0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: anixia στις Δεκεμβρίου 14, 2011, 10:20:34 pmΠρωτον,συνεχιζεις και εισαι εριστικος μαζι μου....δευτερον μιλαω για τον ισως πιθανο ασεπ στο πρωτο τετραμηνο του'12 και τριτον δεν εχω δικαιωμα οικονομικο -κοινωνικο -πολιτικης κριτικης;Νομιζω υπερβαλεις ως προς τη προθεση.Προφανως και εχεις δικαιωμα κριτικης και ισα ισα εγω σου λεω να μην ξαναασχοληθεις με ΑΣΕΠ αφου αυτες ειναι οι συνθηκες.Οπως λεει και η αναπληρωτρια παραπανω που εχει γαντζωθει στην θεση της (προσωρινη) και ξορκιζει τον ΑΣΕΠ που της εδωσε το δικαιωμα της αναπληρωσης να την 'κανεις' για αλλου...
Πρωτον,συνεχιζεις και εισαι εριστικος μαζι μου....δευτερον μιλαω για τον ισως πιθανο ασεπ στο πρωτο τετραμηνο του'12 και τριτον δεν εχω δικαιωμα οικονομικο -κοινωνικο -πολιτικης κριτικης;
Καλησπέρα παιδιά και απο μένα που τώρά μπαίνω στην συζητηση σας!!! και απλά ήθελα να πω ότι δεν χρειάζεται να είμαστε εκνευρισμένοι μεταξύ μας ενώ μας φταίνε άλλοι..... και κάτι άλλο απο κάποιες πηγές μου απο κυβερνητικά στελεχη έμαθα ότι ο ΑΣΕΠ σαν οργανισμος χρεωκόπησε και διαλυθηκε και περιμένουν να συνεχιστει η κρίση για να το ανακοινώσουν ρίχνοντάς το εκεί... άρα όλες οι προσλήψεις που έγιναν τον τελευταίο 1 χρόνο ήταν διαβλητές και ότι γίνει και απο εδώ και πέρα!!!!!!!!!!!!
και κάτι άλλο απο κάποιες πηγές μου απο κυβερνητικά στελεχη έμαθα ότι ο ΑΣΕΠ σαν οργανισμος χρεωκόπησε και διαλυθηκε και περιμένουν να συνεχιστει η κρίση για να το ανακοινώσουν
και κάτι άλλο απο κάποιες πηγές μου απο κυβερνητικά στελεχη έμαθα ότι ο ΑΣΕΠ σαν οργανισμος χρεωκόπησε και διαλυθηκε και περιμένουν να συνεχιστει η κρίση για να το ανακοινώσουν ρίχνοντάς το εκεί... άρα όλες οι προσλήψεις που έγιναν τον τελευταίο 1 χρόνο ήταν διαβλητές και ότι γίνει και απο εδώ και πέρα!!!!!!!!!!!!
- Η τρόικα στο συνέδριο ζήτησε δραστική μείωση του δημόσιου τομέα είτε με εφεδρεία είτε με απολύσειςπηγή newsit...και σου λένε....εμείς θα πάμε κόντρα στο ρεύμα θα κάνουμε διαγωνισμό για προσλήψεις.......καλό?
επίσης λέτε κάποιοι θα τον κάνει για να εφαρμόσει το νέο σύστημα.....δηλαδή στις 5 ειδικότητες θα ισχύει το νέο σύστημα και στις άλλες 30 το παλιό...δε νομίζω να θέλει να το κάνει γι' αυτό....το θέμα είναι ότι δεν ξέρει πόσους θα χρειαστεί....πιθανόν οι διορισμοί να είναι στα δάχτυλα των χεριών....είδατε πχ τι έγινε με τους δασκάλους.......άρα να τρέχει 50.000 για 100 θέσεις τη στιγμή που μπορέι να τις καλύψει με αυτούς που χρωστάει όπως ειδικές κατηγορίες, κάποιοι που ξέμειναν.....ποιο το νόημα?? πιστεύω ότι είναι λογικά αυτά που λέω......
ΚΑΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ .....γιατί δεν γίνεται τόσο καιρό...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΙΝΙ....