0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή δεν έχω τελειώσει το κλασικό, στα αρχαία κ ιδιαίτερα στο άγνωστο έχω πρόβλημα....Τα φροντιστήρια εμβαθύνουν καθόλου σε άγνωστα κειμενα; Γενικά απο που διαβάσατε για άγνωστο κ πως;Φετος, που πρωτη φορά έδωσα ΑΣΕΠ, δεν έβαλαν γραμματικη κ συντκτικό στα αρχαία σε σχέση με άλλες χρονιες, αυτο θα ισχυει κ για τους επόμενους;;;;
Γεια σας. Εδωσα κι εγώ στον ασεπ χωρίς να διαβάσω καθόλου. Σκεφτομαι όμως να προσπαθήσω για τον επόμενο διαγωνισμό. Διάβασα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις συμβουλές σας και πιστεύω ότι με βοήθησαν πολύ γιατί ήμουν στα χαμένα! Θέλω να σας ρψτήσω για το βιβλίο του καθηγητή, από πού μπορώ να το πάρω; Μου είπαν ότι δεν το δίνουν στα σχολεία. Μπορείτε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε;
Παράθεση από: Eva 02 στις Ιουλίου 21, 2007, 09:18:04 pm Πιστεύω ότι το άγνωστο δε μαθαίνεται. Η καθημερινή τριβή στο φροντιστήριο ή στα ιδιαίτερα είναι η καλύτερη μάθηση. Δεν άνοιξα βιβλίο στο άγνωστο. Το διδάσκω 16 χρόνια. Από εκεί ξέρω τις ιδιαιτερότητες του κάθε συγγραφέα. Γιατί εκτός από πολύ καλή γραμματική και συντακτικό πρέπει κάποιος να γνωρίζει τι ιδιαιτερότητες έχει ο κάθε πεζογράφος. Σίγουρα η δική μου εμπειρία των 2 ετών ιδιαίτερα δε μπορεί να συγκριθεί με την δική σου 16 χρονη πορεία κ δυστυχώς μέχρι τον επόμενο ΑΣΕΠ δε θα προλάβω να "ειδικευτώ" στο άγνωστο μέσα απο τα ιδιαιτερα μου....οπότε πρέπει να διαβάσω περισσότερο....Ευχαριστω για τις συμβουλές!
Πιστεύω ότι το άγνωστο δε μαθαίνεται. Η καθημερινή τριβή στο φροντιστήριο ή στα ιδιαίτερα είναι η καλύτερη μάθηση. Δεν άνοιξα βιβλίο στο άγνωστο. Το διδάσκω 16 χρόνια. Από εκεί ξέρω τις ιδιαιτερότητες του κάθε συγγραφέα. Γιατί εκτός από πολύ καλή γραμματική και συντακτικό πρέπει κάποιος να γνωρίζει τι ιδιαιτερότητες έχει ο κάθε πεζογράφος. Σίγουρα η δική μου εμπειρία των 2 ετών ιδιαίτερα δε μπορεί να συγκριθεί με την δική σου 16 χρονη πορεία κ δυστυχώς μέχρι τον επόμενο ΑΣΕΠ δε θα προλάβω να "ειδικευτώ" στο άγνωστο μέσα απο τα ιδιαιτερα μου....οπότε πρέπει να διαβάσω περισσότερο....Ευχαριστω για τις συμβουλές!
Ευχαριστώ Pariel. Λέω να αρχίσω να συγκεντρώνω βιβλία, να μειώσω τη δουλεία και από Ιανουάριο να αρχίσω σιγά-σιγά το διάβασμα. Και συγχαρητήρια σε εσάς που περάσατε...είναι άθλος... και μπράβο σας που βοηθάτε σε αντίθεση με άλλους... Ελπίζω με προσωπικό διάβασμα και χωρίς φροντιστήριο να καταφέρω κάτι γιατί σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ασεπ δεν ξέρω πού πανε τα τέσσερα!!!(ντροπή μου, βέβαια)