0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι όσο μας μειώνουν δικαιώματα, άλλο τόσο τρέχουμε για αιτήσεις. Η προϋπηρεσία δε μετράει από πέρσι. Έβαλαν αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου για να μειώσουν και το μισθό. Αλλά όλοι τρέχουμε στις ουρές και θα τρέχουμε ακόμα και αν μας αφαιρέσουν και άλλα δικαιώματα.
Παιδιά τι πράγμα είναι αυτό!Και άκρη δε βρίσκω ούτε απ'τα τηλέφωνα?..το μόνο που μου είπαν είναι ότι πρέπει να είμαι 5.30 στη σαπφους(για θεσσαλονίκη μιλάω)για να πάρω χαρτάκι!!!έλεος!Δεν έχω πιθανότητες όπως το βλέπω(είμαι στα 13 μόρια) και σκέφτομαι να μην κάνω καν!Είμαι η ίδια αμέα(αλλά δεν παίζει ρόλο στη γενική),πως να περιμένω 10ωρο και πως να πάω 5.30?μιας κ με περισεύουν χρήματα για ραδιοταξί!!!! Κάποιος από Θεσ/κη να μου πει τι παίζει κι αν πηγαίνοντας στις 8,έχω ελπίδες να κάνω την αίτηση αύριο...?ή τζάμπα θα ταλαιπωρηθώ?
Παράθεση από: agh στις Ιουλίου 14, 2011, 11:52:21 amΠαιδιά τι πράγμα είναι αυτό!Και άκρη δε βρίσκω ούτε απ'τα τηλέφωνα?..το μόνο που μου είπαν είναι ότι πρέπει να είμαι 5.30 στη σαπφους(για θεσσαλονίκη μιλάω)για να πάρω χαρτάκι!!!έλεος!Δεν έχω πιθανότητες όπως το βλέπω(είμαι στα 13 μόρια) και σκέφτομαι να μην κάνω καν!Είμαι η ίδια αμέα(αλλά δεν παίζει ρόλο στη γενική),πως να περιμένω 10ωρο και πως να πάω 5.30?μιας κ με περισεύουν χρήματα για ραδιοταξί!!!! Κάποιος από Θεσ/κη να μου πει τι παίζει κι αν πηγαίνοντας στις 8,έχω ελπίδες να κάνω την αίτηση αύριο...?ή τζάμπα θα ταλαιπωρηθώ?και σ'εμενα σημερα τα ιδια μ ειπαν στη σαπφουσ...να ειμαι εκει κατα τισ 6.ξερει κανεισ μηπωσ στη δευτεροβαθμια δυτικησ θεσ/νικησ μονησ λαζαριστων αν τα πραγματα ειναι καλυτερα?
Πάλι παράταση; Μια ζωή ο έλληνας πάει τελευταία στιγμή.. γιατί ξέρει ότι θα δωθεί παράταση. Και μετά απορούμε πως φτάσαμε εδώ.. ακόμα και στους ολυμπιακούς του 2004, τελευταία στιγμή βάζανε κάτι μάρμαρα σε γήπεδα. Ελλάδα με τα ωραία σου Και να πεις ότι δεν έχουμε καλές δημόσιες υπηρεσίες; Όλα ρολόι τρέχουν.. ίσως λίγο χαλασμένο, αλλά ρολόι
Παράθεση από: v03 στις Ιουλίου 14, 2011, 12:51:27 pmΠαράθεση από: agh στις Ιουλίου 14, 2011, 11:52:21 amΠαιδιά τι πράγμα είναι αυτό!Και άκρη δε βρίσκω ούτε απ'τα τηλέφωνα?..το μόνο που μου είπαν είναι ότι πρέπει να είμαι 5.30 στη σαπφους(για θεσσαλονίκη μιλάω)για να πάρω χαρτάκι!!!έλεος!Δεν έχω πιθανότητες όπως το βλέπω(είμαι στα 13 μόρια) και σκέφτομαι να μην κάνω καν!Είμαι η ίδια αμέα(αλλά δεν παίζει ρόλο στη γενική),πως να περιμένω 10ωρο και πως να πάω 5.30?μιας κ με περισεύουν χρήματα για ραδιοταξί!!!! Κάποιος από Θεσ/κη να μου πει τι παίζει κι αν πηγαίνοντας στις 8,έχω ελπίδες να κάνω την αίτηση αύριο...?ή τζάμπα θα ταλαιπωρηθώ?και σ'εμενα σημερα τα ιδια μ ειπαν στη σαπφουσ...να ειμαι εκει κατα τισ 6.ξερει κανεισ μηπωσ στη δευτεροβαθμια δυτικησ θεσ/νικησ μονησ λαζαριστων αν τα πραγματα ειναι καλυτερα?Σήμερα πήγα δυτ θεσ στις 7 κ 10 ήμουν ήδη στο αυτ/το κ πίσω σπίτι. ήμουν για γραφείο 2. οι φιλόλογοι ήταν κάμποσοι κ μάλλον δεν τελείωσαν όλοι. αν είσαι φιλόλογος ίσως κ να πρέπει να κατασκηνώσεις από σήμερα. ελπίζω να πάρει παράταση για να εξυπηρετηθούν όλοι σαν άνθρωποι
Παράταση μέχρι τις 22 φαίνεται να πήραν οι αιτήσεις. Επικοινωνήστε με το υπο. παιδείας γιατί ακόμη ανακοίνωση στο site του δεν έχει βγει.
Παράθεση από: Landau στις Ιουλίου 14, 2011, 01:26:13 pmΠάλι παράταση; Μια ζωή ο έλληνας πάει τελευταία στιγμή.. γιατί ξέρει ότι θα δωθεί παράταση. Και μετά απορούμε πως φτάσαμε εδώ.. ακόμα και στους ολυμπιακούς του 2004, τελευταία στιγμή βάζανε κάτι μάρμαρα σε γήπεδα. Ελλάδα με τα ωραία σου Και να πεις ότι δεν έχουμε καλές δημόσιες υπηρεσίες; Όλα ρολόι τρέχουν.. ίσως λίγο χαλασμένο, αλλά ρολόι Συμφωνώ απόλυτα!! Εγω πήγα την Πέμπτη που ξεκίνησε η διαδικασία σε 2θμια της Αθήνας και στις 10 το πρωί. Ημουν η τρίτη αίτηση που γινόταν!! Τέλειωσα σε 10 λεπτά!Μετά οι ίδιοι θα γκρινιάζουν εδώ μέσα γιατί αργούν τα αποτελέσματα...