0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: marstavia στις Αυγούστου 08, 2011, 08:05:46 pmσυμφωνώ απόλυτα,αλλά κατά τη νοοτροπία του κράτους αυτοί αυξάνουν τον πληθυσμό της Ελλάδας και χρειάζονται επιβράβευση...τι να γίνει...σκεφτείτε...το μεταπτυχιακό θα παίρνει 2,5-3 μόρια και όσοι έχουν 2 παιδιά θα παίρνουν 10 μόρια...χα χα χααπίστευτο...Ναι, όμως με το νέο σύστημα αυτό που θα μετράει περισσότερο είναι το τι θα γράψεις. Οι πολύτεκνες και τρίτεκνες (κατά πλειοψηφία) δεν έχουν πολλά μόρια από τα γραπτά του ΑΣΕΠ έτσι κι αλλιώς.
συμφωνώ απόλυτα,αλλά κατά τη νοοτροπία του κράτους αυτοί αυξάνουν τον πληθυσμό της Ελλάδας και χρειάζονται επιβράβευση...τι να γίνει...σκεφτείτε...το μεταπτυχιακό θα παίρνει 2,5-3 μόρια και όσοι έχουν 2 παιδιά θα παίρνουν 10 μόρια...χα χα χααπίστευτο...
Παράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 08, 2011, 03:35:03 pmΠαράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 07, 2011, 02:31:12 pmΣτον πίνακα αναπληρωτών των δασκάλων μπήκαν στον πίνακα δύο άτομα με μεγάλη προϋπηρεσία ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πώς γίνεται αυτό; Το ρώτησα στο υπουργείο και μου είπαν πως είναι διορισμένοι εκπαιδευτικοί που παραιτήθηκαν και τώρα θέλουν να δουλέψουν ως δάσκαλοι. Το κατά πόσο αυτό ισχύει... δηλαδη για να καταλαβω...εμεις κανουμε αμαν να διοριστουμε και οι διορισμενοι παραιτουνται?
Παράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 07, 2011, 02:31:12 pmΣτον πίνακα αναπληρωτών των δασκάλων μπήκαν στον πίνακα δύο άτομα με μεγάλη προϋπηρεσία ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πώς γίνεται αυτό; Το ρώτησα στο υπουργείο και μου είπαν πως είναι διορισμένοι εκπαιδευτικοί που παραιτήθηκαν και τώρα θέλουν να δουλέψουν ως δάσκαλοι. Το κατά πόσο αυτό ισχύει...
Στον πίνακα αναπληρωτών των δασκάλων μπήκαν στον πίνακα δύο άτομα με μεγάλη προϋπηρεσία ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πώς γίνεται αυτό;
[quote author=
Οι άνθρωποι δε μπαίνουν σε κουτάκια και οι αφορισμοί που γράφονται κατά καιρούς και αφορούν τρίτεκνους και πολύτεκνους είναι μικροπρέπειες. Επειδή αυτό με τα μόρια και τα παιδιά δεν το ήξερα, από ποιόν νόμο ορίζεται? Το μεταπτυχιακό δε δίνει 2-2,5 μόρια και όχι τρία? Και επιτέλους γιατί καθε φορά που αναφέρω ότι είμαι τρίτεκνη θα πρέπει να απολογούμαι? Σας πληροφορώ λοιπόν ότι μετά από 10 χρόνια με πήραν μόλις φέτος αναπληρώτρια! 10 χρόνια έτρεχα στα φροντιστήρια και γύριζα σπίτι μου 11.30 επειδή δεν μπορούσα να δηλώσω μακριά από τον τόπο διαμονής μου. Δεν παραπονέθηκα ούτε τα έβαλα με συναδέλφους που μετά την ορκωμωσία δούλευαν αναπληρωτές. Αυτό σημαίνει προτεραιότητες. Φέτος με πήραν πρώτη χρονιά ΑΚΩ. Και μη νομίσει κανείς με το περίφημο 20% των τριτέκνων Με πήραν λόγω σειράς στον πίνακα αφού είχα καταφέρει να έχω 300 περιπου σειρά επιτυχίας στον ΑΣΕΠ -άρα μάλλον καλά θα έγραψα. Ω ναι μπορούμε και εμείς να γράψουμε καλά και αποδίδουμε εξίσου καλά με τους ανύπαντρους συναδέλφους. Η διαφορά μας είναι ότι εμείς διαβάζουμε όταν τα παιδιά μας κοιμούνται, και αφού έχουμε μαγειρέψει, σκουπίσει, σφουγγαρίσει, σιδερώσει... 'Ομως δεν ακούω τους πολύτεκνους να διαμαρτύρονται. Εκείνοι βλέπετε έχουν μάθει να κουβαλάνε 2 καρπούζια σε μια μασχάλη. Και για να ξαναγυρίσω στο 20% ο νόμος λέει ότι καλύπτεται από 3τεκνους ΑΝ υπάρχουν προτιμήσεις στις συγκεκριμένες περιοχές. Ψάξτε λοιπόν τις περσινές προσλήψεις ανά ειδικότητα και θα δείτε ότι ούτε κατά διάννοια δεν ισχύει το ποσοστό. Ζητώ συγνώμη για τον τόνο μου αλλά δε μπορεί να χωριζόμαστε μεταξύ μας σε στρατόπεδα. Τα συμφέροντά μας είναι κοινά. Και παράκληση: μη βάζετε ταμπελίτσες στους ανθρώπους. Αυτό δεν πρέπει να εφερμόζουμε και στην τάξη μας?
Ω ναι μπορούμε και εμείς να γράψουμε καλά και αποδίδουμε εξίσου καλά με τους ανύπαντρους συναδέλφους. Η διαφορά μας είναι ότι εμείς διαβάζουμε όταν τα παιδιά μας κοιμούνται, και αφού έχουμε μαγειρέψει, σκουπίσει, σφουγγαρίσει, σιδερώσει... 'Ομως δεν ακούω τους πολύτεκνους να διαμαρτύρονται. Εκείνοι βλέπετε έχουν μάθει να κουβαλάνε 2 καρπούζια σε μια μασχάλη. Και για να ξαναγυρίσω στο 20% ο νόμος λέει ότι καλύπτεται από 3τεκνους ΑΝ υπάρχουν προτιμήσεις στις συγκεκριμένες περιοχές. Ψάξτε λοιπόν τις περσινές προσλήψεις ανά ειδικότητα και θα δείτε ότι ούτε κατά διάννοια δεν ισχύει το ποσοστό. Ζητώ συγνώμη για τον τόνο μου αλλά δε μπορεί να χωριζόμαστε μεταξύ μας σε στρατόπεδα. Τα συμφέροντά μας είναι κοινά. Και παράκληση: μη βάζετε ταμπελίτσες στους ανθρώπους. Αυτό δεν πρέπει να εφερμόζουμε και στην τάξη μας?
Παράθεση από: effie3s στις Αυγούστου 08, 2011, 11:41:37 pmΟι άνθρωποι δε μπαίνουν σε κουτάκια και οι αφορισμοί που γράφονται κατά καιρούς και αφορούν τρίτεκνους και πολύτεκνους είναι μικροπρέπειες. Επειδή αυτό με τα μόρια και τα παιδιά δεν το ήξερα, από ποιόν νόμο ορίζεται? Το μεταπτυχιακό δε δίνει 2-2,5 μόρια και όχι τρία? Και επιτέλους γιατί καθε φορά που αναφέρω ότι είμαι τρίτεκνη θα πρέπει να απολογούμαι? Σας πληροφορώ λοιπόν ότι μετά από 10 χρόνια με πήραν μόλις φέτος αναπληρώτρια! 10 χρόνια έτρεχα στα φροντιστήρια και γύριζα σπίτι μου 11.30 επειδή δεν μπορούσα να δηλώσω μακριά από τον τόπο διαμονής μου. Δεν παραπονέθηκα ούτε τα έβαλα με συναδέλφους που μετά την ορκωμωσία δούλευαν αναπληρωτές. Αυτό σημαίνει προτεραιότητες. Φέτος με πήραν πρώτη χρονιά ΑΚΩ. Και μη νομίσει κανείς με το περίφημο 20% των τριτέκνων Με πήραν λόγω σειράς στον πίνακα αφού είχα καταφέρει να έχω 300 περιπου σειρά επιτυχίας στον ΑΣΕΠ -άρα μάλλον καλά θα έγραψα. Ω ναι μπορούμε και εμείς να γράψουμε καλά και αποδίδουμε εξίσου καλά με τους ανύπαντρους συναδέλφους. Η διαφορά μας είναι ότι εμείς διαβάζουμε όταν τα παιδιά μας κοιμούνται, και αφού έχουμε μαγειρέψει, σκουπίσει, σφουγγαρίσει, σιδερώσει... 'Ομως δεν ακούω τους πολύτεκνους να διαμαρτύρονται. Εκείνοι βλέπετε έχουν μάθει να κουβαλάνε 2 καρπούζια σε μια μασχάλη. Και για να ξαναγυρίσω στο 20% ο νόμος λέει ότι καλύπτεται από 3τεκνους ΑΝ υπάρχουν προτιμήσεις στις συγκεκριμένες περιοχές. Ψάξτε λοιπόν τις περσινές προσλήψεις ανά ειδικότητα και θα δείτε ότι ούτε κατά διάννοια δεν ισχύει το ποσοστό. Ζητώ συγνώμη για τον τόνο μου αλλά δε μπορεί να χωριζόμαστε μεταξύ μας σε στρατόπεδα. Τα συμφέροντά μας είναι κοινά. Και παράκληση: μη βάζετε ταμπελίτσες στους ανθρώπους. Αυτό δεν πρέπει να εφερμόζουμε και στην τάξη μας?Λοιπόν, εγώ δεν έχω κάτι με τους τρίτεκνους αλλά με το σύστημα προσλήψεων, το οποίο νομίζω ότι είναι άδικο. Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο. Δεν εννοούσα πως όλοι οι τρίτεκνοι γράφουν στον ΑΣΕΠ χαμηλό βαθμό. Αλλά εγώ που φέτος θα χάσω την αναπλήρωση στο παρατσάκ έχω περισσότερα μόρια από τρίτεκνες που θα με περάσουν με 0 μόρια. Και οι τρίτεκνες με μηδέν μόρια ή με θέση κάτω από το 2500 στον πίνακα προϋπηρεσίας είναι πάρα πολλές, οι περισσότερες θα έλεγα. Εγώ γι' αυτές τις τρίτεκνες μίλησα κι όχι γι' αυτές που είναι στον πίνακα πάνω από μένα που είμαι στο 2000.