0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια, εγω θα προτεινα να αφησουμε κατα μερος τα του ασεπ και να ασχοληθει ο καθενας με κατι αλλο που θα τον βοηθησει να βγει απο αυτη τη κατασταση. αρκετα τοσο καιρο ειχαμε εγκλωβιστει.η ζωη συνεχιζεται και ειναι πολυ γλυκια και ομορφη,αρκει να ξερουμε να τη ζουμε....ψηλα το κεφαλι.....
Παράθεση από: Μarkos στις Φεβρουαρίου 02, 2009, 04:41:52 pmπαιδια, εγω θα προτεινα να αφησουμε κατα μερος τα του ασεπ και να ασχοληθει ο καθενας με κατι αλλο που θα τον βοηθησει να βγει απο αυτη τη κατασταση. αρκετα τοσο καιρο ειχαμε εγκλωβιστει.η ζωη συνεχιζεται και ειναι πολυ γλυκια και ομορφη,αρκει να ξερουμε να τη ζουμε....ψηλα το κεφαλι..... ΜΠΡΑ
Είπα να μιλήσω εδώ γιατί το τόπικ αυτό είναι και το πιο πολυσυζητημένο...Λοιπόν..Είμαι νέο- ενεργό μέλος στο φόρουμ αλλά παρακολουθώ την παρέα σας σχεδόν ένα χρόνο. Προσπαθούσα να αποφύγω την εμπλοκή μου στις συζητήσεις σας γιατί νόμιζα ότι θα "εθιστώ" και ότι θα χάνω όλο τον ελεύθερο χρόνο μου εδώ (ήταν περιορισμένος αρκετά την προηγούμενη χρονιά). Τελοσπάντων, αυτό που ήθελα να πώ είναι ότι όταν προέκυψε αυτό το πρόβλημα με το pde την προηγούμενη βδομάδα,τότε κατάλαβα πόσο χρήσιμα είναι όλα όσα λέγονται εδώ..Λοιπόν.. ας πώ και εγώ τη συμβουλή μου για τον επόμενο ασεπ. Αν υπαρξει και όταν υπάρξει. Από,τι φάνηκε, το εξαντλητικό διάβασμα, το κλείσιμο στο σπίτι και όλες αυτές οι θυσίες που πολλοί κάναμε, τις περισσότερες φορές δεν φέρουν και το επιθυμητό αποτελέσμα...Τελικά αυτός ο διαγωνισμός είναι σαν το τζόκερ... Κ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ;;;Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλους!!
Διαβασα 2 εβδομαδες μονο και εγραψα και πολυ καλα ,τετοια ακουω και νευριαζω,φαινεται εμεις οι αλλοι ειμαστε βλακες που διαβαζαμε 6-8 ωρες την ημερα για 1 χρονο,για δες βρε παιδια κατι Αινσταιν που γεννησε ο τοπος.