*

Αποστολέας Θέμα: Συμβουλές-Προτάσεις για τον επόμενο ΑΣΕΠ - ΠΕ 02  (Αναγνώστηκε 695451 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος yotar

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Συμβουλές-Προτάσεις για τον επόμενο ΑΣΕΠ - ΠΕ 02
« Απάντηση #1974 στις: Ιουλίου 10, 2009, 03:48:08 pm »
ελπίζω όμως να βοηθήσει έστω και λίγους να πάνε να δώσουν πιο χαλαρά την επόμενη φορά - και ποτέ δεν ξέρεις  :)
Οποιον όμως επενδύει σ'αυτόν τον διαγωνισμό δε μπορείς να τον συμβουλεύεις "να πάει να δώσει χαλαρά και ότι γίνει..".

Δεν είπα να πάνε να δώσουν αδιάβαστοι και να περιμένουν μήπως τους "κάτσει το λαχείο" από το πουθενά(!) είπα να πάνε πιο χαλαρά γιατί πραγματικά πιστεύω ότι βοηθάει και η ψυχολογία.
Εξάλλου συμβουλές δίνουμε (οι οποίες εκ των πραγμάτων είναι υποκειμενικές), δεν επιβάλλουμε στον άλλον την άποψή μας ούτε τον αναγκάζουμε να την ακολουθήσει!
 Κι εγώ στο παρελθόν διάβασα εδώ κάποιες συμβουλές συναδέλφων οι οποίες μου φάνηκαν ιδιαιτερα χρήσιμες και τις κράτησα - όπως διάβασα και άλλες οι οποίες μου φάνηκαν εντελώς "έξω" από μένα και δεν τους έδωσα σημασία...
 Αλίμονο δηλ. αν οι συνάδελφοι δεν έχουν την κριτική ικανότητα να καταλάβουν αν αυτό που τους προτείνει κάποιος άλλος τους ταιριάζει και μπορεί να τους βοηθήσει ή όχι!!

Επίσης η συμβουλή που δίνω δεν αναιρεί το να επενδύεις σ΄αυτό το διαγωνισμό, ίσα - ίσα που (κατά την προσωπική μου πάντα γνώμη) βελτιώνει τις πιθανότητες να...απόδώσει η επένδυσή σου!

Τέλοσπάντων, για να μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου
 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ακολουθείτε τις συμβουλές μου με δική σας ευθύνη, σε καμία περίπτωση ΜΗΝ τις δοκιμάζετε αν έχετε αμφιβολίες για τη χρησιμότητά τους  :D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:52:20 »

Αποσυνδεδεμένος cyanesky

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Ανεβάστε τα πανιά, κατεβάστε τα κουπιά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1975 στις: Ιουλίου 12, 2009, 02:23:29 am »
Γεια σας! Συγχαρητηρια σε ολους που διοριζονται, και καλη δυναμη σε οσους δεν τα παρατανε. Καθε εμποδιο για καλο και να θυμαστε πως η ζωη ειναι κατι πολυ μεγαλο για να σημαινεται απο εναν διορισμο...

Πρωτη φορα γραφω στο φορουμ εδω αν και το παρακολουθω. Εχω μια ερωτηση αν μπορει καποιος να απαντησει. Η φιλη μου διοριζεται φετος απο τους πρωτους μεσω ασεπ. Μπορει να αναβαλει - απορριψει τον διορισμο της για φετος με καποιο τροπο και να ξεκινησει δουλεια τον Σεπτεμβρη του 2010?

Σας ευχαριστω πολυ.

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1976 στις: Ιουλίου 12, 2009, 08:33:17 am »
να μην κανει χαρτια για να διοριστει και να κανει του χρονου.δεν ειναι υποχρεωτικο επειδη ειναι στην α φαση να διοριστει κιολας.θα κανει σε ενα χρονο χαρτια
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 12, 2009, 08:38:54 am από xarakara »

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1977 στις: Ιουλίου 12, 2009, 09:17:53 am »
να μην κανει χαρτια για να διοριστει και να κανει του χρονου.δεν ειναι υποχρεωτικο επειδη ειναι στην α φαση να διοριστει κιολας.θα κανει σε ενα χρονο χαρτια
...κι έτσι θα αφήσει τη σερά της στους επόμενους...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:52:20 »

Αποσυνδεδεμένος Lydia78

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1978 στις: Ιουλίου 12, 2009, 11:03:28 am »
Ok! Ειμαι καλα τωρα, το ξεπερασα! Δεν ειμαι στους διοριστεους και ειμαι καλα!
Μανικια πανω λοιπον και δουλεια! (ξανα) Απο που ξεκιναμε αυτη τη φορα;

Λεω ν' αρχισω και παλι απο την Ιστορια... Με δυσκολεψε πολυ σ' αυτον τον ΑΣΕΠ. Τα βρηκα πολυ δυσκολα τα θεματα, καποια θαρρω δεν θα συναντησα ποτε διαβαζοντας!!! Ειχα παντα αυτοπεποιθηση οταν επροκειτο για Ιστορια αλλα μαλλον η αυτοπεποιθηση μου εκανε φτερα...

Αρα, ξαναμανα δουλεια!

(πως διαβαζετε βρε παιδια οσοι ειστε γονεις; Εγω το βρισκω εξαιρετικα δυσκολο με την 2.5 ετων κορη μου ολη μερα μαζι μου-δεν εχω κανεναν να την κρατησει εστω για λιγες ωρες και χρηματα δεν περισσευουν για παιδικους σταθμους. Ακολουθειτε καποιο προγραμμα μελετης το βραδυ; Οταν κοιμουνται το μεσημερι; Εγω το βραδυ μετα τα ιδιαιτερα που γυρναω σπιτι εχω ηδη βγει οφ απο την κουραση...)

Αποσυνδεδεμένος cyanesky

• Νέο μέλος
  • *
  • Ανεβάστε τα πανιά, κατεβάστε τα κουπιά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1979 στις: Ιουλίου 12, 2009, 03:36:57 pm »
Σας ευχαριστω πολυ!

Καλη συνεχεια σε ολους σας!

Αποσυνδεδεμένος olgaki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1980 στις: Ιουλίου 12, 2009, 04:08:43 pm »

Το ίδιο λίγο - πολύ ισχύει και για τα άλλα 2 αντικείμενα: εγώ π.χ. που ήμουν αποφασισμένη φέτος να γράψω διδακτική Ιστορίας έριξα το βάρος ακριβώς εκεί, πράγμα που απέδωσε καρπούς και στο γνωστικό - στο οποίο τα τελευταία χρόνια γίνεται σφαγή (έγραψα 80) - και στη διδακτική (επίσης 80!), ενώ Αρχαία και Νέα διάβασα τα πολύ βασικά (κυρίως γραμματολογίες).

yotar καταρχάς συγχαρητήρια!!! Μήπως θα μπορούσες να μας πεις τι διάβασες στην ιστορία;Με ενδιαφέρει κυρίως για νεότερη, γιατί αυτή τη φορά είδα τα θέματα και έμεινα... Αποτέλεσμα; ιστορία 40!

Αποσυνδεδεμένος yotar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1981 στις: Ιουλίου 12, 2009, 07:49:58 pm »
Να σου πω την αλήθεια στη Νεότερη αυτοσχεδίασα αρκετά στις απαντήσεις  :-[
Ήμουν πολύ καλά διαβασμένη σε Αρχαία (Wilcken και Ιστορία του Ελληνικού Έθνους) και

Αποσυνδεδεμένος olgaki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1982 στις: Ιουλίου 12, 2009, 08:07:04 pm »
Ευχαριστώ πολύ yotar για τις συμβουλές! Απλά θέλω να οργανωθώ για τον επόμενο, έχω πεισμώσει!!! :)

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1983 στις: Ιουλίου 13, 2009, 03:05:17 pm »
ετσι μπραβο olgaki !!! αυτη ειναι σωστη αντιδραση! ("εχω πεισμωσει")
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος olgaki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1984 στις: Ιουλίου 13, 2009, 09:19:25 pm »
ετσι μπραβο olgaki !!! αυτη ειναι σωστη αντιδραση! ("εχω πεισμωσει")
Αν δεν το δω ετσι marko βλεπω να τρελαινομαι, οποτε καλύτερα ας ειμαστε δυναμικοι και πού ξερεις... ίσως την επόμενη φορά!!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος change73

• Πλήρες μέλος
  • Mπορώ,παρακαλώ, να έχω κι εγώ το λόγο;
    • Προφίλ
« Απάντηση #1985 στις: Ιουλίου 16, 2009, 01:30:29 am »
Προσωπικα με δυο μικρα παιδια,δυο φροντιστηρια και αρκετα ιδιαιτερα δεν ειχα χρονο ουτε και κουραγιο για διαβασμα.Ενιωθα και λιγο βολεμενη γιατι ολα απειχαν το πολυ 10' απο το σπιτι μου.Ετσι το ριξα στην τυχη με διαβασμα χαλαρο μερικων εβδομαδων.Δεδομενου μαλιστα οτι διδασκω κυριως εκθεση τα πραγματα ηταν δυσκολα.Τελικα ειμαι σειρα 652.Με εκαψε η ιστορια!Με πιασε πανικος με την αγνοια μου και απαντησα περιπου 15! ερωτησεις στην τυχη!Αλλα "τυχη" δεν ηταν πια εκει!Αν απαντουσα"δεν ξερω" θα ημουν διοριστεα τωρα!Θα μου πειτε "μα δεν κοπιασες" για να το αξιζεις.Ισως να εχετε δικιο.Ομως εχοντας μπει με την πρωτη στη φιλολογια της Αθηνας, διαθετοντας διδακτικη εμπειρια 13 χρονων,λατρευοντας αυτο που κανω και συνδυαζοντας με τη δημιουργια μιας ευτυχισμενης,θεωρω,οικογενειας ισως και να το αξιζα,οπως εξαλλου,πιστευω πολλοι απο εσας!Ακομα ομως ειμαι σε διλημμα για το αν θα αξιζει τη θυσια του να απαρνηθω εστω σε καποιο βαθμο τη ζωη μου,οπως νιωθω οτι πρεπει να τη ζω για ενα αβεβαιο αποτελεσμα στον ΑΣΕΠ.Ισως παλι απλως να φοβαμαι την αποτυχια...Διαβαζοντας παντως για το πεισμα που εχετε οι περισσοτεροι για να ξαναπροσπαθησετε εμπνεομαι κι εγω και σκεφτομαι να τα δωσω ολα την επομενη φορα,μελετωντας πραγματικα και ελπιζοντας πως η τυχη δε θα μου γυρισει την πλατη!Α! η  συμβουλη που ηθελα να δωσω ειναι ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕ
"Ζεις μόνο μια φορά-αλλά αν το κάνεις σωστά,μια φορά είναι αρκετή."  Joe E.Lewis

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1986 στις: Ιουλίου 16, 2009, 01:48:46 am »
Προσωπικα με δυο μικρα παιδια,δυο φροντιστηρια και αρκετα ιδιαιτερα δεν ειχα χρονο ουτε και κουραγιο για διαβασμα.Ενιωθα και λιγο βολεμενη γιατι ολα απειχαν το πολυ 10' απο το σπιτι μου.Ετσι το ριξα στην τυχη με διαβασμα χαλαρο μερικων εβδομαδων.Δεδομενου μαλιστα οτι διδασκω κυριως εκθεση τα πραγματα ηταν δυσκολα.Τελικα ειμαι σειρα 652.Με εκαψε η ιστορια!Με πιασε πανικος με την αγνοια μου και απαντησα περιπου 15! ερωτησεις στην τυχη!Αλλα "τυχη" δεν ηταν πια εκει!Αν απαντουσα"δεν ξερω" θα ημουν διοριστεα τωρα!Θα μου πειτε "μα δεν κοπιασες" για να το αξιζεις.Ισως να εχετε δικιο.Ομως εχοντας μπει με την πρωτη στη φιλολογια της Αθηνας, διαθετοντας διδακτικη εμπειρια 13 χρονων,λατρευοντας αυτο που κανω και συνδυαζοντας με τη δημιουργια μιας ευτυχισμενης,θεωρω,οικογενειας ισως και να το αξιζα,οπως εξαλλου,πιστευω πολλοι απο εσας!Ακομα ομως ειμαι σε διλημμα για το αν θα αξιζει τη θυσια του να απαρνηθω εστω σε καποιο βαθμο τη ζωη μου,οπως νιωθω οτι πρεπει να τη ζω για ενα αβεβαιο αποτελεσμα στον ΑΣΕΠ.Ισως παλι απλως να φοβαμαι την αποτυχια...Διαβαζοντας παντως για το πεισμα που εχετε οι περισσοτεροι για να ξαναπροσπαθησετε εμπνεομαι κι εγω και σκεφτομαι να τα δωσω ολα την επομενη φορα,μελετωντας πραγματικα και ελπιζοντας πως η τυχη δε θα μου γυρισει την πλατη!Α! η  συμβουλη που ηθελα να δωσω ειναι ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕ

Αποσυνδεδεμένος change73

• Πλήρες μέλος
  • Mπορώ,παρακαλώ, να έχω κι εγώ το λόγο;
    • Προφίλ
« Απάντηση #1987 στις: Ιουλίου 16, 2009, 02:26:42 am »
Σ"ευχαριστω για την ψυχολογικη ενισχυση.Εχω αναγκη να πιστεψω στην αξιοπιστια του διαγωνισμου για να μπορεσω να αναμετρηθω τιμια μαζι του!Προφανως εισαι στους διοριστεους.Σωστα?Αν ναι πώς τα καταφερες?
"Ζεις μόνο μια φορά-αλλά αν το κάνεις σωστά,μια φορά είναι αρκετή."  Joe E.Lewis

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182552
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 690
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)