0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ένα γερό βρωμόξυλο γιατρεύει όλα τα προβλήματα...ρίξε τους μερικές ξυλιές στα πισινά με τη λουρίδα και θα δεις για πότε θα στανιάρουν............
Παράθεση από: Aristocrat στις Ιουνίου 04, 2011, 10:42:35 pmένα γερό βρωμόξυλο γιατρεύει όλα τα προβλήματα...ρίξε τους μερικές ξυλιές στα πισινά με τη λουρίδα και θα δεις για πότε θα στανιάρουν............Μάλλον, αποτυχημένος εκπαιδευτικός ή και γονιός; Δεν είσαι μόνος/η... Είσαστε αρκετοί... Να το πω ευγενικά...ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ! Ή μήπως το σχόλιό σου ήταν ειρωνικό; Αν ναι, καλώς ήρθες στο PDE...
Παράθεση από: Landau στις Ιουνίου 04, 2011, 06:46:52 pmΔεν κατάλαβα γιατί να μην γίνεται απόλυση.. Δεν πρέπει να αποτελεί ταμπού η απόλυση, όταν γίνεται για τέτοιους λόγους (άλλωστε προβλέπεται σε ακραίες περιπτώσεις, κι αν δεν είναι αυτό ακραία περίπτωση.. πρέπει να προβλεφθεί!). Σιγά μην την επιβραβεύσουν με τοποθέτηση σε γραφείο! Στα γραφεία να κάθονται ΜΟΝΟ διοικητικοί υπάλληλοι, αλλά αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα..Δεν νομίζω ότι η δουλειά στο γραφείο είναι επιβράβευση!Ίσα-ίσα είναι απαιτητική και αγχωτική καθώς έχεις να αντεπεξέλθεις σε διάφορα καθήκοντα μέσα σε ορισμένες ημερομηνίες.Ας μην την υποτιμούμε! Όσο για την τοποθέτηση υπαλλήλων σε διοικητικές θέσεις, δεν υπάρχει σάλιο για νέες προσλήψεις εδώ και πολύ καιρό. Γι αυτό καταφεύγουμε στη λύση των μετατάξεων ή στη τοποθέτηση εκπαιδευτικών που δεν επιτελούν διδακτικά καθήκοντα, για διάφορους λόγους.
Δεν κατάλαβα γιατί να μην γίνεται απόλυση.. Δεν πρέπει να αποτελεί ταμπού η απόλυση, όταν γίνεται για τέτοιους λόγους (άλλωστε προβλέπεται σε ακραίες περιπτώσεις, κι αν δεν είναι αυτό ακραία περίπτωση.. πρέπει να προβλεφθεί!). Σιγά μην την επιβραβεύσουν με τοποθέτηση σε γραφείο! Στα γραφεία να κάθονται ΜΟΝΟ διοικητικοί υπάλληλοι, αλλά αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα..
Ωστόσο, από την άλλη, από το να μπαίνουν σε γραφειοκρατικές θέσεις οι μηχανοδηγοί και οι αεροσυνοδοί (που είναι παντελώς άσχετοι βρε παιδί μου με την εκπαίδευση) καλύτερα να μπαίνουν εκπαιδευτικοί, που για κάποιο λόγο δεν κάνουν για την τάξη. Αλλά μην φτάνουμε και στο άλλο άκρο, ότι όποιος είναι άχρηστος στη διδασκαλία να πάει στα γραφεία (γιατί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων αυτό γίνεται). Μην γίνουν οι πρωτοβάθμιες/δευτεροβάθμιες άσυλα βλαμένων (σόρυ για την έκφραση). Δεν θέλω να το γενικεύσω, αλλά άνθρωποι που δεν ξέρουν/δεν έχουν τη λογική πως να φερθούν στα παιδιά συνήθως είναι έτσι και στην υπόλοιπη ζωή τους. Και όταν κάποιος θα χρειάζεται κάτι από τα γραφεία (εκπαιδευτικός, γονιός κτλ), θα έχει να κάνει με αυτούς τους τρελάρες και άντε να βγάλει άκρη μετά. Οπότε πάλι εδώ θα είμαστε να συζητάμε στο θέμα "Νέες μέθοδοι εξυπηρέτησης στα γραφεία"...
Σε διοικητική θέση πηγαίνει αυτός που έχει κάποιο πρόβλημα ΠΡΙΝ κάνει κάτι που είναι επικίνδυνο. Αν το κάνει και μετά, υπάρχει άλος δρόμος.
Αλλά μην φτάνουμε και στο άλλο άκρο, ότι όποιος είναι άχρηστος στη διδασκαλία να πάει στα γραφεία (γιατί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων αυτό γίνεται). Μην γίνουν οι πρωτοβάθμιες/δευτεροβάθμιες άσυλα βλαμένων (σόρυ για την έκφραση).
Παράθεση από: HelenB στις Ιουνίου 04, 2011, 11:31:39 pm Αλλά μην φτάνουμε και στο άλλο άκρο, ότι όποιος είναι άχρηστος στη διδασκαλία να πάει στα γραφεία (γιατί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων αυτό γίνεται). Μην γίνουν οι πρωτοβάθμιες/δευτεροβάθμιες άσυλα βλαμένων (σόρυ για την έκφραση). Δηλαδή όποιος δουλεύει σε γραφείο εκπαίδευσης είναι βλαμμένος?Τι μαθαίνει κανείς!!!!!
oυτε το ενα ειμαι ουτε το αλλο..........απλα a)ειμαι ενας ταλαιπωρημενος φορολογουμενος που δεν αντεχει να πληρωνει τα ωραια του λεφτουδακια για τα μυξιαρικα του καθε loser.........
ειμαι ενας ταλαιπωρημενος φορολογουμενος που δεν αντεχει να πληρωνει τα ωραια του λεφτουδακια για τα μυξιαρικα του καθε loser.........
Υ.Γ.2: Αν τώρα πάθεις κάτι σοβαρό και αρχίσει να σε πληρώνει η ασφάλεια σου (ΙΚΑ κλπ) για τόσα χρόνια ωστε τα έξοδα να ξεπεράσουν τις συνολικές σου εισφορές δεν θα είναι άλλοι αυτοί που θα πληρώνουν για σένα τα ωραια τους λεφτουδάκια;
.....Όσον αφορά τα νήπια και το πόσο ζωηρά είναι, θα σας πω ότι στο τμήμα του μικρού μου υπάρχουν παιδιά που με τα ψαλίδια έκοψαν τις κουρτίνες, το φόρεμα ενός κοριτσιού, τα παπούτσια του γιου μου, κάρφωσαν πινέζες στις σόλες ενός άλλου παιδιού και τρύπησαν το ποδαράκι του κλπ. Είναι όμως παιδιά. Άλλοι φταίνε..... Αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα...... δυστυχώς....
Ναι!