0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aρα ariandi εννοεις τις εισαγωγες ολων των κειμενων και οχι μονο αυτων των 10-15 που ειναι στην υλη.καταλαβα καλα?
Aυτο εννoουσα και γω maryvas!Σευχαριστω!Για τη νεοελληνικη γλωσσα τι προτεινεις?
Παράθεση από: nafsi στις Νοεμβρίου 01, 2009, 10:35:27 pmγεια σας! θα μπορούσε κάποιος να μου πει τον ακριβή τίτλο της γραμματολογίας του γεωργοπαπαδάκου?Α. ΓΕΩΡΓΟΠΑΠΑΔΑΚΟΥ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΛΟΓΙΑ.από τις αρχές ως το τέλος του 6ου μ.Χ. αιώνα.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
γεια σας! θα μπορούσε κάποιος να μου πει τον ακριβή τίτλο της γραμματολογίας του γεωργοπαπαδάκου?
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΙΑ ΑΔΙΚΙΑ:ΦΙΛΗ ΜΟΥ,ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ,ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΓΙΑ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥΣ-ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΥΓΙΕΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ.......ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ:ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ(ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ),ΦΥΣΙΚΑ ΔΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟ