0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Faidra_ στις Φεβρουαρίου 15, 2009, 04:29:43 pmΈδινα πρώτη φορά απροετοίμαστη οπότε δεν μπορώ να αξιολογήσω τα θέματα...ειδικά στην ιστορία.Μία φίλη μου η οποία πέρασε το 2005 στον ασέπ υποστηρίζει με πάθος ότι όλα τα θέματα της ιστορίας βρίσκονται μέσα στα σχολικά και ότι αν διαβάσεις μόνο αυτά αρκεί.Εσείς που διαβάσατε και έχετε άποψη πιστεύετε ότι ισχύει αυτό?Και με μικροσκόπιο να ψάξεις τα σχολικά δε θα βρεις τα θέματα!Εδώ εγώ πλέον πιστεύω ότι δεν αρκεί μόνο ένα επιστημονικό εγχειρίδιο!
Έδινα πρώτη φορά απροετοίμαστη οπότε δεν μπορώ να αξιολογήσω τα θέματα...ειδικά στην ιστορία.Μία φίλη μου η οποία πέρασε το 2005 στον ασέπ υποστηρίζει με πάθος ότι όλα τα θέματα της ιστορίας βρίσκονται μέσα στα σχολικά και ότι αν διαβάσεις μόνο αυτά αρκεί.Εσείς που διαβάσατε και έχετε άποψη πιστεύετε ότι ισχύει αυτό?
θα συμφωνησω, ειδικα για την βυζαντινη. αλλα στην νεωτερη υπηρχαν αρκετα στα σχολικα. απλα θελει το απστευτο ξεψαχνισμα. τα σχολικα και τα βιβλια καθηγητη ειναι ο βασικος οδηγος αλλα χρειαζεται επιπλεον μελετη απο εξειδικευμενη βιβλιογραφια
Παράθεση από: swtia στις Φεβρουαρίου 18, 2009, 12:48:45 pmθα συμφωνησω, ειδικα για την βυζαντινη. αλλα στην νεωτερη υπηρχαν αρκετα στα σχολικα. απλα θελει το απστευτο ξεψαχνισμα. τα σχολικα και τα βιβλια καθηγητη ειναι ο βασικος οδηγος αλλα χρειαζεται επιπλεον μελετη απο εξειδικευμενη βιβλιογραφιαSwtia τα φετινα της νεότερης δε νομίζω να υπήρχαν όλα στα σχολικά...Στον προηγούμενο μπορούσαμε να βρούμε αρκετά αλλά στον φετινό δε νομίζω.Καλά για βυζαντινή δεν το συζητώ...εκεί το διάβασμά μου μόνο απο τα σχολικά δεν είναι...
Συμφωνώ ότι ο ΑΣΕΠ απαιτεί έξυπνο διάβασμα αλλά΄πρέπει ταυτόχρονα να είναι και πολύ. Προσωπικά έδινα 2η φορά. Την πρώτη φορά είχα ασχοληθεί αρκετά σοβαρά. Πήγα φροντηστήριο, σταμάτησα τη δουλειά μου, για ένα διάστημα σταμάτησα και τη ζωή μου και για το επίπεδό μου τα πήγα αρκετά καλά. Όταν λέω το επίπεδό μου εννοώ ότι έχω τελειώσει ΦΠΨ και μέχρι τότε δεν είχα μπει ποτέ σε σχολείο ή φροντιστήριο άρα το γνωστικό, μου ήταν παντελώς άγνωστο πεδίο.Είχα αξιώσεις στη δεύτερη θεματική.[ Ωστόσο με εκνευρίζει που και εκεί εξετάζουν γνωστικό.] Το φροντιστήριο με οργάνωσε στο γνωστικό και πέρυσι με κάλεσαν ωρομίσθια. Φέτος δεν διάβασα πολύ γιατί δεν είχα χρόνο αλλά έχω να καταθέσω τα εξής:1.Οι σημέιώσεις απ' το φροντιστήριο ήταν πολύ σημαντικές γιατί είχα σχεδόν ότι χρειαζόμουν, αν όμως έχει κανείς ούτως ή άλλως επαφή με το αντικείμενο δεν είναι κάτι που δε μπορεί να βρει. 2.
Παραθέτω από wikipedia: "Το 1923 ιδρύθηκε αυτόνομος οργανισμός με την επωνυμία «Επιτροπή αποκατάστασης Προσφύγων (ΕΑΠ)», με έδρα την Αθήνα υπό την εποπτεία της ΚτΕ και υπό την προεδρία του Αμερικανού διπλωμάτη Ερρίκου Μοργκεντάου με τετραμελές συμβούλιο, και με σκοπό την οριστική στέγαση και την απασχόληση των προσφύγων. Για την περίθαλψή τους διατέθηκαν πόροι του Ελληνικού κράτους, συνεισέφεραν ιδιωτικές οργανώσεις και βοήθησαν οργανισμοί όπως ο
Παράθεση από: goldy στις Φεβρουαρίου 20, 2009, 12:08:26 pmΠαραθέτω από wikipedia: "Το 1923 ιδρύθηκε αυτόνομος οργανισμός με την επωνυμία «Επιτροπή αποκατάστασης Προσφύγων (ΕΑΠ)», με έδρα την Αθήνα υπό την εποπτεία της ΚτΕ και υπό την προεδρία του Αμερικανού διπλωμάτη Ερρίκου Μοργκεντάου με τετραμελές συμβούλιο, και με σκοπό την οριστική στέγαση και την απασχόληση των προσφύγων. Για την περίθαλψή τους διατέθηκαν πόροι του Ελληνικού κράτους, συνεισέφεραν ιδιωτικές οργανώσεις και βοήθησαν οργανισμοί όπως ο