0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
4) Η τύχη και η ψυχραιμία παίζουν επίσης πολύ σπουδαίο ρόλο..(μή σας πώ, το σπουδαιότερο..)
Το διαβασμα, η τυχη, η ψυχραιμια, οι συγκυριες ολα ειναι στο παιχνιδι και να σου πω την αληθεια στην ειδικοτητα μας δεν εχω καποιον γνωστο που να διοριστηκε με τον πρωτο ασεπ, αλλα με το δευτερο, τον τριτο, τον τεταρτο και πολλες φορες μεσω της αναπληρωσης που προεκυψε απο το διαγωνισμο.
Legend, κανένας δεν είναι ήρεμος την ώρα της εξέτασης και δεν αποδίδει το 100% των δυνατοτήτων του. Αν ήταν έτσι, τώρα όλοι θα ήμασταν μια χαρά. Από την ηρεμία του σπιτιού μας όλοι βρίσκουμε τις απαντήσεις, αλλά υπό την πίεση του χρόνου δεν είναι δυνατόν. Αν εσύ έχεις υπερβολικό άγχος, δεν είναι δυνατόν να σε βοηθήσουν συμβουλές μη ειδικών. Συνήθως, μία επιτυχία σε έναν άλλο τομέα, η συμπαράσταση των γύρω σου, το αν έχεις εναλλακτική στη ζωή σου, είναι πράγματα που βοηθάνε. Καθένας όμως είναι διαφορετικός και αντιμετωπίζει το άγχος του διαφορετικά. Ακριβώς!!!!λίγοι από εμάς μπορούν να αποδώσουν σε τέτοιες συνθήκες. εναλλακτικές έχουμε λίγο πολύ όλοι. όταν προσπαθείς πολύ για κάτι, θέλεις όμως, να πετυχαίνεις, σωστά; από αυτή την άποψη αναζητά κανείς τι πρέπει να κάνει καλύτερα την επόμηνη φορά! όσον αφορά το δικό μου άγχος δεν αντιμετωπίζεται!!! χιχι με συνοδεύει από τα μικράτα μου. είναι μια λύση, να μαθαίνεις να ζεις μαζί του...! αυτό θα κάνω ως την άλλη φορά...προσωπικά, αγαπώ τις αποτυχίες μου όσο και τις επιτυχίες μου. σημασία έχει ότι δεν αφήνω πολλά στην τύχη. πιστεύω πως όλοι όσοι δίνουν αξίζουν πολλά! και δεν αφήνουν τα πράγματα στην τύχη, όσο μπορει ο καθένας προσπαθεί. φαίνεται και από τα αποτελέσματα. δεν μπορούν να είναι όλοι στους διοριστέους, αλλά ο κλάδος μας γράφει καλά! εύγε!!
Καλησπέρα...Συγχαρητηρια σε όλους!Αν κ καταλαβαίνω την χαρά των διοριστεων κ τον πόνο των μή.... κ οτι είναι νωρίς ακόμη να συζητάμε για τον επόμενο ΑΣΕΠ, όμως επείδη με ενδιαφέρει άμεσα κ για προσωπικούς λόγους θα ήθελα να θέσω την εξής ερώτηση...Τελικά τα φροντιστήρια βοηθάν ή όχι;Γιατί η οικονομική μου κατάσταση δε ειναι καθόλου καλή αλλά αν είναι να με βοηθήσουν θα πάω...τι να κάνω;Οπότε όλες οι πληροφορίες δεκτές....κ αν εχετε κ καμία πρόταση ακόμη καλύτεραΕυχαριστώ προκαταβολικά!
Έδινα πρώτη φορά απροετοίμαστη οπότε δεν μπορώ να αξιολογήσω τα θέματα...ειδικά στην ιστορία.Μία φίλη μου η οποία πέρασε το 2005 στον ασέπ υποστηρίζει με πάθος ότι όλα τα θέματα της ιστορίας βρίσκονται μέσα στα σχολικά και ότι αν διαβάσεις μόνο αυτά αρκεί.Εσείς που διαβάσατε και έχετε άποψη πιστεύετε ότι ισχύει αυτό?