0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: yotar στις Ιουλίου 10, 2009, 03:00:48 pmελπίζω όμως να βοηθήσει έστω και λίγους να πάνε να δώσουν πιο χαλαρά την επόμενη φορά - και ποτέ δεν ξέρεις Οποιον όμως επενδύει σ'αυτόν τον διαγωνισμό δε μπορείς να τον συμβουλεύεις "να πάει να δώσει χαλαρά και ότι γίνει..".
ελπίζω όμως να βοηθήσει έστω και λίγους να πάνε να δώσουν πιο χαλαρά την επόμενη φορά - και ποτέ δεν ξέρεις
να μην κανει χαρτια για να διοριστει και να κανει του χρονου.δεν ειναι υποχρεωτικο επειδη ειναι στην α φαση να διοριστει κιολας.θα κανει σε ενα χρονο χαρτια
Το ίδιο λίγο - πολύ ισχύει και για τα άλλα 2 αντικείμενα: εγώ π.χ. που ήμουν αποφασισμένη φέτος να γράψω διδακτική Ιστορίας έριξα το βάρος ακριβώς εκεί, πράγμα που απέδωσε καρπούς και στο γνωστικό - στο οποίο τα τελευταία χρόνια γίνεται σφαγή (έγραψα 80) - και στη διδακτική (επίσης 80!), ενώ Αρχαία και Νέα διάβασα τα πολύ βασικά (κυρίως γραμματολογίες).
ετσι μπραβο olgaki !!! αυτη ειναι σωστη αντιδραση! ("εχω πεισμωσει")
Προσωπικα με δυο μικρα παιδια,δυο φροντιστηρια και αρκετα ιδιαιτερα δεν ειχα χρονο ουτε και κουραγιο για διαβασμα.Ενιωθα και λιγο βολεμενη γιατι ολα απειχαν το πολυ 10' απο το σπιτι μου.Ετσι το ριξα στην τυχη με διαβασμα χαλαρο μερικων εβδομαδων.Δεδομενου μαλιστα οτι διδασκω κυριως εκθεση τα πραγματα ηταν δυσκολα.Τελικα ειμαι σειρα 652.Με εκαψε η ιστορια!Με πιασε πανικος με την αγνοια μου και απαντησα περιπου 15! ερωτησεις στην τυχη!Αλλα "τυχη" δεν ηταν πια εκει!Αν απαντουσα"δεν ξερω" θα ημουν διοριστεα τωρα!Θα μου πειτε "μα δεν κοπιασες" για να το αξιζεις.Ισως να εχετε δικιο.Ομως εχοντας μπει με την πρωτη στη φιλολογια της Αθηνας, διαθετοντας διδακτικη εμπειρια 13 χρονων,λατρευοντας αυτο που κανω και συνδυαζοντας με τη δημιουργια μιας ευτυχισμενης,θεωρω,οικογενειας ισως και να το αξιζα,οπως εξαλλου,πιστευω πολλοι απο εσας!Ακομα ομως ειμαι σε διλημμα για το αν θα αξιζει τη θυσια του να απαρνηθω εστω σε καποιο βαθμο τη ζωη μου,οπως νιωθω οτι πρεπει να τη ζω για ενα αβεβαιο αποτελεσμα στον ΑΣΕΠ.Ισως παλι απλως να φοβαμαι την αποτυχια...Διαβαζοντας παντως για το πεισμα που εχετε οι περισσοτεροι για να ξαναπροσπαθησετε εμπνεομαι κι εγω και σκεφτομαι να τα δωσω ολα την επομενη φορα,μελετωντας πραγματικα και ελπιζοντας πως η τυχη δε θα μου γυρισει την πλατη!Α! η συμβουλη που ηθελα να δωσω ειναι ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕ