*

Αποστολέας Θέμα: Χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση  (Αναγνώστηκε 23001 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος new_pe06

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση
« Απάντηση #42 στις: Οκτωβρίου 12, 2011, 06:46:52 pm »
Κοίτα εγώ δεν συμφωνώ με αυτό με τα διαφημιστικά σποτ και τα λοιπά. Άλλο αν π.χ. δώσουν φόρμες για τους μαθητές για κάποιους αγώνες και βάλουν και πάνω την στάμπα τους.Δεν μου άρεσε αυτό με τα σποτς γιατί είναι σα να τους κάνεις πλύση εγκεφάλου, είναι πολύ μικρά και δεν έχουν ακόμα αναπτύξει την κριτική τους σκέψη. Τα σπότ συνδέεουν το προιόν με κάτι άλλο π.χ. ευχαρίστηση, επιτυχία και πάει αλλού το πράγμα.

Εμείς δεν αξιοποιούμε πιο απλά πράγματα. π.χ. μαθαίνουμε την ανακύκλωση στα παιδιά αλλά δεν βρίσκουμε και μια εταιρία ανακύκλωσης να δίνουμε π.χ. τα πλαστικά, ή το μαγειρεμένο λάδι που μπορούν να φέρνουν τα παιδιά απο το σπίτι τους και να απαιτούμε η εταιρία να δίνει χρήματα ή έστω προιόντα καθαρισμού, χαρτικά κτλ στο σχολείο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:12:02 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Οκτωβρίου 12, 2011, 06:49:53 pm »
έχουμε καταντήσει στην Ελλάδα, όταν λέμε "δωρεάν παιδεία " να εννοούμε "δωρεάν βιβλία"  - αλλά όλα τα άλλα τα χρυσοπληρώνουμε!!!
και μετά μας πείραξε ο σπόνσορας.....

δηλαδή,άντε και βάλουν αφίσες της coca cola στο σχολείο.....είναι χειρότερο από τις μπούρδες που βλέπουμε γραμμένους στους τοίχους; Και αν δηλαδή η φυσική ειναι χορηγία του Agrino θα αλλάξει τάχα μου ο νόμος της σχετικότητας;
Στην ελλάδα, να μη βλέπαμε μπαμπούλες παντού ωραία θα ήταν....
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Αν θες να μάθεις κάτι τότε δίδαξέ το
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Οκτωβρίου 12, 2011, 06:54:43 pm »
θα συμφωνήσω και εγώ ! τα παιδιά όλη μέρα στην τηλεόραση βλέπουν πολύ χειρότερα πράγματα. Έχουν αποβλακωθεί στον υπολογιστή και στο κινητό για κουταμάρες . Οι σπόνσορες θα τα πείραζαν; και κάποιες διαφημίσεις που ούτως ή άλλως έξω στο δρόμο υπάρχουν κατά 1000άδες;

Θα σας χαλούσε δηλαδή αν το σχολείο ήταν σαν και αυτό http://www.youtube.com/watch?v=xNQIHlFt7Kc&feature=results_video&playnext=1&list=PL150AC6AEBC9014B9 ;

Αποσυνδεδεμένος kyra_daskala

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Οκτωβρίου 12, 2011, 06:55:43 pm »
Προσωπικά, είμαι κατά των χορηγών διότι τα κίνητρά τους δεν είναι σχεδόν ποτέ αθώα.

Σκέψου αν καταλήξουμε στις χορηγίες και το κράτος νίψει τας χείρας του από τις υποχρεώσεις που έχει, μια εταιρία αθλητικών ειδών για να διαφημίσει τα προϊόντα της ποια σχολεία θα επιλέξει;
Αυτά της Κηφισιάς, που έχουν αγοραστική δύναμη οι γονείς, ή τα σχολεία στα Καμίνια, που το πορτοφόλι είναι περιορισμένο;
Το 10ο Δημοτικό Αθηνών που έχει 300 μαθητές ή το Δημοτικό Μεσαριάς Άνδρου που έχει 60;

Οπότε τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Στον Καιάδα οι μαθητές που δεν μένουν σε "καλές" περιοχές, είτε στην πρωτεύουσα, είτε στη επαρχία;

Δεν το συζητώ, όταν ήμουν στο προαναφερθέν σχολείο, έκανα πολύ πιο εύκολα το μάθημά μου και το πιο βαρετό αντικείμενο, γινόταν συναρπαστικό. Αλλά δεν προτίθεμαι να αφήσω το κράτος να παραδώσει την ευθύνη του στην ιδιωτική πρωτοβουλία.

edit Με προλάβατε....
https://www.youtube.com/watch?v=MwRNvpGydzw
Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα
που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Οχι
να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει
έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα
πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:12:02 »

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Οκτωβρίου 12, 2011, 06:57:46 pm »
Εχω κάνει έρευνα αγοράς κανονικού προτζέκτορα,αλλά χρησιμοποιώντας αυτούς των σχολείων συνεχώς αναβάλλω την απόφαση για τους λόγους που αναφέρθηκαν πιο πάνω (χρονοβόρος διαδικασία,υψηλό κόστος,εξωτερικά ηχεία,αμφίβολη αποτελεσματικότητα).
Μπορεί κάποιος συνάδελφος που χρησιμοποιεί προτζέκτορα τσέπης να μας ενημερώσει για δύο στοιχεία;
1)Γενικά εξυπηρετεί ικανοποιητικά την προβολή αποσπασμάτων κινηματογραφικής ταινίας ή είναι μόνο για powerpoint;Με τη φωτεινότητα στην τάξη τί γίνεται;
2)Θα χρειαζόμαστε οπωσδήποτε ηχεία;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το μοίρασμα των εμπειριών :)
την περασμένη σχολική χρονιά μου έδειξε ένας συνάδελφος τον δικό του προβολέα τσέπης...το βρήκα ακατάλληλο για τάξη.
Χρειαζόταν πλήρη συσκότηση και κοντινή απόσταση με αποτέλεσμα μικρή εικόνα.
Υπάρχουν πλέον καινούριοι τεχνολογίας Led με καλή φωτεινότητα και ανάλυση, οπότε μπορείς πλέον να τον χρησιμοποιήσεις στην τάξη. Οι υποφερτοί κοστίζουν όμως πάνω από 180
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 12, 2011, 07:02:29 pm από sikat »

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Οκτωβρίου 12, 2011, 07:04:09 pm »
Προσωπικά, είμαι κατά των χορηγών διότι τα κίνητρά τους δεν είναι σχεδόν ποτέ αθώα.

ενώ του Υπουργείου είναι ε;

;D  ;D  ;D  ;D  ;D

εντάξει σε αυτό που λες έχεις ένα δίκιο αλλά αυτό σηκώνει μεγάλη κουβέντα και θα ξεφύγουμε από το θέμα μας, γιατί αυτά τα παιδιά από φτωχές περιοχες ούτε φροντιστήρια πάνε αλλά στα ίδια θέματα θα εξεταστούν. Ας το συζητήσουμε αλλού καλύτερα...

Αποσυνδεδεμένος kyra_daskala

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Οκτωβρίου 12, 2011, 07:14:00 pm »
Θα έπρεπε να είναι, αλλά και να μην είναι μπορούμε να τους εγκαλέσουμε για την εκτροπή τους.
Στην ιδιωτική εταιρεία τι θα πεις;

Αν πετύχουν σωστούς καθηγητές και οι μαθητές χωρίς φροντιστήριο αριστεύουν στις εξετάσεις.
https://www.youtube.com/watch?v=MwRNvpGydzw
Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα
που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Οχι
να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει
έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα
πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Οκτωβρίου 12, 2011, 07:21:04 pm »
η ιδιωτική εταιρεία υπογράφει συμβόλαιο με το σχολείο βρε παιδιά δεν έρχεται και λεει "εγώ με τα λεφτά μου μπιπ και δέρνω"...  Αναλαμβάνει συγκεκριμένες υποχρεώσεις (πχ δεν αναμειγνύεται στο αναλυτικό πρόγραμμα ή τα βιβλία).
Τώρα, αν ας πούμε ο εξοπλισμός ( πχ ψύκτης νερού) αναγράφει "
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 05:34:23 pm »
H τεχνολογία θα μπορούσε με απλά να βοηθήσει στην εκπαίδευση και ως εξής:

Οι γονείς μέσω Internet να ενημερώνονται σε καθημερινή βάση για την πρόοδο και τις απουσίες των παιδιών τους.
Όχι που έρχεται ο γονιός, και συνήθως δεν βρίσκει τον καθηγητή ή και να τον βρει ψάχνεται στα βιβλία και στα χαρτιά και στα δικαιολογητικά να μετρούν απουσίες...

Ενημέρωση μέσω ιστοσελίδας του σχολείου, ή με αποστολή mail ή ακόμα και αποστολή sms στο κινητό τους!!!
.... αντί για γράμματα που δεν φτάνουν ποτε. Σκεφτείτε και το σάλιο που σπαταλείται από τον συνάδελφο που έχει αναλάβει την αλληλογραφία!

Να μπορούν οι γονείς να ενημερώνονται και μέσω skype!!! και να συνομιλούν έτσι με τον καθηγητή.

Μαθητές και γονείς να ενημερώνονται για σημαντικές ανακοινώσεις του σχολείου.
πχ να μπαίνουν τα παιδιά στο ιντερνετ και να βλέπουν το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου, και όχι να περνάει συνάδελφος από τμήμα σε τμήμα και να το ανακοινώνει και να χάνεται η μισή ωρα.

Μαθητές να δηλώνουν ή να αλλάζουν μαθήματα επιλογής, και κατευθύνσεις μέσω ιστοσελίδας του σχολείου και όχι να πήζουμε στην χαρτούρα και κάθε τόσο να αλλάζουν μάθημα και να ψαχνόμαστε στα χαρτιά.

Να δηλώνουν επίσης μέσω ιστοσελίδας αν θα συμμετάσχουν σε εκδρομή, σε αθλητικές ομάδες, σε χορωδίες σε παρελάσεις, στην επίσκεψη στη βουλή κλπ.
και όχι να τα κυνηγάμε και πάλι να πήζουμε σε χαρτιά χαρτιά και στα "μα σας το είπα κύριε.."

Οι ίδιοι οι καθηγητές να ενημερώνονται μέσω της ιστοσελίδας του σχολείου γιαθέματα που τους αφορούν (πχ δήλωση συμμετοχής σε σεμινάρια με καταληκτικές ημερομηνίες κλπ, ανακοινώσεις του διευθυντή)
και όχι όπως τώρα που ο διευθυντής ή ο συνάδελφος ψάχνει έναν έναν τους καθηγητές όταν πρέπει να ενημερωθούν ενυπόγραφα!!! και φανταστείτε σε σύλλογο με 60-70 καθηγητές.
Έτσι δεν χρειάζεται να εκτυπώνει και κάτι τεράστιες εγκυκλίους που έρχονται! άρα οικονομία στο χαρτί
Εμας πολλές φορές μπαίνει ο διευθυντής και κάνει μια ανακοίνωση στο γραφείο καθηγητών, και όποιος τυχαίνει να έχει μάθημα εκείνη την ώρα ή να παρεβρίσκεται στο γραφείο τότε την άκουσε. Αλλιώς αν είναι τυχερός και τον ενημερώσει ένας άλλος συνάδελφος τότε έχει καλώς. Εχουν γίνει 1000άδες τέτοιες παρεξηγήσεις.

Τέλος δεν έχω καταλάβει, και θα ήθελα κάποιος να μου το εξηγήσει αυτό, γιατί ενώ έχουμε τον υπολογιστή και τον Έπαφο όπου περνιούνται τα πάντα εκεί ηλεκτρονικά, θα πρέπει μετά οι συνάδελφοι να τα περνάνε όλα και χειρόγραφα στις καρτέλες, κάνοντας διπλή δουλειά!!!!
Φαίνεται ότι δεν μπορούμε να αποχωρηστούμε με τίποτα τον παλιό παραδοσιακό τρόπο με το χαρτί.... 

Πολλά ζητάω;  :P
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 20, 2011, 05:45:05 pm από killbill »

Αποσυνδεδεμένος ducati

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 06:31:45 pm »
Είσαι πολύ σωστός κατ΄εμέ. Μακάρι κάποτε να απαγκιστρωθούμε από πάγιες τακτικές (χειρόγραφες καρτέλες, υπογραφές, κτλ). Ίσως... σκέφτομαι να νιώθουμε ασφάλεια με το στυλό και το χαρτί. Ο υπολογιστής προκαλεί σοκ & δέος (ξέρω πολύ καλά τι λέω)

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 08:15:43 pm »
νομίζω ότι από νόμο είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε και όλα τα έγραφα σε έντυπη μορφή στα αντίστοιχα βιβλία παρόλο το ηλεκτρονικό

Αποσυνδεδεμένος new_pe06

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 08:22:56 pm »
H τεχνολογία θα μπορούσε με απλά να βοηθήσει στην εκπαίδευση και ως εξής:

Οι γονείς μέσω Internet να ενημερώνονται σε καθημερινή βάση για την πρόοδο και τις απουσίες των παιδιών τους.
Όχι που έρχεται ο γονιός, και συνήθως δεν βρίσκει τον καθηγητή ή και να τον βρει ψάχνεται στα βιβλία και στα χαρτιά και στα δικαιολογητικά να μετρούν απουσίες...

Ενημέρωση μέσω ιστοσελίδας του σχολείου, ή με αποστολή mail ή ακόμα και αποστολή sms στο κινητό τους!!!
.... αντί για γράμματα που δεν φτάνουν ποτε. Σκεφτείτε και το σάλιο που σπαταλείται από τον συνάδελφο που έχει αναλάβει την αλληλογραφία!

Να μπορούν οι γονείς να ενημερώνονται και μέσω skype!!! και να συνομιλούν έτσι με τον καθηγητή.

Μαθητές και γονείς να ενημερώνονται για σημαντικές ανακοινώσεις του σχολείου.
πχ να μπαίνουν τα παιδιά στο ιντερνετ και να βλέπουν το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου, και όχι να περνάει συνάδελφος από τμήμα σε τμήμα και να το ανακοινώνει και να χάνεται η μισή ωρα.

Μαθητές να δηλώνουν ή να αλλάζουν μαθήματα επιλογής, και κατευθύνσεις μέσω ιστοσελίδας του σχολείου και όχι να πήζουμε στην χαρτούρα και κάθε τόσο να αλλάζουν μάθημα και να ψαχνόμαστε στα χαρτιά.

Να δηλώνουν επίσης μέσω ιστοσελίδας αν θα συμμετάσχουν σε εκδρομή, σε αθλητικές ομάδες, σε χορωδίες σε παρελάσεις, στην επίσκεψη στη βουλή κλπ.
και όχι να τα κυνηγάμε και πάλι να πήζουμε σε χαρτιά χαρτιά και στα "μα σας το είπα κύριε.."

Οι ίδιοι οι καθηγητές να ενημερώνονται μέσω της ιστοσελίδας του σχολείου γιαθέματα που τους αφορούν (πχ δήλωση συμμετοχής σε σεμινάρια με καταληκτικές ημερομηνίες κλπ, ανακοινώσεις του διευθυντή)
και όχι όπως τώρα που ο διευθυντής ή ο συνάδελφος ψάχνει έναν έναν τους καθηγητές όταν πρέπει να ενημερωθούν ενυπόγραφα!!! και φανταστείτε σε σύλλογο με 60-70 καθηγητές.
Έτσι δεν χρειάζεται να εκτυπώνει και κάτι τεράστιες εγκυκλίους που έρχονται! άρα οικονομία στο χαρτί
Εμας πολλές φορές μπαίνει ο διευθυντής και κάνει μια ανακοίνωση στο γραφείο καθηγητών, και όποιος τυχαίνει να έχει μάθημα εκείνη την ώρα ή να παρεβρίσκεται στο γραφείο τότε την άκουσε. Αλλιώς αν είναι τυχερός και τον ενημερώσει ένας άλλος συνάδελφος τότε έχει καλώς. Εχουν γίνει 1000άδες τέτοιες παρεξηγήσεις.

Τέλος δεν έχω καταλάβει, και θα ήθελα κάποιος να μου το εξηγήσει αυτό, γιατί ενώ έχουμε τον υπολογιστή και τον Έπαφο όπου περνιούνται τα πάντα εκεί ηλεκτρονικά, θα πρέπει μετά οι συνάδελφοι να τα περνάνε όλα και χειρόγραφα στις καρτέλες, κάνοντας διπλή δουλειά!!!!
Φαίνεται ότι δεν μπορούμε να αποχωρηστούμε με τίποτα τον παλιό παραδοσιακό τρόπο με το χαρτί.... 

Πολλά ζητάω;  :P

Εγώ συμφωνώ. Ίσως όμως να πρέπει να γίνουν κάποια σεμινάρια σε γονείς στην αρχή της χρονιάς για την χρήση του site. Δηλ. να λειτουργούν τουλάχιστον 10 υπολογιστές στο σχολείο (στα σχολεία που πήγαινα δεν υπήρχαν) και να έρχονται οι γονείς σε γκρούπ για να κάνουν το σεμινάριο. Αν το δούν σε προτζέκτορα δεν θα το καταλάβουν. Επίσης δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ skype αλλά όλα μπορούμε να τα μάθουμε και εμείς και οι γονείς αν υπάρχει ενδιαφέρον. Αν κάποιος είναι τελείως αντίθετος στην χρήση της τεχνολογίας ή δεν έχει υπολογιστή στο σπίτι μπορεί να έρχεται στο σχολείο να ενημερώνεται. (π.χ. μπαίνει με την βοήθεια κάποιου καθηγητή σε υπολογιστή στο σχολείο και βλέπει εκεί τις απουσίες του παιδιού του).

Πέρσι ήμουν σε 5 σχολεία. Που να με πετύχει εμένα στο γραφείο για να με ενημερώσει... Άφησα σε κάθε διευθυντή ένα φάκελο για να βάζει μέσα τις ενημερώσεις (μου το πρότεινε η σύμβουλος) αλλά τίποτα δεν είδα σε αυτούς τους φακέλους...

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 10:25:48 pm »
όπως προανέφερα, με την πάροδο των χρόνων οι νέοι γονείς είναι γνώστες της τεχνολογίας και της χήσης ΗΥ.
Μακροπρόθεσμα δηλαδή δεν νομίζω ότι θα υπάρχει γονέας που δεν θα ξέρει ΗΥ. Στο μέλλον οι γονείς θα είναι οι σημερινοί φοιτητές, ε που δεν νομίζω να ξέρουν από ΗΥ.

Άρα σίγουρα η κατάσταση θα αλλάξει κάποια στιγμή.

Εμείς αντιμετωπίζουμε τεράστιο πρόβλημα με τα email που έρχονται στο σχολείο. Καθημερινά λαμβάνουμε κατά μέσο όρο περίπου 30 mails. Πολλές φορές απαιτείται εκτύπωσή τους Χ όσοι είναι οι συνάδελφοι ενός κλάδου ή και όλοι.
Το να ενημερώσεις τους συναδέλφους όλους θα πρέπει από την 1η ώρα μέχρι την 7η να τους κυνηγάς και να έχεις στο μυαλό σου ποιόν ξέχασες και ποιόν όχι να ενημερώσεις.
Επίσης, όπως είπε και ο new_pe06, έχουμε αρκετούς μόνιμους αλλά και αναπληρωτές που είναι και σε 2ο ή και σε 3ο σχολείο, και έρχονται σε εμας 2-3 μέρες μόνο. Πρέπει να έχεις στο μυαλό σου να τους βρεις και αυτούς.
Δεν είναι λίγες οι φορές που συνάδελφος δεν ενημερώθηκε για κάτι ή ενημερώθηκε καθυστερημένα και υπήρξε παρεξήγηση. Η απάντηση του διευθυντή: Οφείλετε να έρχεστε στο σχολείο 1η - 7η ώρα. Αν τηρούσατε το ωράριο σας θα είχατε ενημερωθεί!

Όλα τα προβλήματα αυτά λύνονται με τους τρόπους που προανέφερα.
Είναι πολύ προτιμότερο κάποιος να αφιερώνει λίγο χρόνο στο να ενημερώνει την ιστοσελίδα του σχολείου καθημερινά, παρά να έχει να εκτυπώνει 30 Mails ημερισίως και να κυνηγάει τους συναδέλφους.
Θέλει τρόπο και όχι κόπο!

Θα ήταν ακόμα πιο εύχρηστο αν το Πανελλήνιο Σχολικό δίκτυο, παρείχε την δυνατότητα στη σχολική μονάδα να τσεκάρει κάποια mail από τα Εισερχόμενα και αυτά αυτόματα να αναρτώνται στην ιστοσελίδα του!
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 20, 2011, 10:31:52 pm από killbill »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144