0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι συνάδελφοι που θέλουν τις ώρες του συνάδελφου κοινωνιολόγου δεν τις θέλουν εις βάρος του; Για το καλό του τις θέλουν; Ο καλλιτεχνικός που υποστηρίζει την επαναφορά των ωρών του Κοινωνιολόγου φέρνει συγκρούσεις δηλαδή και είναι κακός. Αν υποστήριζε να κοπούν οι ώρες της Κοινωνιολογίας θα ήταν συναδελφικός. Χαχχα! Έγινε! Καλή συνέχεια!
Εσύ την κατακραυγή σου την στρέφεις στους υπεύθυνους; Εγώ εύχομαι όταν κάποιος στραφεί κατά του μαθήματος μου να βρεθεί κάποιος να μαζέψει και για μένα υπογραφές, όπως ο καλλιτεχνικός του σχολείου σου.
Φαντάσου ένα σχολείο όπου οι καθηγητές θα μαζεύουν υπογραφές για να πάρουν τις ώρες των συναδέλφων τους....
Εγώ βλέπω ένα σχολείο που κάποιος συνάδελφος καλλιτεχνικός μάζεψε υπογραφές για να κρατήσει τις ώρες του. Και μάζεψε υπογραφές για να κρατήσει τις ώρες του και ο συνάδελφος κοινωνιολόγος. Το παράδοξο είναι ότι εκείνοι που θέλουν να πάρουν τις ώρες του κοινωνιολόγου για να βολευτούν, κατηγορούν τον καλλιτεχνικό επειδή υποστηρίζει τον κοινωνιολόγο για να τις κρατήσει.
Έθιξα το θέμα επειδή μου κάνει εντύπωση το εξής:όταν μείωσαν τις ώρες των πληροφορικών και των φιλολόγων και άλλων ειδικοτήτων δεν έγινε αυτός ο χαμός που γίνεται τώρα. Θέλω να πω ότι κατάργησαν ένα μάθημα επιλογής καλλιτεχνικών στην Α Λυκείου και έγινε της κακομοίρας (Τα μαθήματα σχεδίου στην Γ Λυκείου είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν, δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, είναι αντισυνταγματικό).Επίσης όπως ειπώθηκε παραπάνω οι φιλόλογοι όταν καταργήθηκαν τα λατινικά ήταν προσεκτικοί στις ανακοινώσεις τους, δεν ζήτησαν να καταργηθεί η κοινωνιολογία. Εδώ βλέπουμε ένα μένος το οποίο έχει πάρει και ιδεολογικό χρώμα δυστυχώς και έχει ταυτιστεί και με συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους. Και ξαναλέω ότι για να έχουμε όλοι ώρες τα παιδιά πρέπει να διδάσκονται 40 ώρες την ημέρα όλα τα μαθήματα.Ποιος θα αποφασίσει τι πρέπει να διδάσκεται και πόσες ώρες? Και κάτι τελευταίο, επειδή τελευταία έχει πέσει πολύ fake news:ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ.