάσισε να διοριστεί φέτος. ... Άρα, ΑΣΕΠ θα γίνει. ... Δυστυχώς!
Παράθεση από: peltes29 στις Αυγούστου 27, 2011, 12:13:54 amΜου έκανε τρομερή εντύπωση ότι στους φιλολόγους διορίστηκε επιτέλους ο συνάδελφος στο Νο 1, ο οποίος πρέπει να είχε ... 854 χρόνια προϋπηρεσία! Κάτι θα ξέρει αυτός που αποφάσισε να διοριστεί φέτος. ... Άρα, ΑΣΕΠ θα γίνει. ... Δυστυχώς! δεινοσαυρος ειναι?
Παράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 27, 2011, 02:56:57 amΠαράθεση από: peltes29 στις Αυγούστου 27, 2011, 12:13:54 amΜου έκανε τρομερή εντύπωση ότι στους φιλολόγους διορίστηκε επιτέλους ο συνάδελφος στο Νο 1, ο οποίος πρέπει να είχε ... 854 χρόνια προϋπηρεσία! Κάτι θα ξέρει αυτός που αποφάσισε να διοριστεί φέτος. ... Άρα, ΑΣΕΠ θα γίνει. ... Δυστυχώς! δεινοσαυρος ειναι? ποσο χρονων ειναι αραγε;;;;;;;;με το φορειο θα μπει στην τάξη;;;