0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αφού πλέον υπάρχει ρύθμιση που απαγορεύει σε αναπληρωτή όταν κληθεί να παραιτηθεί, πως θα γίνει να παραιτηθεί κάποιος από την γενική για να πάει στην είδικη ή αντίστροφα;
Παράθεση από: nero στις Ιουλίου 07, 2011, 12:08:20 amκαλησπερα και σε εσενα ,τι να ρωτησεις ειναι σαφης η παραγραφος και το λεω εγω που χρησιμοποιωντας την διαταξη περυσι μεταπηδησα απο την γενικη στην ειδικη...nero θέλει τελικά σκέψη για το τι θα κάνεις..εγώ σήμερα πήγα καταχωρήθηκα στη γενική αλλά όπως ξαναέγραψα τα μόρια είναι μηδέν οπότε εύχομαι η ειδική να με περιμένει..μόνο μην έχει καμιά παράγραφο στην εγκύκλιο της ειδικής που θα λέει όποιος έκανε τα χαρτιά του για γενική δεν μπορεί να καταθέσει και για ειδική (το ξέρω ειναι τραβηγμένο αλλά..)δηλαδή μπορεί να μετρήσει η φετινή μας προυπηρεσία;;ααα αυτό με χαροποιεί ιδιαιτέρως πολύ!!!και είναι λογικό να είναι μόνο για την ειδική..ealevrid αυτο που λες νομιζω ειναι παρα πολυ τραβηγμενο δεν νομιζω οτι μπορει να γινει κατι τετοιο αφου τοτε δεν θα ειχε νοημα η παραγραφος για τις μεταπηδησεις απο γενικη σε ειδικη κι αντιστροφως επισης αυτο που ειπαν σε εμενα επειδη βλεπω ρωτουν πολλοιειναι οτι μονο οι θεσεις ΕΣΠΑ εχουν διασφαλιστει και θα ειναι ιδιες με περυσι για τις αλλες μου ειπαν θα γνωριζουν τελη αυγουστου...
καλησπερα και σε εσενα ,τι να ρωτησεις ειναι σαφης η παραγραφος και το λεω εγω που χρησιμοποιωντας την διαταξη περυσι μεταπηδησα απο την γενικη στην ειδικη...
αυτο συμβαίνει κάθε χρόνο και αφορά οργανικές θέσεις!εμείς δεν καλύπτουμε οργανικά αλλά λειτουργικά κενάδε νομίζω να έχουμε διαφορές από πέρυσι!
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 07, 2011, 08:58:27 pmαυτο συμβαίνει κάθε χρόνο και αφορά οργανικές θέσεις!εμείς δεν καλύπτουμε οργανικά αλλά λειτουργικά κενάδε νομίζω να έχουμε διαφορές από πέρυσι!Δεν υπάρχουν οργανικές θέσεις σε ειδικά σχολεία για το εκπαιδευτικό προσωπικό.
Παράθεση από: Green στις Ιουλίου 07, 2011, 09:26:43 pmΠαράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 07, 2011, 08:58:27 pmαυτο συμβαίνει κάθε χρόνο και αφορά οργανικές θέσεις!εμείς δεν καλύπτουμε οργανικά αλλά λειτουργικά κενάδε νομίζω να έχουμε διαφορές από πέρυσι!Δεν υπάρχουν οργανικές θέσεις σε ειδικά σχολεία για το εκπαιδευτικό προσωπικό.Υπάρχουν!!!Φέτος δούλευα σε ειδικό σχολείο και ξέρω..
Στο ειδικό σχολείο που ήμουν φέτος υπήρχαν 3 καθηγητές με οργανική θέση εκ των οποίων ο ένας έγινε υποδιευθυντής!!!
Παράθεση από: ealevrid στις Ιουλίου 07, 2011, 06:35:52 pmΠαράθεση από: nero στις Ιουλίου 07, 2011, 12:08:20 amκαλησπερα και σε εσενα ,τι να ρωτησεις ειναι σαφης η παραγραφος και το λεω εγω που χρησιμοποιωντας την διαταξη περυσι μεταπηδησα απο την γενικη στην ειδικη...nero θέλει τελικά σκέψη για το τι θα κάνεις..εγώ σήμερα πήγα καταχωρήθηκα στη γενική αλλά όπως ξαναέγραψα τα μόρια είναι μηδέν οπότε εύχομαι η ειδική να με περιμένει..μόνο μην έχει καμιά παράγραφο στην εγκύκλιο της ειδικής που θα λέει όποιος έκανε τα χαρτιά του για γενική δεν μπορεί να καταθέσει και για ειδική (το ξέρω ειναι τραβηγμένο αλλά..)δηλαδή μπορεί να μετρήσει η φετινή μας προυπηρεσία;;ααα αυτό με χαροποιεί ιδιαιτέρως πολύ!!!και είναι λογικό να είναι μόνο για την ειδική..ealevrid αυτο που λες νομιζω ειναι παρα πολυ τραβηγμενο δεν νομιζω οτι μπορει να γινει κατι τετοιο αφου τοτε δεν θα ειχε νοημα η παραγραφος για τις μεταπηδησεις απο γενικη σε ειδικη κι αντιστροφως επισης αυτο που ειπαν σε εμενα επειδη βλεπω ρωτουν πολλοιειναι οτι μονο οι θεσεις ΕΣΠΑ εχουν διασφαλιστει και θα ειναι ιδιες με περυσι για τις αλλες μου ειπαν θα γνωριζουν τελη αυγουστου...
Παράθεση από: kynthia στις Ιουλίου 07, 2011, 09:38:48 pmΣτο ειδικό σχολείο που ήμουν φέτος υπήρχαν 3 καθηγητές με οργανική θέση εκ των οποίων ο ένας έγινε υποδιευθυντής!!!Πρώτη φορά το ακούω αυτό το πράγμα. Η ίδια η ΟΛΜΕ ζητάει να δωθούν οργανικές θέσεις στα ΕΕΕΕΚ και Τμήματα Ένταξης. http://olme-attik.att.sch.gr/files/ypomn/organikeseidagogi14062011.pdf Σε κάθε περίπτωση οι καθηγητές που γνωρίζω δεν κάλυπταν οργανικές θέσεις σε ΕΕΕΕΚ.
κι εσύ το ίδιο κατάλαβες δλδ??αν είναι έτσι,,,τότε θα πρέπει να προσέξουμε πολύ καλά τις περιοχές.εγώ π.χ. δε θέλω να πάω στη γενική κι αν δε με υποχρέωνε δε θα έκανα καθόλου άιτηση,...!από την άλλη,σίγουρα είναι προτιμότερο να πάψει το σούρτα φέρτα...
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 06, 2011, 09:00:03 pmκι εσύ το ίδιο κατάλαβες δλδ??αν είναι έτσι,,,τότε θα πρέπει να προσέξουμε πολύ καλά τις περιοχές.εγώ π.χ. δε θέλω να πάω στη γενική κι αν δε με υποχρέωνε δε θα έκανα καθόλου άιτηση,...!από την άλλη,σίγουρα είναι προτιμότερο να πάψει το σούρτα φέρτα...ΚαλησπέραΠοιος μάς υποχρεώνει να κάνουμε αίτηση για τη γενική, αν έχουμε ξεκαθαρίσει ότι θέλουμε να δουλεύουμε στην ειδική αγωγή?