0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: panos2 στις Μαΐου 20, 2011, 02:42:58 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Μαΐου 20, 2011, 01:05:17 pm...Να πού μπορει να βρει ιδεες καθεμια απο τις 6 κατηγοριες εδω μεσα.....στην ...7η κατηγορια ισως ,που περιγραφεται στο ρεπορταζ! ( ομιλει η κατηγορια 3α+ !!!!! ) χαχαχαχχαΧαχαχα! 3αα... Έχεις δίκαιο όμως για την κατηγορία 7 των Ισπανών... να πάμε Ισπανία όμως... γιατί εδώ αν επαναστατήσουν οι νέοι θα είναι της κατηγορίας 6... είναι πονηροί και θέλουν το κακό μας... Ξεκινάω προπονήσεις για να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις ανάγκες της επανάστασης. Τα 5 κιλά που πήρα με βαραίνουν και δεν θα μπορώ να τρέξω... Να κάνω πρώτα και ένα τεστ κοπώσεως... Χρηματιστές και τραπεζίτες θα σας φάμε! Ύαινες, σκουλήκια, γραβατωμένο λουμπεναριό... ...οχι, μην κουραζεσαι και μπαινεις σε τετοια λουκια !!!!!η επανασταση αλλωστε εχει αναγκη και απο ...βοηθητικο προσωπικο ( γραφεια, διαδικτυο, δελτια τυπου, νοσοκομες....) ...ασε να τρωνε το ξυλο και τα χημικα και τις πλαστικες οι της κατηγοριας 6 ....
Παράθεση από: kozzi1 στις Μαΐου 20, 2011, 01:05:17 pm...Να πού μπορει να βρει ιδεες καθεμια απο τις 6 κατηγοριες εδω μεσα.....στην ...7η κατηγορια ισως ,που περιγραφεται στο ρεπορταζ! ( ομιλει η κατηγορια 3α+ !!!!! ) χαχαχαχχαΧαχαχα! 3αα... Έχεις δίκαιο όμως για την κατηγορία 7 των Ισπανών... να πάμε Ισπανία όμως... γιατί εδώ αν επαναστατήσουν οι νέοι θα είναι της κατηγορίας 6... είναι πονηροί και θέλουν το κακό μας... Ξεκινάω προπονήσεις για να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις ανάγκες της επανάστασης. Τα 5 κιλά που πήρα με βαραίνουν και δεν θα μπορώ να τρέξω... Να κάνω πρώτα και ένα τεστ κοπώσεως... Χρηματιστές και τραπεζίτες θα σας φάμε! Ύαινες, σκουλήκια, γραβατωμένο λουμπεναριό...
...Να πού μπορει να βρει ιδεες καθεμια απο τις 6 κατηγοριες εδω μεσα.....στην ...7η κατηγορια ισως ,που περιγραφεται στο ρεπορταζ! ( ομιλει η κατηγορια 3α+ !!!!! ) χαχαχαχχα
...οχι, μην κουραζεσαι και μπαινεις σε τετοια λουκια !!!!!η επανασταση αλλωστε εχει αναγκη και απο ...βοηθητικο προσωπικο ( γραφεια, διαδικτυο, δελτια τυπου, νοσοκομες....) ...ασε να τρωνε το ξυλο και τα χημικα και τις πλαστικες οι της κατηγοριας 6 ....
Έχω την εντύπωση ότι είμαστε εκτός θέματος.Αν έχει κάποιος κάποια άποψη να καταθέσει για το τι είδους ενέργειες πρέπει να κάνουμε, ας το κάνει.Ίσως θα έπρεπε να συναντηθούμε από κοντά για τα περαιτέρω.Εδώ μέσα μπαίνει ο κάθε άσχετος και λέει ό,τι του κατέβει.Δε γίνεται έτσι.
Μόνο για για ΑΣΕΠΙΤΕΣ η όποια προσπάθεια.Τέρμα με τα λαμόγια.
Παράθεση από: KYRINIS στις Μαΐου 21, 2011, 12:48:18 amΈχω την εντύπωση ότι είμαστε εκτός θέματος.Αν έχει κάποιος κάποια άποψη να καταθέσει για το τι είδους ενέργειες πρέπει να κάνουμε, ας το κάνει.Ίσως θα έπρεπε να συναντηθούμε από κοντά για τα περαιτέρω.Εδώ μέσα μπαίνει ο κάθε άσχετος και λέει ό,τι του κατέβει.Δε γίνεται έτσι....αναφερεστε στα αξιοτιμα μελη panos2, kozzi1 , belw , ΛΩΡΑ ?...δε θαπρεπε....
Παράθεση από: ΠΕ01 στις Μαΐου 19, 2011, 07:54:41 pmΝομίζω πως δεν υπάρχει λόγος να χαρακτηρίζεις ανθρώπους βυσματίες χωρίς να τους έχεις γνωρίσει... ειδικά όταν για μερικούς θεωρείται μια από τις χειρότερες βρισιές... Ξέρεις όμως ότι τελικά είμαστε πάρα πολλοί αυτοί που έχουμε προϋπηρεσία από επιτυχίες στον ΑΣΕΠ και είμαστε κλειδωμένοι στη μεταβατική? που μόνο μεταβατική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί? Φυσικά και θα πρέπει να πιέσουμε γιατί μπορεί να αργήσει πολύ να γίνει ΑΣΕΠ και κανένας μας δεν θα θέλει να πηγαίνει αναπληρωτής για τα επόμενα 5 χρόνια στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα...και όχι δεν ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ότι πάω χέρι-χέρι με τους βυσματίες... έχω δώσει & περάσει 5 ΑΣΕΠ και έχω γυρίσει όλα τα νησιά του Αιγαίου για να πάρω αυτούς τους ρημαδιασμένους 20-30 μήνες προϋπηρεσίας ενώ αν ήμουν βυσματίας θα διοριζόμουν χωρίς να φύγω καν από τη γειτονιά μου...Ας μη μιλούμε λοιπόν έτσι γιατί τα νεύρα όλων είναι τεταμένα με το άγχος που μας έχει προκαλέσει η ακατανόμαστη!!! και στην τελική και τίποτα να μην καταφέρουμε τουλάχιστον να έχουμε ήσυχη τη συνείδηση μας... αλλωστε έχω και το Ιόνιο να οργώσω!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος να χαρακτηρίζεις ανθρώπους βυσματίες χωρίς να τους έχεις γνωρίσει... ειδικά όταν για μερικούς θεωρείται μια από τις χειρότερες βρισιές... Ξέρεις όμως ότι τελικά είμαστε πάρα πολλοί αυτοί που έχουμε προϋπηρεσία από επιτυχίες στον ΑΣΕΠ και είμαστε κλειδωμένοι στη μεταβατική? που μόνο μεταβατική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί? Φυσικά και θα πρέπει να πιέσουμε γιατί μπορεί να αργήσει πολύ να γίνει ΑΣΕΠ και κανένας μας δεν θα θέλει να πηγαίνει αναπληρωτής για τα επόμενα 5 χρόνια στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα...και όχι δεν ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ότι πάω χέρι-χέρι με τους βυσματίες... έχω δώσει & περάσει 5 ΑΣΕΠ και έχω γυρίσει όλα τα νησιά του Αιγαίου για να πάρω αυτούς τους ρημαδιασμένους 20-30 μήνες προϋπηρεσίας ενώ αν ήμουν βυσματίας θα διοριζόμουν χωρίς να φύγω καν από τη γειτονιά μου...Ας μη μιλούμε λοιπόν έτσι γιατί τα νεύρα όλων είναι τεταμένα με το άγχος που μας έχει προκαλέσει η ακατανόμαστη!!! και στην τελική και τίποτα να μην καταφέρουμε τουλάχιστον να έχουμε ήσυχη τη συνείδηση μας... αλλωστε έχω και το Ιόνιο να οργώσω!!!
Έχει ακούσει κανείς για προσμέτρηση της φετινής προϋπηρεσίας μόνο για τον πίνακα των αναπληρωτών;
Παράθεση από: akad στις Μαΐου 21, 2011, 10:22:06 amΜόνο για για ΑΣΕΠΙΤΕΣ η όποια προσπάθεια.Τέρμα με τα λαμόγια. Συμφωνώ!!! και για να βγώ και εγώ εκτός θέματος ΛΩΡΑ τις ίδιες σκέψεις κάνω κι εγώ... κοιμόμαστε όρθιοι και επιτρέπουμε στους άλλους να ρυθμίζουν τις ζωές μας...Παράθεση από: kozzi1 στις Μαΐου 21, 2011, 11:07:36 amΠαράθεση από: KYRINIS στις Μαΐου 21, 2011, 12:48:18 amΈχω την εντύπωση ότι είμαστε εκτός θέματος.Αν έχει κάποιος κάποια άποψη να καταθέσει για το τι είδους ενέργειες πρέπει να κάνουμε, ας το κάνει.Ίσως θα έπρεπε να συναντηθούμε από κοντά για τα περαιτέρω.Εδώ μέσα μπαίνει ο κάθε άσχετος και λέει ό,τι του κατέβει.Δε γίνεται έτσι....αναφερεστε στα αξιοτιμα μελη panos2, kozzi1 , belw , ΛΩΡΑ ?...δε θαπρεπε....kozzi1... μην μου παρεξηγήστε... είστε όλοι μια τόσο καλή συντροφιά... άλλωστε έχει γίνει απαραίτητη συνήθεια η ερώτηση της 5χρονης κόρης μου...: "μαμά γιατί γελάς μόνη σου μπροστά στον υπολογιστή?"
Το να γελάς μόνος σου σε ιδιωτικό χώρο δεν εκτίθεσαι τουλάχιστον(σε βλέπουν μόνο οι δικοί σου).Το να γελάς σε δημόσιο είναι το πρόβλημα και να σε βλέπουν και άλλοι