*

Αποστολέας Θέμα: Αιτήσεις αναπληρωτών και 24μηνο  (Αναγνώστηκε 132569 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Αιτήσεις αναπληρωτών και 24μηνο
« Απάντηση #476 στις: Ιουλίου 14, 2011, 04:56:17 pm »
Με βάση τα παραπάνω η ένταξη στον πίνακα του 24μήνου όσων πληρούν τις προυποθέσεις ( μόρια και απο το 2010-11 +ΑΣΕΠ) προβλέπεται ήδη ( αρθρο 9 παραγρ.9 του 3848)

Να γίνω ακριβέστερος στη διατύπωση : Η ενταξη στον πίνακα του 24μηνου όσων πληρούν τις προυποθέσεις μπορεί να γίνει αν ο πίνακας του 24μήνου θεωρηθεί οτι δέν ανήκει στους "ενιαίους πίνακες προσωρινών αναπληρωτών" που κλείδωσαν

Αυτό θα αποφασιστεί απο το Ν.Σ.Κ χωρίς , ελπίζω , σκοπημότητες

το χωρίς σκοπιμότητα θα το πίστευα πιο εύκολα αν η όλη διαδικασία είχε γίνει κατά τη διάρκεια της χρονιάς κι όχι τώρα που καταθέτουμε αιτήσεις.

Και σε αυτό συμφωνώ γι'αυτό και ανησυχώ για το κουτάκι του τρόμου όπως και πολλοί άλλοι άμεσα ενδιαφερόμενοι.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:45:01 »

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #477 στις: Ιουλίου 14, 2011, 05:00:39 pm »
Αφού είναι ξεκάθαρα γιατί ζητάει γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους;

Και γιατί περίμενε 14 μήνες μετά την ψήφιση του νόμου και μετά από 2 περιόδους αιτήσεων αναπληρωτών και δεν έχει βγάλει ακόμα ανακοίνωση;

Δικαιοσύνη λέτε κάποιοι . . .

Νέμεσις άλλοι... Φλυαρία μ' έπιασε... :D

Ακριβώς έτσι.

Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν αυτή η δικαιοσύνη είναι τυφλή ή φωτογραφική.

Όχι βρε Στέλιο δεν νομίζω... Το θέμα αφορά απλά τις ειδικότητες ΠΕ02, ΠΕ03 και ΠΕ04 και ανιχνεύεται ο τρόπος που θα κάνει μερικούς διορισμούς ακόμη, χωρίς να κάνει ΑΣΕΠ. Αυτό μάλιστα από την μεθεπόμενη χρονιά, όταν θα είμαι και εγώ στο 24μηνο, αν θα  ανοίξει, και είμαι και ΠΕ04... Να βάλω και μια φωτογραφία μου...  :) ;D

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #478 στις: Ιουλίου 14, 2011, 05:02:23 pm »
Και εμενα με συμφερει τρελά να μπει η φετινη προυπηρεσια στο 24 μηνο, αλλα κάπως πρέπει να διορθωθεί η αδικία για αυτούς που δεν πηγαν γιατί νόμιζαν ότι δεν είχαν ελπιδα διορισμου. Ίσως θα ήταν δίκαιο να τους δοθεί πλασματική προυπηρεσία εφόσον προσπεράστηκαν στις αναπληρώσεις. Δεν νομίζω οτι ειναι τόσοι πολλοί. Και ας υπαρχουν και λίγες περιπτώσεις που δεν ειναι ξεκαθαρες.
Μαλιστα θα ελεγα οτι μάλλον εξαπατήθηκαν, πάντα συνέβαιναν τέτοια κόλπα με ασάφειες για να εξυπηρετηθουν συμφέροντα. Είμαι πολύ καχύποπτος και για αυτή τη περιπτωση!

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #479 στις: Ιουλίου 14, 2011, 05:04:36 pm »
Ακριβώς έτσι.

Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν αυτή η δικαιοσύνη είναι τυφλή ή φωτογραφική.

Όχι βρε Στέλιο δεν νομίζω... Το θέμα αφορά απλά τις ειδικότητες ΠΕ02, ΠΕ03 και ΠΕ04 και ανιχνεύεται ο τρόπος που θα κάνει μερικούς διορισμούς ακόμη, χωρίς να κάνει ΑΣΕΠ. Αυτό μάλιστα από την μεθεπόμενη χρονιά, όταν θα είμαι και εγώ στο 24μηνο, αν θα  ανοίξει, και είμαι και ΠΕ04... Να βάλω και μια φωτογραφία μου...  :) ;D
Πες έτσι ντε, και τρόμαξα ;D
ΥΓ δεν τρόμαξα από την πιθανότητα έκθεσης φωτογραφίας σου  ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:45:01 »

Αποσυνδεδεμένος emnaypli

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #480 στις: Ιουλίου 14, 2011, 05:07:29 pm »
Γιατι ο 3848 το λεει ξεκαθαρα, οι πινακες αναπληρωτων κλεδωνουν, το 30μηνο καταργειται και γινεται τροποποιηση ως προς τον χρονο απορροφησης(2015) και εξακολουθει να ισχυει ο πινκας 24 μηνου μεχρι τον επομενο ΑΣΕΠ (αρθρο 9 παρ9 του 3848).
 Τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα

Πού λέει για τον πίνακα διορισμών?
Ναι, όντως καθαρά  το λέει  ότι ο πίνακας του 24μηνου θα υπάρχει μόνο στα πλαίσια διορισμού ως τον επόμενο ΑΣΕΠ χωρίς να αναφέρει κάτι για προσμέτρηση προυπηρεσίας.

Όταν εσύ λες "πίνακας διορισμών" χρησιμοποιείς το παρατσούκλι γαι τον "ενιαίο πίνακα αναπληρωτών με πραγματική προυπηρεσία" ή κάπως έτσι...

Δε χρησιμοποιώ κανένα παρατσούκλι. Ο νόμος κάνει λόγο για ενιαίο πίνακα αναπληρωτών, που περιλαμβάνει αυτούς που έχουν μόρια από ασεπ+ από πραγματική προυπηρεσία και ο οποίος κλειδώνει:
. Οι ενιαίοι πίνακες προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών που ισχύουν κατά τη δημοσίευση του νόμου
αυτού στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως παύουν να τροφοδοτούνται με νέα στοιχεία προϋπηρεσίας από
την 1η Ιουλίου 2010 και ισχύουν μέχρι την κατάρτιση των πινάκων που προβλέπονται στο άρθρο 3.

Όπως βλέπεις δε λέει : ''ο πίνακας προσωρινών αναπληρωτών με πραγματική προυπηρεσία ή π πίνακας διορισμών.'' Η ασάφεια μάλλον συνεχίζεται και για το 40%!

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #481 στις: Ιουλίου 14, 2011, 05:20:40 pm »
Γιατι ο 3848 το λεει ξεκαθαρα, οι πινακες αναπληρωτων κλεδωνουν, το 30μηνο καταργειται και γινεται τροποποιηση ως προς τον χρονο απορροφησης(2015) και εξακολουθει να ισχυει ο πινκας 24 μηνου μεχρι τον επομενο ΑΣΕΠ (αρθρο 9 παρ9 του 3848).
 Τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα

Πού λέει για τον πίνακα διορισμών?
Ναι, όντως καθαρά  το λέει  ότι ο πίνακας του 24μηνου θα υπάρχει μόνο στα πλαίσια διορισμού ως τον επόμενο ΑΣΕΠ χωρίς να αναφέρει κάτι για προσμέτρηση προυπηρεσίας.

Όταν εσύ λες "πίνακας διορισμών" χρησιμοποιείς το παρατσούκλι γαι τον "ενιαίο πίνακα αναπληρωτών με πραγματική προυπηρεσία" ή κάπως έτσι...

Δε χρησιμοποιώ κανένα παρατσούκλι. Ο νόμος κάνει λόγο για ενιαίο πίνακα αναπληρωτών, που περιλαμβάνει αυτούς που έχουν μόρια από ασεπ+ από πραγματική προυπηρεσία και ο οποίος κλειδώνει:
. Οι ενιαίοι πίνακες προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών που ισχύουν κατά τη δημοσίευση του νόμου
αυτού στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως παύουν να τροφοδοτούνται με νέα στοιχεία προϋπηρεσίας από
την 1η Ιουλίου 2010 και ισχύουν μέχρι την κατάρτιση των πινάκων που προβλέπονται στο άρθρο 3.

Όπως βλέπεις δε λέει : ''ο πίνακας προσωρινών αναπληρωτών με πραγματική προυπηρεσία ή π πίνακας διορισμών.'' Η ασάφεια μάλλον συνεχίζεται και για το 40%!

Ναι υπάρχει ασάφεια... Να δούμε πως θα αποφανθεί το ΝΣΚ... Ούτως ή άλλως αυτοί έχουν το μαχαίρι, αυτοί και το πεπόνι...

Αποσυνδεδεμένος KYRINIS

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #482 στις: Ιουλίου 14, 2011, 05:50:14 pm »
Αυτό λέμε τόσον καιρό.Αν ανοίξουν οι προυπηρεσίες για το 24μηνο, πρέπει με αυτή την ασάφεια να ανοίξουν και για τον πίνακα διορισμών.

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #483 στις: Ιουλίου 14, 2011, 05:56:24 pm »
Αυτό λέμε τόσον καιρό.Αν ανοίξουν οι προυπηρεσίες για το 24μηνο, πρέπει με αυτή την ασάφεια να ανοίξουν και για τον πίνακα διορισμών.

Υποθετικά, ας ανοίξει και ο πίνακας του 40%, ούτως ή άλλως οι επιπλέον  διορισμοί της μεταβατικής  θα γίνονται από το 24μηνο...  ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 14, 2011, 05:58:08 pm από panos2 »

Αποσυνδεδεμένος KYRINIS

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #484 στις: Ιουλίου 14, 2011, 06:11:43 pm »

Υποθετικά, ας ανοίξει και ο πίνακας του 40%, ούτως ή άλλως οι επιπλέον  διορισμοί της μεταβατικής  θα γίνονται από το 24μηνο...  ;D

Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοια ρύθμιση.Ίσα-ίσα  αυτό που ακούγεται ως πιο πιθανό στη μεταβατική περίοδο, είναι η απορρόφηση διοριστέων από το 60-40 ή διαφορετικά από όλους τους πίνακες, 60, 40, 24μηνο, ειδικές κατηγορίες, 30μηνο, όπως ακριβώς γίνεται τώρα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 14, 2011, 06:15:45 pm από KYRINIS »

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #485 στις: Ιουλίου 14, 2011, 06:33:50 pm »

Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοια ρύθμιση.Ίσα-ίσα  αυτό που ακούγεται ως πιο πιθανό στη μεταβατική περίοδο, είναι η απορρόφηση διοριστέων από το 60-40 ή διαφορετικά από όλους τους πίνακες, 60, 40, 24μηνο, ειδικές κατηγορίες, 30μηνο, όπως ακριβώς γίνεται τώρα.

Φυσικά και δεν υπάρχει. Υποθετικά μιλάμε σε σχέση με το θέμα του 24μηνου και την γνωμοδότηση του ΝΣΚ που αναμένουμε. Προσωπικά με βολεύει το 60 - 40 από την μεριά του 60, αλλά δεν έχει νομίζω νομικό έρεισμα...
Το 24μηνο σαν ανοιχτός πίνακας που παραμένει και μετά τον νέο ΑΣΕΠ (ούτε εδώ έχουμε νομικό έρεισμα) θα μπορούσε να λύσει προβλήματα πολλών, ακόμη και αυτών του 40% που τους λείπει η βάση στον ΑΣΕΠ. Δεν είναι καλύτερο αυτό από το να γράψει κάποιος με 40 μήνες προυπηρεσία πάνω από 70 στον επερχόμενο ΑΣΕΠ;
Σε κάθε περίπτωση πρέπει το υπουργείο να νομοθετήσει συμπληρωματικά... Γι' αυτό ψάχνει ίσως την λύση του 24μηνου.

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #486 στις: Ιουλίου 14, 2011, 06:39:22 pm »
Εφόσον συμφωνούμε όλοι, ότι οι πίνακες έχουν κλειδώσει,πως είναι δυνατον να μετρηθεί φετινή προϋπηρεσία μόνο για το 24μηνο εφόσον αυτό είναι υποσύνολο του 40%?Σύμφωνα με το σκεπτικό ορισμένων θα μετρήσει προϋπηρεσία μόνο για το 24μηνο και όχι για τους άλλους?Μου φαίνεται απίθανο.

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #487 στις: Ιουλίου 14, 2011, 06:45:19 pm »
irenead, ο πίνακας 24μηνου πέρα από τη καθαρή προϋπηρεσία έχει και ΑΣΕΠ άρα δεν είναι υποσύνολο του 40% όπου υπάρχουν και συνάδελφοι χωρίς ΑΣΕΠ. Εκτός αν δεν έχω καταλάβει τι εννοείς με τον όρο υποσύνολο :-\

edit; ούτε εγώ κατάλαβα τι έγραψα τώρα :-[ Ουφ αυτή η ζέστη, σε συνδυασμό με το υπουργείο...

το χάσαμε το κορμί πατριώτη (για μένα το λέω) :(
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 14, 2011, 06:50:57 pm από rozy4 »

Αποσυνδεδεμένος sixtir

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #488 στις: Ιουλίου 14, 2011, 06:50:23 pm »
Εγώ δεν κατάλαβα για το ΝΣΚ. Ποιός ζήτησε γνωμοδότηση και για ποιον ακριβώς λόγο??? Τι αναμένουμε όπως λέει και ο συνάδελφος πιο πάνω?

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #489 στις: Ιουλίου 14, 2011, 06:54:08 pm »
Εννοώ ότι όσοι είναι στο 24μηνο βρίσκονται σε κάθε περίπτωση και στον πίνακα του 40% που έχει κλειδώσει.Αρα τι θα γίνει θα ξεκλειδώσει ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ένας πίνακας επειδή κάποιοι έχουν ΑΣΕΠ?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)