0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: che στις Ιουλίου 14, 2011, 04:25:21 pmΜε βάση τα παραπάνω η ένταξη στον πίνακα του 24μήνου όσων πληρούν τις προυποθέσεις ( μόρια και απο το 2010-11 +ΑΣΕΠ) προβλέπεται ήδη ( αρθρο 9 παραγρ.9 του 3848)Να γίνω ακριβέστερος στη διατύπωση : Η ενταξη στον πίνακα του 24μηνου όσων πληρούν τις προυποθέσεις μπορεί να γίνει αν ο πίνακας του 24μήνου θεωρηθεί οτι δέν ανήκει στους "ενιαίους πίνακες προσωρινών αναπληρωτών" που κλείδωσαν Αυτό θα αποφασιστεί απο το Ν.Σ.Κ χωρίς , ελπίζω , σκοπημότητεςτο χωρίς σκοπιμότητα θα το πίστευα πιο εύκολα αν η όλη διαδικασία είχε γίνει κατά τη διάρκεια της χρονιάς κι όχι τώρα που καταθέτουμε αιτήσεις.
Με βάση τα παραπάνω η ένταξη στον πίνακα του 24μήνου όσων πληρούν τις προυποθέσεις ( μόρια και απο το 2010-11 +ΑΣΕΠ) προβλέπεται ήδη ( αρθρο 9 παραγρ.9 του 3848)Να γίνω ακριβέστερος στη διατύπωση : Η ενταξη στον πίνακα του 24μηνου όσων πληρούν τις προυποθέσεις μπορεί να γίνει αν ο πίνακας του 24μήνου θεωρηθεί οτι δέν ανήκει στους "ενιαίους πίνακες προσωρινών αναπληρωτών" που κλείδωσαν Αυτό θα αποφασιστεί απο το Ν.Σ.Κ χωρίς , ελπίζω , σκοπημότητες
Παράθεση από: panos2 στις Ιουλίου 14, 2011, 04:50:37 pmΠαράθεση από: Stelios στις Ιουλίου 14, 2011, 04:47:26 pmΑφού είναι ξεκάθαρα γιατί ζητάει γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους;Και γιατί περίμενε 14 μήνες μετά την ψήφιση του νόμου και μετά από 2 περιόδους αιτήσεων αναπληρωτών και δεν έχει βγάλει ακόμα ανακοίνωση;Δικαιοσύνη λέτε κάποιοι . . .Νέμεσις άλλοι... Φλυαρία μ' έπιασε... Ακριβώς έτσι.Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν αυτή η δικαιοσύνη είναι τυφλή ή φωτογραφική.
Παράθεση από: Stelios στις Ιουλίου 14, 2011, 04:47:26 pmΑφού είναι ξεκάθαρα γιατί ζητάει γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους;Και γιατί περίμενε 14 μήνες μετά την ψήφιση του νόμου και μετά από 2 περιόδους αιτήσεων αναπληρωτών και δεν έχει βγάλει ακόμα ανακοίνωση;Δικαιοσύνη λέτε κάποιοι . . .Νέμεσις άλλοι... Φλυαρία μ' έπιασε...
Αφού είναι ξεκάθαρα γιατί ζητάει γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους;Και γιατί περίμενε 14 μήνες μετά την ψήφιση του νόμου και μετά από 2 περιόδους αιτήσεων αναπληρωτών και δεν έχει βγάλει ακόμα ανακοίνωση;Δικαιοσύνη λέτε κάποιοι . . .
Παράθεση από: Stelios στις Ιουλίου 14, 2011, 04:52:40 pmΑκριβώς έτσι.Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν αυτή η δικαιοσύνη είναι τυφλή ή φωτογραφική.Όχι βρε Στέλιο δεν νομίζω... Το θέμα αφορά απλά τις ειδικότητες ΠΕ02, ΠΕ03 και ΠΕ04 και ανιχνεύεται ο τρόπος που θα κάνει μερικούς διορισμούς ακόμη, χωρίς να κάνει ΑΣΕΠ. Αυτό μάλιστα από την μεθεπόμενη χρονιά, όταν θα είμαι και εγώ στο 24μηνο, αν θα ανοίξει, και είμαι και ΠΕ04... Να βάλω και μια φωτογραφία μου...
Ακριβώς έτσι.Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν αυτή η δικαιοσύνη είναι τυφλή ή φωτογραφική.
Παράθεση από: emnaypli στις Ιουλίου 14, 2011, 04:44:50 pmΠαράθεση από: mokrina στις Ιουλίου 14, 2011, 04:38:47 pmΓιατι ο 3848 το λεει ξεκαθαρα, οι πινακες αναπληρωτων κλεδωνουν, το 30μηνο καταργειται και γινεται τροποποιηση ως προς τον χρονο απορροφησης(2015) και εξακολουθει να ισχυει ο πινκας 24 μηνου μεχρι τον επομενο ΑΣΕΠ (αρθρο 9 παρ9 του 3848). Τα πραγματα ειναι ξεκαθαραΠού λέει για τον πίνακα διορισμών? Ναι, όντως καθαρά το λέει ότι ο πίνακας του 24μηνου θα υπάρχει μόνο στα πλαίσια διορισμού ως τον επόμενο ΑΣΕΠ χωρίς να αναφέρει κάτι για προσμέτρηση προυπηρεσίας.Όταν εσύ λες "πίνακας διορισμών" χρησιμοποιείς το παρατσούκλι γαι τον "ενιαίο πίνακα αναπληρωτών με πραγματική προυπηρεσία" ή κάπως έτσι...
Παράθεση από: mokrina στις Ιουλίου 14, 2011, 04:38:47 pmΓιατι ο 3848 το λεει ξεκαθαρα, οι πινακες αναπληρωτων κλεδωνουν, το 30μηνο καταργειται και γινεται τροποποιηση ως προς τον χρονο απορροφησης(2015) και εξακολουθει να ισχυει ο πινκας 24 μηνου μεχρι τον επομενο ΑΣΕΠ (αρθρο 9 παρ9 του 3848). Τα πραγματα ειναι ξεκαθαραΠού λέει για τον πίνακα διορισμών? Ναι, όντως καθαρά το λέει ότι ο πίνακας του 24μηνου θα υπάρχει μόνο στα πλαίσια διορισμού ως τον επόμενο ΑΣΕΠ χωρίς να αναφέρει κάτι για προσμέτρηση προυπηρεσίας.
Γιατι ο 3848 το λεει ξεκαθαρα, οι πινακες αναπληρωτων κλεδωνουν, το 30μηνο καταργειται και γινεται τροποποιηση ως προς τον χρονο απορροφησης(2015) και εξακολουθει να ισχυει ο πινκας 24 μηνου μεχρι τον επομενο ΑΣΕΠ (αρθρο 9 παρ9 του 3848). Τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα
Παράθεση από: panos2 στις Ιουλίου 14, 2011, 04:48:46 pmΠαράθεση από: emnaypli στις Ιουλίου 14, 2011, 04:44:50 pmΠαράθεση από: mokrina στις Ιουλίου 14, 2011, 04:38:47 pmΓιατι ο 3848 το λεει ξεκαθαρα, οι πινακες αναπληρωτων κλεδωνουν, το 30μηνο καταργειται και γινεται τροποποιηση ως προς τον χρονο απορροφησης(2015) και εξακολουθει να ισχυει ο πινκας 24 μηνου μεχρι τον επομενο ΑΣΕΠ (αρθρο 9 παρ9 του 3848). Τα πραγματα ειναι ξεκαθαραΠού λέει για τον πίνακα διορισμών? Ναι, όντως καθαρά το λέει ότι ο πίνακας του 24μηνου θα υπάρχει μόνο στα πλαίσια διορισμού ως τον επόμενο ΑΣΕΠ χωρίς να αναφέρει κάτι για προσμέτρηση προυπηρεσίας.Όταν εσύ λες "πίνακας διορισμών" χρησιμοποιείς το παρατσούκλι γαι τον "ενιαίο πίνακα αναπληρωτών με πραγματική προυπηρεσία" ή κάπως έτσι...Δε χρησιμοποιώ κανένα παρατσούκλι. Ο νόμος κάνει λόγο για ενιαίο πίνακα αναπληρωτών, που περιλαμβάνει αυτούς που έχουν μόρια από ασεπ+ από πραγματική προυπηρεσία και ο οποίος κλειδώνει:. Οι ενιαίοι πίνακες προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών που ισχύουν κατά τη δημοσίευση του νόμου αυτού στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως παύουν να τροφοδοτούνται με νέα στοιχεία προϋπηρεσίας από την 1η Ιουλίου 2010 και ισχύουν μέχρι την κατάρτιση των πινάκων που προβλέπονται στο άρθρο 3.Όπως βλέπεις δε λέει : ''ο πίνακας προσωρινών αναπληρωτών με πραγματική προυπηρεσία ή π πίνακας διορισμών.'' Η ασάφεια μάλλον συνεχίζεται και για το 40%!
Αυτό λέμε τόσον καιρό.Αν ανοίξουν οι προυπηρεσίες για το 24μηνο, πρέπει με αυτή την ασάφεια να ανοίξουν και για τον πίνακα διορισμών.
Παράθεση από: KYRINIS στις Ιουλίου 14, 2011, 05:50:14 pmΑυτό λέμε τόσον καιρό.Αν ανοίξουν οι προυπηρεσίες για το 24μηνο, πρέπει με αυτή την ασάφεια να ανοίξουν και για τον πίνακα διορισμών.Υποθετικά, ας ανοίξει και ο πίνακας του 40%, ούτως ή άλλως οι επιπλέον διορισμοί της μεταβατικής θα γίνονται από το 24μηνο...
Παράθεση από: panos2 στις Ιουλίου 14, 2011, 05:56:24 pmΠαράθεση από: KYRINIS στις Ιουλίου 14, 2011, 05:50:14 pmΑυτό λέμε τόσον καιρό.Αν ανοίξουν οι προυπηρεσίες για το 24μηνο, πρέπει με αυτή την ασάφεια να ανοίξουν και για τον πίνακα διορισμών.Υποθετικά, ας ανοίξει και ο πίνακας του 40%, ούτως ή άλλως οι επιπλέον διορισμοί της μεταβατικής θα γίνονται από το 24μηνο... Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοια ρύθμιση.Ίσα-ίσα αυτό που ακούγεται ως πιο πιθανό στη μεταβατική περίοδο, είναι η απορρόφηση διοριστέων από το 60-40 ή διαφορετικά από όλους τους πίνακες, 60, 40, 24μηνο, ειδικές κατηγορίες, 30μηνο, όπως ακριβώς γίνεται τώρα.