0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτά που αναφέρεις πιστεύεις ότι μπορούν να πραγματοποιηθούν το Σεπτέμβρη;
Παράθεση από: vasbio στις Αυγούστου 08, 2011, 01:40:05 pmΑυτά που αναφέρεις πιστεύεις ότι μπορούν να πραγματοποιηθούν το Σεπτέμβρη; όχι βέβαια, απλά αναφέρω για το πως θα έπρεπε να είναι η κατάσταση, και όχι κάθε χρόνο να τυπώνονται υποτίθεται δωρεάν τα βιβλία και στο τέλος να τα σκίζουν οι μαθητές
Και εγώ θα φτιάξω άγαλμα της Διαμαντοπούλου με τα χεράκια μου!
Παράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 08, 2011, 01:41:12 pmΚαι εγώ θα φτιάξω άγαλμα της Διαμαντοπούλου με τα χεράκια μου! Α, εσύ μας προκαλείς μεσημεριάτικα.
Παράθεση από: LK στις Αυγούστου 08, 2011, 01:48:59 pmΠαράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 08, 2011, 01:41:12 pmΚαι εγώ θα φτιάξω άγαλμα της Διαμαντοπούλου με τα χεράκια μου! Α, εσύ μας προκαλείς μεσημεριάτικα. Μην ανησυχείς καθόλου! Θα το κάνω πολύ όμορφο! Μεγάαααλη μύτη, κέρατα και όλα τα συναφή....
η παπαγαλία δεν οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχει ένα σχολικό εγχειρίδιο. Οφείλεται στην ακαταλληλότητα κάποιων εκπαιδευτικών που και αυτή οφείλεται στην έλλειψη μετεκπαίδευσης και αντιστοιχίας αντικειμένου διδασκαλίας και σπουδών.
το γεγονός ότι η διανομή δωρεάν σχολικών βιβλίων είναι κατάκτηση
εντάξει για την Ιστορία ίσως ξέρεις καλύτερα γιατί δεν είμαι φιλόλογος.Πάντως είχαμε μαθήτρια στην θεωρητική που έγραψε Ιστορία 20 στις πανελλήνιες και αρχαία 5.Όταν ρώτησα την καθηγήτρια φιλόλογο πως το εξηγεί αυτό, μου είπε ότι ήταν παπαγάλος, οπότε στην Ιστορία δεν είχε πρόβλημα είχε μάθει όλο το βιβλίο απέξω, όμως στα αρχαία όπου έπρεπε να βάλει το μυαλουδάκι της να σκεφτεί λιγάκι, εκεί τα βρήκε σκούρα.
Τα βιβλία διανέμονται δωρεάν!http://www.kathigitis.org/?p=23622.....Με την υπ’ αριθμ. Π1/2774/29-7-2011 Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργείων Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και Οικονομικών, μετά από ομόφωνες γνωμοδοτήσεις της ΕΠΠΠ ως προς τα είδη: «Επεξεργασμένο χαρτί & χαρτόνι» & «Εκτυπωτικό Χαρτί» του Ο.Ε.Δ.