0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συναδελφοι καλησπερα.ειναι το πρωτο μου μηνυμα, ουσα νεο μελος και δεδομενου οτι παιρνω πτυχιο τον Ιουνιο θα ηθελα να ξερω αν ρεαλιστικα εχω ελπιδες στον επομενο διαγωνισμο.Η αληθεια ειναι πως το ειχα αποκλεισει απο το μυαλο μου,αλλα απο την αλλη απλως αναρωτιεμαι τι εχω να χασω?!ομως λογικα εχω μονο ενα 5μηνο μπροστα μου κ ο ογκος της υλης ειναι τεραστιος.Θα πρεπει να πω οτι ειμαι απο Φ.Π.Ψ. κ εχω την αισθηση οτι εχω ελλειψεις στο γνωστικο, παροτι απο το 1ο ετος κανω ιδιαιτερα σε γυμνασιο κ Α' Λυκειου. θα περιμενω συμβουλες!ευχαριστω
απλως παντοτε με τρομαζε ο ογκος της υλης!πιστευω οτι αν ξεκινησω απο το καλοκαιρι σιγα σιγα ισως τα καταφερω!παντως μου δινετε κουραγιο!ευχαριστω!
ΙΕΕ της Εκδοτικής Αθηνών ετσι? είναι το καλύτερο και χρειάζεται να το έχουμε στο σπίτι μας.. όχι τόσο για το ΑΣΕΠ (εγώ τουλάχιστον δεν μπόρεσα να διαβάσω ιστορία από κει , γιατί είναι πάρα πολύ αναλυτική και δεν βγαίνει έτσι η ύλη.. ωστόσο, ανέτρεχα και έλυνα τις απορίες μου).. όσο για την τιμή,, όσο και να δίνουν τον τόμο,, σίγουρα θα είναι λιγότερο απ όσο κοστίζει στα βιβλιοπωλεία και θα συμφέρει.. πάντως αξίζει τα λεφτά του..