0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
22 δεν είμαι.Είμαι παντρεμένη με δυο παιδιά και παρ'ότι δούλευα στο φροντιστήριο 50 ώρες την εβδομάδα έδωσα 3 ΑΣΕΠ και πέρασα.Στον Μπόνια δεν πήγα.Κάτσε διάβασε και συ.
Οι δρόμοι ανοιχτοί κ τα σκυλιά δεμένα!!!!!!Σαρανταρήσαμε για να μας την λένε τα 22-χρονα βουτηρόπεδα που τους πληρώνει ομπαμπάς το Μπόνια!!!!!
Ακους τι λες; Δε θα συμφωνήσω για να σου κάνω τη χάρη.Έχω άποψη και την καταθέτω.
Πως να μη χωριστούμε σε ομάδες,όταν κάποιοι προσπαθούν εν γνώση τους να μας ρίξουν;
Παράθεση από: pdak στις Αυγούστου 27, 2011, 01:38:38 pmΠαράθεση από: inw στις Αυγούστου 27, 2011, 01:10:34 pmΑυτό λέω κι εγώ: 100% ΑΣΕΠ,οι υπόλοιποι που επέλεξαν να διοριστούν βυσματικά εις βάρος μας ας κάνουν ό,τι τους φωτίσει ο Θεός.Συνάδελφοι ξεχάσατε πως η κίνηση αυτή δημιουργήθηκε από τους εγκλωβισμένους του εννιαίου.Άτομα όπως εσείς δεν έχετε τελικά καμία θέση στην ομάδα γιατί τελικά λειτουργείτε διασπαστικά.Για αυτόν το λόγο είναι επιτακτική η διαγραφή σας από την ομάδα μας.Να προσθέσω: ...και η παραδειγματική τιμωρία δια δημόσιου μαστιγώματος! Έτσι έτσι.. να αποκαλύπτεται ποιοι διεκδικούν τι και για ποιον λόγο Ξεκινάω εναλλακτική κίνηση με προτάσεις για την όποια μεταβατική περίοδο, μακρυά από συντεχνίες βολέματος ολίγων. Θα φτιάξω ξεχωριστό θέμα σύντομα, αλλά περιμένω πρώτα προσωπικά μηνύματα από ενδιαφερόμενους για να δω αν υπάρχει σχετικό ενδιαφέρον.
Παράθεση από: inw στις Αυγούστου 27, 2011, 01:10:34 pmΑυτό λέω κι εγώ: 100% ΑΣΕΠ,οι υπόλοιποι που επέλεξαν να διοριστούν βυσματικά εις βάρος μας ας κάνουν ό,τι τους φωτίσει ο Θεός.Συνάδελφοι ξεχάσατε πως η κίνηση αυτή δημιουργήθηκε από τους εγκλωβισμένους του εννιαίου.Άτομα όπως εσείς δεν έχετε τελικά καμία θέση στην ομάδα γιατί τελικά λειτουργείτε διασπαστικά.Για αυτόν το λόγο είναι επιτακτική η διαγραφή σας από την ομάδα μας.
Αυτό λέω κι εγώ: 100% ΑΣΕΠ,οι υπόλοιποι που επέλεξαν να διοριστούν βυσματικά εις βάρος μας ας κάνουν ό,τι τους φωτίσει ο Θεός.
Μπούρδες δήθεν οικονομολόγων…Που ήταν αυτοί οι «κύριοι» να μιλήσουν όταν το χρηματιστήριο έκανε ράλι ή όταν οι τιμές των ακινήτων εκτοξεύονταν στα ύψη; Καμιά αξιοπιστία δεν έχουν οι ψευτοαναλύσεις… Η Ελλάδα απ’ την στιγμή που συνειδητοποίησε την φύση του προβλήματος και αποφάσισε να κοιτάξει θαρραλέα στον καθρέπτη σίγουρα θα βρει τον δρόμο της…Το πρόβλημα ήταν ότι τόσα χρόνια κανείς μα κανείς δεν ήθελε να δει ή να παραδεχθεί την πραγματικότητα. Ηθελημένα και από βαρεμάρα προσχωρούσαμε σε κάθε είδους αυταπάτη και θεωρία της πλάκας απολαμβάνοντας την αποβλάκωση του Ελληναρά τύπου Άδωνη σε όλες τις αποχρώσεις απ’ το βαθύ ιώδες μέχρι το υπέρθυρο…Να που στο δικό μας πρόβλημα, των διορισμών στην εκπαίδευση, για πρώτη φορά στεκόμαστε μπρος σε αυτή την ξεχαρβαλωμένη κατάσταση και μιλάμε σοβαρά!Αν αρχίσει να δουλεύει το εκπαιδευτικό σύστημα επιδιώκοντας μια στοιχειώδη ποιότητα ήδη θα έχει γίνει ένα τεράστιο βήμα για την έξοδο απ’ την κρίση… Για την παράταση της μεταβατικής έχω να πω ότι είναι σαφές ποιους πρέπει να αφορά.Να επικεντρωθούμε στην εφαρμογή του νέου νόμου που ούτως ή άλλως είναι συνθετικός και συναινετικός. Με την βασική απαίτηση να αφορά σοβαρό αριθμό προσλήψεων μόνιμων ή αναπληρωτών. Να απαιτήσουμε να μην γίνει ασεπ για την τρέχουσα σχολική χρονιά 2011-2012 ώστε να δοθεί χρόνος σε όλους: αφενός να προετοιμαστούν σε ένα διαγωνισμό που πρέπει να ξέρουμε τις απαιτήσεις του και αφετέρου να μπορέσει κάποιος που ήδη δουλεύει να ισορροπήσει (λέμε τώρα), στο μεσοδιάστημα, τις οικονομικές του υποχρεώσεις σε μια πάρα πολύ δύσκολη συγκυρία…
Μα νομίζω συνάδελφε green κάποιοι από μας έχουμε θεωρήσει την προτασή σου ρεαλιστική και σημαντική.