0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: λιθοσφαιριστής στις Αυγούστου 20, 2011, 03:48:51 pmΤο έκτρωμα για το μηδενισμό των μορίων ευτυχώς δεν πέρασε.τι περασε και τι δεν πέρασε ?από που μπορουμε να ενημερωθουμε για αυτά ?
Το έκτρωμα για το μηδενισμό των μορίων ευτυχώς δεν πέρασε.
Πάρα πολλές περιοχές ήταν ίδιες με τις περσινές. Καλά στην Ευρυτανία τόσους φυσικούς τι θα τους κάνει? Πηρε πέρσι, παίρνει και φέτος!
Στην Ευρυτανια, παρα το γεγονος οτι σχεδον ολες οι ειδικοτητες ειναι υπεραριθμες και τα σχολεια λιγοστα, ανοιγουν θεσεις διορισμων διοτι μετακινουνται πολλοι εκπαιδευτικοι με αποσπασεις αλλα και μεταθεσεις.
[ =Damien link==22813.msg470198#msg470198 =1313750553]Παράθεση από: drakoulina στις Αυγούστου 19, 2011, 01:36:59 pmΠαράθεση από: zeroout στις Αυγούστου 18, 2011, 02:28:32 pmΠαράθεση από: paidagwgos στις Αυγούστου 17, 2011, 07:11:50 pmΣυνάδελφοι, γειά σας!Εν αναμονή των τοποθετήσεων μας (δεύτερη χρονιά διορισμένη), ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: σε περίπτωση που δεν έχουμε ώρες-οπότε θεωρούμαστε υπεράριθμοι-υπάρχει περίπτωση να μας μετακινήσουν σε άλλο νομό;υπάρχει κάποιο σημείο στην ισχύουσα νομοθεσία που να αναφέρεται κάτι τέτοιο;το ρωτάω γιατι ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας μας το είχε επισημάνει από πέρυσι....και αν είναι να φύγω και να πάω πιο κοντά στο σπίτι μου καλώς, αλλιώς....μήπως γνωρίζει κάποιος συνάδελφος που θα το βρώ;ή τέλος πάντων τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση;Φυσικά και γίνεται και φέτος θα γίνει σχεδόν σίγουρα. Ο νέος νόμος της Αννούλας προβλέπει μετακίνηση προσωπικού όπου υπάρχει ανάγκη. Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Εγώ είμαι τώρα στα Δωδεκάνησα. Ανήκω γενικά όμως στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Που σημαίνει ότι για τις ανάγκες αυτής της ρημάδας της υπηρεσίας μπορεί το ΠΥΣΔΕ να με τοποθετήσει όπου αυτό κρίνει σκόπιμο, αν δεν υπάρχει κενό στην περιοχή που είμαι. Μετάφραση, μπορεί να με στείλει σε όποιο νησί των Δωδεκανήσων και των Κυκλάδων επίσης, γιατί είναι και αυτές στην περιφέρειά μας... Δηλαδή Χ...ε μέσα..... Αν διαβάσεις το νόμο της Αννούλας θα το δεις μέσα.Πότε έγινε αυτό; Δεν το πήρα πρέφα! Εγώ είμαι νεοδιόριστη του 2010 στην πρωτοβάθμια Δωδεκανήσου! Υπάρχει περίπτωση αν με βγάλουν υπεράριθμη να με τοποθετήσουν σε άλλη πρωτοβάθμια; Και αν ναι πού; Μόνο Κυκλάδες ή και προς τα πάνω σε άλλο γραφείο των Δωδεκανήσων; Ποιός νόμος το επιτρέπει αυτό;Mπορει να αποσπαστεις σε αλλο ΠΥΣΠΕ της ιδιας περιφερειακης δ/νσης με αποφαση του περιφερειακου διευθυντη ή σε ΠΥΣΠΕ αλλης περιφερειακης δ/νσης με αποφαση του υπουργου Παιδειας (Ν. 3848/2010).
Παράθεση από: zeroout στις Αυγούστου 18, 2011, 02:28:32 pmΠαράθεση από: paidagwgos στις Αυγούστου 17, 2011, 07:11:50 pmΣυνάδελφοι, γειά σας!Εν αναμονή των τοποθετήσεων μας (δεύτερη χρονιά διορισμένη), ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: σε περίπτωση που δεν έχουμε ώρες-οπότε θεωρούμαστε υπεράριθμοι-υπάρχει περίπτωση να μας μετακινήσουν σε άλλο νομό;υπάρχει κάποιο σημείο στην ισχύουσα νομοθεσία που να αναφέρεται κάτι τέτοιο;το ρωτάω γιατι ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας μας το είχε επισημάνει από πέρυσι....και αν είναι να φύγω και να πάω πιο κοντά στο σπίτι μου καλώς, αλλιώς....μήπως γνωρίζει κάποιος συνάδελφος που θα το βρώ;ή τέλος πάντων τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση;Φυσικά και γίνεται και φέτος θα γίνει σχεδόν σίγουρα. Ο νέος νόμος της Αννούλας προβλέπει μετακίνηση προσωπικού όπου υπάρχει ανάγκη. Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Εγώ είμαι τώρα στα Δωδεκάνησα. Ανήκω γενικά όμως στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Που σημαίνει ότι για τις ανάγκες αυτής της ρημάδας της υπηρεσίας μπορεί το ΠΥΣΔΕ να με τοποθετήσει όπου αυτό κρίνει σκόπιμο, αν δεν υπάρχει κενό στην περιοχή που είμαι. Μετάφραση, μπορεί να με στείλει σε όποιο νησί των Δωδεκανήσων και των Κυκλάδων επίσης, γιατί είναι και αυτές στην περιφέρειά μας... Δηλαδή Χ...ε μέσα..... Αν διαβάσεις το νόμο της Αννούλας θα το δεις μέσα.Πότε έγινε αυτό; Δεν το πήρα πρέφα! Εγώ είμαι νεοδιόριστη του 2010 στην πρωτοβάθμια Δωδεκανήσου! Υπάρχει περίπτωση αν με βγάλουν υπεράριθμη να με τοποθετήσουν σε άλλη πρωτοβάθμια; Και αν ναι πού; Μόνο Κυκλάδες ή και προς τα πάνω σε άλλο γραφείο των Δωδεκανήσων; Ποιός νόμος το επιτρέπει αυτό;
Παράθεση από: paidagwgos στις Αυγούστου 17, 2011, 07:11:50 pmΣυνάδελφοι, γειά σας!Εν αναμονή των τοποθετήσεων μας (δεύτερη χρονιά διορισμένη), ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: σε περίπτωση που δεν έχουμε ώρες-οπότε θεωρούμαστε υπεράριθμοι-υπάρχει περίπτωση να μας μετακινήσουν σε άλλο νομό;υπάρχει κάποιο σημείο στην ισχύουσα νομοθεσία που να αναφέρεται κάτι τέτοιο;το ρωτάω γιατι ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας μας το είχε επισημάνει από πέρυσι....και αν είναι να φύγω και να πάω πιο κοντά στο σπίτι μου καλώς, αλλιώς....μήπως γνωρίζει κάποιος συνάδελφος που θα το βρώ;ή τέλος πάντων τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση;Φυσικά και γίνεται και φέτος θα γίνει σχεδόν σίγουρα. Ο νέος νόμος της Αννούλας προβλέπει μετακίνηση προσωπικού όπου υπάρχει ανάγκη. Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Εγώ είμαι τώρα στα Δωδεκάνησα. Ανήκω γενικά όμως στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Που σημαίνει ότι για τις ανάγκες αυτής της ρημάδας της υπηρεσίας μπορεί το ΠΥΣΔΕ να με τοποθετήσει όπου αυτό κρίνει σκόπιμο, αν δεν υπάρχει κενό στην περιοχή που είμαι. Μετάφραση, μπορεί να με στείλει σε όποιο νησί των Δωδεκανήσων και των Κυκλάδων επίσης, γιατί είναι και αυτές στην περιφέρειά μας... Δηλαδή Χ...ε μέσα..... Αν διαβάσεις το νόμο της Αννούλας θα το δεις μέσα.
Συνάδελφοι, γειά σας!Εν αναμονή των τοποθετήσεων μας (δεύτερη χρονιά διορισμένη), ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: σε περίπτωση που δεν έχουμε ώρες-οπότε θεωρούμαστε υπεράριθμοι-υπάρχει περίπτωση να μας μετακινήσουν σε άλλο νομό;υπάρχει κάποιο σημείο στην ισχύουσα νομοθεσία που να αναφέρεται κάτι τέτοιο;το ρωτάω γιατι ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας μας το είχε επισημάνει από πέρυσι....και αν είναι να φύγω και να πάω πιο κοντά στο σπίτι μου καλώς, αλλιώς....μήπως γνωρίζει κάποιος συνάδελφος που θα το βρώ;ή τέλος πάντων τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση;
Στη χθεσινη εγκυκλιο για τις τοποθετησεις των εκπαιδευτικων με αρ. πρωτ. Φ.361.1/261/102472/Δ1/19-8-2010, το υπουργειο επιτελους λαμβανει θεση σε ο,τι αφορα τις προτεραιοτητες των διαφορων κατηγοριων εκπαιδευτικων κατα τις τοποθετησεις στις σχολικες μοναδες. Συγκεκριμενα, σε σχετικη επισημανση οριζεται οτι προτασσονται οι μετατιθεμενοι, στη συνεχεια επονται οι νεοδιοριστοι και τελευταιοι τοποθετουνται οι αποσπασμενοι.
και τον σεπτέμβρη να γινουν οι τοποθετήσεις σε λειτουργικά κενά και πάλι προηγούνται οι οντες στην διάθεση. Αυτό το έψαξα σήμερα - και με το υπουργείο για επαλήθευση - και προκύπτουν τα εξής; αυτοί που ανήκουν σε ένα συγκεκριμένο πυσδε αλλά δεν έχουν οργανική βγαίνουν υπεράριθμοι στο πυσδε αυτό. Εφόσον λοιπόν θεωρουνται υπεράριθμοι τότε τους διαχειριζόμαστε και με τον αυτό τρόπο - δηλαδή τοποθετούνται πρώτα από όλους τους άλλους. αυτό προκυπει απο τα πδ50/96 και πδ100/97 και πιο συγκεκριμένα από αυτή την διάταξη του πδ50/96 12. Οι εκπαιδευτικοί που δεν τοποθετήθηκαν σε σχολεία της προτίμησής τους τοποθετούνται προς το συμφέρον της υπηρεσίας στις υπόλοιπες κενές θέσεις. Σε περίπτωση που οι εκπαιδευτικοί αυτοί είναι περισσότεροι από τις οργανικές θέσεις, παραμένουν ως υπεράριθμοι στη διάθεση των περιφερειακών υπηρεσιακών συμβουλίων και τοποθετούνται προσωρινά ή διατίθενται για τη συμπλήρωση ωραρίου σύμφωνα με τη διαδικασία του εδαφίου β' της παρ. 7 του άρθρου 14 σε σχολεία της συγκεκριμένης περιοχής. πράγμα που σημαίνει ότι εφόσον είναι υπεράριθμοι λογω μη τοποθέτησής τους σε οργανικό κενό εννοείται ότι προτάσσονται έναντι όλων των υπολοιπων.
παρα το γεγονος οτι καποια ΠΥΣΔΕ λειτουργουν με οποιο τροπο βολευονται, κανονικα οι καθε ειδους αποσπασμενοι στις προσωρινες τοποθετησεις του Σεπτεμβριου επονται οσων ειναι στη διαθεση ανεξαρτητως μοριων.α) αριθμ. 58044/Δ2/22-06-2004 απόφαση του ΥΠΕΠΘ &β) την αριθμ Δ2/58044α/14-07-2004 διευκρινι-στική της,
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΑ
Εννοείται knkn πως αν μάθουμε κάτι άλλο ή υπάρξει κάποια αλλαγή ως προς ό,τι ως τώρα γνωρίζουμε θα σας ενημερώσω πάραυτα.
οι νεοδιοριστοι του '11 , και αυτοι με μορια που τυχον εχουν απο αναπληρωση σε σχολεια; ή δε θα παιξουν κανενα ρολο;
Παράθεση από: boldboy στις Αυγούστου 22, 2011, 07:07:43 pmΚαι δε μας είπε η μεγαλειοτάτη τι θα γίνει με αυτούς που είναι υπεράριθμοι πανελλαδικώς...Αυτό αφήνεται ως ... surprise....Υπάρχουν τέτοιοι ? Αν υπάρχει τέτοια ειδικότητα γίνε συγκεκριμένος και ενημέρωσε μας .... Γιατί στις περισσότερες ειδικότητες προσλαμβάνει και αναπληρωτές με το τσουβάλι για να καλύψει τα κενά .... Μην αγχώνεις όλο τον κόσμο χωρίς λόγο.... Φιλικά ....
Και δε μας είπε η μεγαλειοτάτη τι θα γίνει με αυτούς που είναι υπεράριθμοι πανελλαδικώς...Αυτό αφήνεται ως ... surprise....