0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: AntreaEirini στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 06:04:49 pmΑυτό είναι απάντηση σ' αυτό που ρώτησα κι εγώ είμαι τόσο χαζή που δεν το καταλαβαίνω;;; Μέχρι τη διενέργεια του επόμενου διαγωνισμού από πού θα καλύπτονται οι θέσεις 60%, αφού μιλάμε για διορισμούς όπως τώρα;Στις ειδικοτητες που τελειωσε με το 60% το πιο πιθανο ειναι να μην διορισει ΚΑΝΕΝΑΝ οπως εκανε φετος με τους ΠΕ 18-19 ΚΑΙ 20.Η θα στησει μονο γιαυτες τις ειδικοτητες καινουργιο ΑΣΕΠ
Αυτό είναι απάντηση σ' αυτό που ρώτησα κι εγώ είμαι τόσο χαζή που δεν το καταλαβαίνω;;; Μέχρι τη διενέργεια του επόμενου διαγωνισμού από πού θα καλύπτονται οι θέσεις 60%, αφού μιλάμε για διορισμούς όπως τώρα;
η προταση ειναι 60% νεος ασεπ και 40% απο τον ενιαιο ΧΩΡΙΣ ΦΑΤΡΙΑΣΜΟΥΣ.
ο thanoss εκανε την καλυτερη προταση. το 60-40 χωρις παραθυρα ηταν μεγαλη κατακτηση. ευχομαστε να επανερθει.
Ε ναι παιδια , ο προηγούμενος νόμος χωρίς τα βύσματα πδς , σιβιτανίδειος κλπ είναι ο καλύτερος !!!!!!!!
Παράθεση από: spapioan στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 06:22:08 pmο thanoss εκανε την καλυτερη προταση. το 60-40 χωρις παραθυρα ηταν μεγαλη κατακτηση. ευχομαστε να επανερθει.Γιατί πότε ήταν έτσι;
Aυτό ακριβώς θέλω κι εγώ.
Παράθεση από: thanoss στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 06:24:31 pmΕ ναι παιδια , ο προηγούμενος νόμος χωρίς τα βύσματα πδς , σιβιτανίδειος κλπ είναι ο καλύτερος !!!!!!!!η πδς ηταν εν μερει βυσματικη. μην την τσουβαλιασουμε (ποτε δεν πηρα ουτε 1 ωρα γιατι δεν εκανα ποτε αιτηση...). τα καραβυσματα ηταν της σιβιτανιδειου, του οαεδ και των εκκλησιαστικων. ειδικα το τελευταιο.
Ξέρω πολύ καλά τι είναι το 60-40.Και πριν από αυτό ήταν 75-25. Και ΑΣΕΠ και πρόβλεψη για το 16μηνο. Η Γιαννάκου το έκανε 60-40, και ο Στυλιανίδης αποτελείωσε τον ΑΣΕΠ όταν με την πρόβλεψη του 24μηνου - που μετά από πολλές αντιδράσεις έβαλε και προϋπόθεση ΑΣΕΠ - έριξε το ποσοστό του ΑΣΕΠ σε λιγότερο από 40%.Εσύ τι δεν καταλαβαίνεις από τα παραπάνω;; Μου κάνει εντύπωση ότι από όσα έχω γράψει βρήκες αυτό για να σχολιάσεις! Και στις ερωτήσεις που έχω θέσει ακόμα απάντηση δεν πήρα. Να σου θυμίσω : Παράθεση από: spapioan στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 02:59:57 pm...ζητώντας να δίνουν μια ζωή ΑΣΕΠ αδιαφορώντας ή αγνοώντας ότι όλοι μας είμαστε έστω και μια φορά επιτυχόντες σε ένα διαγωνισμό που πολύ δύσκολα κάποιος πετυχαίνει πλέον, αφού η προετοιμασία είναι πραγματικά εξοντωτική για τους υποψηφίους.Το παραπάνω δεν είναι παραπλανητικό;; Γιατί απ' όσα πιάνει το μυαλό μου το ότι δεν είχατε όλοι βύσμα δε ισοδυναμεί με ότι όλοι είστε από μια φορά τουλάχιστον επιτυχόντες!!Και το πιο σημαντικό, για το οποίο δεν πήρα φυσικά απάντηση - υποθέτω δε συμφέρει- : μέχρι να γίνει ο επόμενος ΑΣΕΠ από πού ζητάτε να γίνονται οι διορισμοί; από πίνακες προϋπηρεσίας; Από πίνακες 24μηνου; Από πίνακες 40% χωρίς να υπάρχει αντίστοιχο 60%; θα πάμε δηλαδή σε 0% ΑΣΕΠ;[/color]
...ζητώντας να δίνουν μια ζωή ΑΣΕΠ αδιαφορώντας ή αγνοώντας ότι όλοι μας είμαστε έστω και μια φορά επιτυχόντες σε ένα διαγωνισμό που πολύ δύσκολα κάποιος πετυχαίνει πλέον, αφού η προετοιμασία είναι πραγματικά εξοντωτική για τους υποψηφίους.
Παράθεση από: AntreaEirini στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 06:26:31 pmΠαράθεση από: spapioan στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 06:22:08 pmο thanoss εκανε την καλυτερη προταση. το 60-40 χωρις παραθυρα ηταν μεγαλη κατακτηση. ευχομαστε να επανερθει.Γιατί πότε ήταν έτσι;μπορουσε απλα να κλεισει τα παραθυρα, οχι να μας κλεισει τα σπιτια.
Fotinini 18, AndreaEirini, Inw,Landau, καλά για τον evants δεν θα κάνω αναφορά γιατί πιστεύει ότι πίσω από την ομάδα κρύβεται η άκρως σκοτεινή και συνομωτική ομάδα ,γιατί δεν μας λέτε συγκεκριμένες προτάσεις για το τι πρέπει να κάνουμε ,γιατί αλλιώς και εγώ η κακιά και τρισάθλια δύο πράγματα υποθέτω .Ή ότι διορίζεστε με το νέο νόμο ,οπότε μπράβο σας και με το καλό ή ότι σας αρέσει τόσο πολύ να δίνετε μια ζωή ΑΣΕΠ για να πηγαίνετε αναπληρωτές χωρίς να διορίζεστε ποτέ οπότε πάλι δεν μπορώ να πω κάτι για τις επιλογές .Προτάσεις συγκεκριμένες γιατί δεν κάνετε ;;Εμείς λέμε ότι πρέπει να μετρά η προυπηρεσία όλων των ΑΚΩ και ΑΜΩ που προσλαβάνονται και ότι αυτοί οι συνάδελφοι που στηρίζουν το σύστημα θα πρέπει να έχουν δικαίωμα διορισμού και όχι να δίνουν ΑΣΕΠ μια ζωή .Δηλαδή πως το σκέφτεται το υπουργείο ;Πηγαίνετε αναπληρωτές δύο τρια χρόνια ή όσο γουστάρω και μετά ξαναπεράστε άλλη μια από ΑΣΕΠ να φρεσκάρετε τις γνώσεις σας ; Είναι λογική αυτή ; Δεν πρέπει να δικαιωθούμε ως ελαστικά εργαζόμενοι ;Είπαμε 60% μόνο από ΑΣΕΠ και 40% από τον ενιαίο με προσμέτρηση της προυπηρεσίας .Τώρα θέλετε να μπει και έκει απαραίτητη προυπόθεση ο ΑΣΕΠ ας μπει ...ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑΜΕ συνάδελφοι και όλοι κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας .
Υποθετικη ερωτηση:Αν ακομη υπηρχε το προηγουμενο συστημα( 60-40) και δεν ειχε αλλαξει κανενας νομος, οπως και το οτι στις βασικες ειδικοτητες ειχε τελειωσει φετος με τους διοριστεους, απο που θα διοριζε εκπαιδευτικους βασικων ειδικοτητων το 2012?Απαντησετε, αφου θεωρηθει (υποθετικα παντα) οτι ΑΣΕΠ τ0 2012 δεν γινεται λογω χ λογου.
Η λύση πάντως να διορίσει το '12 όσους έμειναν σε πίνακες από το '10 σε όσες ειδικότητες το 60-40 τελείωσε -και με το καλό αφού διοριστούν αυτοί να κάνει νέο ΑΣΕΠ- μου φαίνεται άδικη και εξοργιστική.