0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μακάρι giannio να ήταν όπως τα λες..Πραγματικά πολύ θα ήθελα να είναι έτσι...Αλλά δυστυχώς όπως ανέφεραν οι συνάδελφοι θα πρέπει να ξαναδίνουμε μέχρι να φτάσουμε τον πολυπόθητο στόχο(το διορισμό δηλαδή που μας στέρησαν με το έτσι θέλω).Το βασικό είναι να δουλεύεις και για να δουλεύεις αναπληρωτής θα πρέπει να δίνεις(το 12 ας πούμε αν δεν θες δεν δίνεις αφού έχεις σχετικά καλό βαθμό το 08.)Τυχαία νομίζεις φωνάζαμε πέρυσι;Τώρα,αν πιάσουμε την περίπτωση να γίνουν εκλογές και δε γίνει ασεπ συμφέρει πολύ κόσμο, αφού θα παραταθεί η μεταβατική και θα ισχύουν οι υπάρχοντες πίνακες.
όχι ρε γαμώτο, εγώ δεν το είχα καταλάβει έτσι.Μα καλά είναι δυνατόν να δίνουμε κάθε 6 χρόνια υποχρεωτικά;;Δεν ξέρω, εγώ ελπίζω ότι έκαναν και αυτοί οι ηλίθιοι νομοθέτες κάποιο λάθος και δεν το σκέφτηκαν καλά αυτά που έγραψαν.Δεν είναι δυνατόν να εξαναγκάζεις κάπιον κάθε 6 χρόνια να ξαναδίνει υποχρεωτικά ή να δίνει κάθε 2 χρόνια για να πάρει μόρια στους κωλοπίνακες
Δεν οδηγεί κάπου ουσιαστικά το να πετάς έξω κάποιον με προσόντα, επιτυχία ΑΣΕΠ, επειδή μετά από 6 χρόνια δεν μπόρεσε για τον Α,