0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ότι έχουν ξαναγίνει ή ακόμα και αν γίνονται συχνά δε σημαίνει ότι θα πρέπει να τα ανεχόμαστε ή να μην τα κατακρίνουμε.
γιατί τόσος θόρυβος με αυτά τα βιβλία; Αντι να λέμε και ευχαριστώ που είμαστε η μοναδική χώρα που μας παρέχονται τσάμπα, διαμαρτυρόμαστε γιατί δεν μπορούμε να διαβάζουμε από φωτοτυπίες;Στη Γερμανία (και σε πολλές άλλες χώρες τις οποίες νοσταλγούμε σε κάθε απεργία μας για τους υψηλούς μισθούς των εκπαιδευτικών) τα βιβλία ή τα πληρώνουν τα παιδιά ή είναι υποχρεωμένα να τα επιστρέφουν στο τέλος της χρονιάς.Εμείς το πλούσιο κράτος που έχουμε την πολυτέλεια να μας τα παρέχουν δωρεάν, να τα χάνουμε και να τα ζητάμε από 2-3 φορές το καθένα, και στο τέλος να τα σκίζουμε και να τα καίμε, κλαιγόμαστε γιατί τελείωσε το πάρτι;Μην είμαστε και αχάριστοι! Ας βάλουμε μυαλό επιτέλους. Εξίσωση με τους Ευρωπαίους δεν ζητάμε; Όχι ότι μας συμφέρει
Παράθεση από: killbill στις Δεκεμβρίου 12, 2011, 09:57:04 pmγιατί τόσος θόρυβος με αυτά τα βιβλία; Αντι να λέμε και ευχαριστώ που είμαστε η μοναδική χώρα που μας παρέχονται τσάμπα, διαμαρτυρόμαστε γιατί δεν μπορούμε να διαβάζουμε από φωτοτυπίες;Στη Γερμανία (και σε πολλές άλλες χώρες τις οποίες νοσταλγούμε σε κάθε απεργία μας για τους υψηλούς μισθούς των εκπαιδευτικών) τα βιβλία ή τα πληρώνουν τα παιδιά ή είναι υποχρεωμένα να τα επιστρέφουν στο τέλος της χρονιάς.Εμείς το πλούσιο κράτος που έχουμε την πολυτέλεια να μας τα παρέχουν δωρεάν, να τα χάνουμε και να τα ζητάμε από 2-3 φορές το καθένα, και στο τέλος να τα σκίζουμε και να τα καίμε, κλαιγόμαστε γιατί τελείωσε το πάρτι;Μην είμαστε και αχάριστοι! Ας βάλουμε μυαλό επιτέλους. Εξίσωση με τους Ευρωπαίους δεν ζητάμε; Όχι ότι μας συμφέρειεγω δεν εκαψα ποτε βιβλιο, εχω τα βιβλια μου 30 χρονια μετα, το ιδιο θα κανω και με τα παιδια μου, θα τους μαθω να σεβονται και να αγαπουν τα βιβλια, πρεπει να τιμωρηθω γιατι καποιοι δεν εχουν παιδεια; αυτα που λες ειναι σα δικαιολογιες του υπουργειου,αν υπηρχε εκπροσωπος τυπου ετσι θα δικαιολογουσε τα τραγικα τους λαθη, φορτωνοντας τα στους αλλους
Ποια είναι η εξίσωση με τους Ευρωπαίους; Να πληρώνει ο καθηγητής των 900