*

Αποστολέας Θέμα: Ανάρτηση πινάκων αναπληρωτών 2011-2012  (Αναγνώστηκε 35248 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Ανάρτηση πινάκων αναπληρωτών 2011-2012
« Απάντηση #42 στις: Αυγούστου 08, 2011, 11:09:13 pm »
συμφωνώ απόλυτα,
αλλά κατά τη νοοτροπία του κράτους αυτοί αυξάνουν τον πληθυσμό της Ελλάδας και χρειάζονται επιβράβευση...
τι να γίνει...
σκεφτείτε...το μεταπτυχιακό θα παίρνει 2,5-3 μόρια
και όσοι έχουν 2 παιδιά θα παίρνουν 10 μόρια...χα χα χα
απίστευτο...
Ναι, όμως με το νέο σύστημα αυτό που θα μετράει περισσότερο είναι το τι θα γράψεις. Οι πολύτεκνες και τρίτεκνες (κατά πλειοψηφία) δεν έχουν πολλά μόρια από τα γραπτά του ΑΣΕΠ έτσι κι αλλιώς.
Γιατί άραγε???? Μήπως γιατί έχουν να φροντίσουν μια εξαμελή οικογένεια και επιπλέον να συναγωνιστούν "με ίσους όρους" όπως θέλει η Διαμαντοπούλου τους συναδέλφους τους????

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:03:13 »

Αποσυνδεδεμένος dinateacher

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • τα όνειρα θα βγουν αληθινά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Αυγούστου 08, 2011, 11:13:09 pm »
Στον πίνακα αναπληρωτών των δασκάλων μπήκαν στον πίνακα δύο άτομα με μεγάλη προϋπηρεσία ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πώς γίνεται αυτό;
Το ρώτησα στο υπουργείο και μου είπαν πως είναι διορισμένοι εκπαιδευτικοί που παραιτήθηκαν και τώρα θέλουν να δουλέψουν ως δάσκαλοι. Το κατά πόσο αυτό ισχύει... ::)

δηλαδη για να καταλαβω...εμεις κανουμε αμαν να διοριστουμε και οι διορισμενοι παραιτουνται?  :o :o :o
Άστα giota! Κάτι θα ξέρουν οι παλιοί! Μωρέ μήπως να εργαστούμε αλλού; Αφού μας ζητάν κι από παντού! 8)
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο: εκπληρώνει τον σκοπό του όταν είναι ανοικτό.
Νοημοσύνη είναι αυτό που χρησιμοποιείς όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Αυγούστου 08, 2011, 11:35:50 pm »
[quote author=
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος daffodils

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Αυγούστου 08, 2011, 11:41:37 pm »
[quote author=
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 08, 2011, 11:44:15 pm από effie3s »
To see the World in a Grain of Sand And Heaven in a Wild Flower,
Hold Infinity in the palm of your hand And Eternity in an hour.
                 WILLIAM BLAKE

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:03:13 »

Αποσυνδεδεμένος *infinity*

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Αυγούστου 08, 2011, 11:43:33 pm »
Στον πίνακα στην θέση 23 υπάρχει μια κυρία με 180 μόρια ιδιωτικής προυπηρεσίας η οποία πέρσυ δεν υπήρχε και πτυχίο του 1988 παρακαλώ, η οποία μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος θυμήθηκε τώρα ότι θέλει να διοριστεί μετά απο τόσα χρόνια?

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Αυγούστου 08, 2011, 11:46:23 pm »
αυτοί δεν είναι από ιδιωτικά που έκλεισαν και γι' αυτό απολύθηκαν?
                 WILLIAM BLAKE

Αποσυνδεδεμένος

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Αυγούστου 08, 2011, 11:59:26 pm »
Οι άνθρωποι δε μπαίνουν σε κουτάκια και οι αφορισμοί που γράφονται κατά καιρούς και αφορούν τρίτεκνους και πολύτεκνους είναι μικροπρέπειες. Επειδή αυτό με τα μόρια και τα παιδιά δεν το ήξερα, από ποιόν νόμο ορίζεται? Το μεταπτυχιακό δε δίνει 2-2,5 μόρια και όχι τρία? Και επιτέλους γιατί καθε φορά που αναφέρω ότι είμαι τρίτεκνη θα πρέπει να απολογούμαι? Σας πληροφορώ λοιπόν ότι μετά από 10 χρόνια με πήραν μόλις φέτος αναπληρώτρια! 10 χρόνια έτρεχα στα φροντιστήρια και γύριζα σπίτι μου 11.30 επειδή δεν μπορούσα να δηλώσω μακριά από τον τόπο διαμονής μου. Δεν παραπονέθηκα ούτε τα έβαλα με συναδέλφους που μετά την ορκωμωσία δούλευαν αναπληρωτές. Αυτό σημαίνει προτεραιότητες. Φέτος με πήραν πρώτη χρονιά ΑΚΩ. Και μη νομίσει κανείς με το περίφημο 20% των τριτέκνων >:( Με πήραν λόγω σειράς στον πίνακα αφού είχα καταφέρει να έχω 300 περιπου σειρά επιτυχίας στον ΑΣΕΠ -άρα μάλλον καλά θα έγραψα. Ω ναι μπορούμε και εμείς να γράψουμε καλά και αποδίδουμε εξίσου καλά με τους ανύπαντρους συναδέλφους. Η διαφορά μας είναι ότι εμείς διαβάζουμε όταν τα παιδιά μας κοιμούνται, και αφού έχουμε μαγειρέψει, σκουπίσει, σφουγγαρίσει, σιδερώσει... 'Ομως δεν ακούω τους πολύτεκνους να διαμαρτύρονται. Εκείνοι βλέπετε έχουν μάθει να κουβαλάνε 2 καρπούζια σε μια μασχάλη. Και για να ξαναγυρίσω στο 20% ο νόμος λέει ότι καλύπτεται από 3τεκνους ΑΝ υπάρχουν προτιμήσεις στις συγκεκριμένες περιοχές. Ψάξτε λοιπόν τις περσινές προσλήψεις ανά ειδικότητα και θα δείτε ότι ούτε κατά διάννοια δεν ισχύει το ποσοστό.
Ζητώ συγνώμη για τον τόνο μου αλλά δε μπορεί να χωριζόμαστε μεταξύ μας σε στρατόπεδα. Τα συμφέροντά μας είναι κοινά. Και παράκληση: μη βάζετε ταμπελίτσες στους ανθρώπους. Αυτό δεν πρέπει να εφερμόζουμε και στην τάξη μας?
Λοιπόν, εγώ δεν έχω κάτι με τους τρίτεκνους αλλά με το σύστημα προσλήψεων, το οποίο νομίζω ότι είναι άδικο. Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο. Δεν εννοούσα πως όλοι οι τρίτεκνοι γράφουν στον ΑΣΕΠ χαμηλό βαθμό. Αλλά εγώ που φέτος θα χάσω την αναπλήρωση στο παρατσάκ έχω περισσότερα μόρια από τρίτεκνες που θα με περάσουν με 0 μόρια. Και οι τρίτεκνες με μηδέν μόρια ή με θέση κάτω από το 2500 στον πίνακα προϋπηρεσίας είναι πάρα πολλές, οι περισσότερες θα έλεγα. Εγώ γι' αυτές τις τρίτεκνες μίλησα κι όχι γι' αυτές που είναι στον πίνακα πάνω από μένα που είμαι στο 2000.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος stargate

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Αυγούστου 09, 2011, 12:05:16 am »
Ω ναι μπορούμε και εμείς να γράψουμε καλά και αποδίδουμε εξίσου καλά με τους ανύπαντρους συναδέλφους. Η διαφορά μας είναι ότι εμείς διαβάζουμε όταν τα παιδιά μας κοιμούνται, και αφού έχουμε μαγειρέψει, σκουπίσει, σφουγγαρίσει, σιδερώσει... 'Ομως δεν ακούω τους πολύτεκνους να διαμαρτύρονται. Εκείνοι βλέπετε έχουν μάθει να κουβαλάνε 2 καρπούζια σε μια μασχάλη. Και για να ξαναγυρίσω στο 20% ο νόμος λέει ότι καλύπτεται από 3τεκνους ΑΝ υπάρχουν προτιμήσεις στις συγκεκριμένες περιοχές. Ψάξτε λοιπόν τις περσινές προσλήψεις ανά ειδικότητα και θα δείτε ότι ούτε κατά διάννοια δεν ισχύει το ποσοστό.
Ζητώ συγνώμη για τον τόνο μου αλλά δε μπορεί να χωριζόμαστε μεταξύ μας σε στρατόπεδα. Τα συμφέροντά μας είναι κοινά. Και παράκληση: μη βάζετε ταμπελίτσες στους ανθρώπους. Αυτό δεν πρέπει να εφερμόζουμε και στην τάξη μας?

Αποσυνδεδεμένος pambi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Αυγούστου 09, 2011, 12:05:40 am »
Καλησπερα και απο μενα ,ηθελα να ρωτησω σους νεους πινακες θα εχει αφαιρεθει το μισο των μοριων απο τον προτελευταιο ασεπ????

Αποσυνδεδεμένος *infinity*

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Αυγούστου 09, 2011, 12:06:33 am »
Ααα έκλεισε το σχολείο και μπήκε η κυρία επάνω πρώτη για διορισμό,οκ. Και κάθε χρόνο με ειδικές κατηγορίες και δε συμμαζεύεται θα πέφτουμε θα πέφτουμε...και να δούμε που θα φτάσουμε όταν με το καλό έρθει η ώρα του διορισμού.

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Αυγούστου 09, 2011, 12:09:15 am »
Οι άνθρωποι δε μπαίνουν σε κουτάκια και οι αφορισμοί που γράφονται κατά καιρούς και αφορούν τρίτεκνους και πολύτεκνους είναι μικροπρέπειες. Επειδή αυτό με τα μόρια και τα παιδιά δεν το ήξερα, από ποιόν νόμο ορίζεται? Το μεταπτυχιακό δε δίνει 2-2,5 μόρια και όχι τρία? Και επιτέλους γιατί καθε φορά που αναφέρω ότι είμαι τρίτεκνη θα πρέπει να απολογούμαι? Σας πληροφορώ λοιπόν ότι μετά από 10 χρόνια με πήραν μόλις φέτος αναπληρώτρια! 10 χρόνια έτρεχα στα φροντιστήρια και γύριζα σπίτι μου 11.30 επειδή δεν μπορούσα να δηλώσω μακριά από τον τόπο διαμονής μου. Δεν παραπονέθηκα ούτε τα έβαλα με συναδέλφους που μετά την ορκωμωσία δούλευαν αναπληρωτές. Αυτό σημαίνει προτεραιότητες. Φέτος με πήραν πρώτη χρονιά ΑΚΩ. Και μη νομίσει κανείς με το περίφημο 20% των τριτέκνων >:( Με πήραν λόγω σειράς στον πίνακα αφού είχα καταφέρει να έχω 300 περιπου σειρά επιτυχίας στον ΑΣΕΠ -άρα μάλλον καλά θα έγραψα. Ω ναι μπορούμε και εμείς να γράψουμε καλά και αποδίδουμε εξίσου καλά με τους ανύπαντρους συναδέλφους. Η διαφορά μας είναι ότι εμείς διαβάζουμε όταν τα παιδιά μας κοιμούνται, και αφού έχουμε μαγειρέψει, σκουπίσει, σφουγγαρίσει, σιδερώσει... 'Ομως δεν ακούω τους πολύτεκνους να διαμαρτύρονται. Εκείνοι βλέπετε έχουν μάθει να κουβαλάνε 2 καρπούζια σε μια μασχάλη. Και για να ξαναγυρίσω στο 20% ο νόμος λέει ότι καλύπτεται από 3τεκνους ΑΝ υπάρχουν προτιμήσεις στις συγκεκριμένες περιοχές. Ψάξτε λοιπόν τις περσινές προσλήψεις ανά ειδικότητα και θα δείτε ότι ούτε κατά διάννοια δεν ισχύει το ποσοστό.
Λοιπόν, εγώ δεν έχω κάτι με τους τρίτεκνους αλλά με το σύστημα προσλήψεων, το οποίο νομίζω ότι είναι άδικο. Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο. Δεν εννοούσα πως όλοι οι τρίτεκνοι γράφουν στον ΑΣΕΠ χαμηλό βαθμό. Αλλά εγώ που φέτος θα χάσω την αναπλήρωση στο παρατσάκ έχω περισσότερα μόρια από τρίτεκνες που θα με περάσουν με 0 μόρια. Και οι τρίτεκνες με μηδέν μόρια ή με θέση κάτω από το 2500 στον πίνακα προϋπηρεσίας είναι πάρα πολλές, οι περισσότερες θα έλεγα. Εγώ γι' αυτές τις τρίτεκνες μίλησα κι όχι γι' αυτές που είναι στον πίνακα πάνω από μένα που είμαι στο 2000.
'Ολοι έχουμε κάποιο λόγο να αγανακτούμε, δικαίως ή αδίκως. Μη γενικεύουμε όμως γιατί δημιουργούνται παρανοήσεις και παρεξηγήσεις :-[
                 WILLIAM BLAKE

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Αυγούστου 09, 2011, 12:22:36 am »
[quote author=
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 09, 2011, 12:34:26 am από Demetroula »
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος mes

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Αυγούστου 09, 2011, 12:23:50 am »
απο το 2004 οι ειδικες κατηγοριες μας εχουν αλλαξει τα φωτα!!! ο τριτεκνος κανει  ταλαιπωρειται 3 με 4 χρονια και διοριζεται!!! μπηκα αναπληρωτρια πριν δυο χρονια με 25.800 με ΑΣΕΠ και οι τριτεκνες με 6.000 χωρις ΑΣΕΠ. τριτεκνος συναδελφος που ξεκινησαμε μαζι πριν χρονια, ειναι τριτη χρονια μονιμος και διπλα στο σπιτι του διορισμενος!!! και εγω κινδυνευω και φετος να μην διοριστω.μας........ελεος....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182654
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 670
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)