0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
maryvas συγχαρητηρια!!!πραγματικα εισαι το προτυπο μου!!! αληθεια ποσο εγραψες???
Παράθεση από: εβελινα στις Δεκεμβρίου 10, 2009, 03:27:29 pmmaryvas συγχαρητηρια!!!πραγματικα εισαι το προτυπο μου!!! αληθεια ποσο εγραψες???να σαι καλα! πιστεψε ομως υπαρχουν αλλοι ανθρωποι που αξιζουν πολυ περισσοτερο να ειναι το προτυπο σου ειτε ειναι διοριστεοι ειτε οχι.θα πω κατι κ δεν θελω να σας απογοητευσω. υπαρχουν ανθρωποι που προσπαθησαν εξισου κ περισσοτερο απο μενα, ανθρωποι ικανοτατοι που ομως δυστυχως δεν ειναι διοριστεοι. κ οχι επειδη δεν το αξιζαν αλλα επειδη η τυχη παιζει σημαντικο ρολο σε ενα τετοιο διαγωνισμο με τοσο μεγαλο ανταγωνισμο. κ οταν λεω τυχη δεν εννοω να βαζεις τα πολλαπλης στην τυχη αλλα σε τι διορθωτη θα πεσεις.(στην ειδικη διδακτικη κ στα αρχαια)εγραψα 83 ειδικη κ ετσι διοριστηκα. ναι μεν ημουν ευχαριστημενη με το γραπτο μου αλλα θα μπορουσα πολυ ανετα να ειχα πεσει σε διορθωτες πιο αυστηρους ή λιγοτερο ευσυνειδητους κ να μην καταφερνα να ειμαι διοριστεα.το συνολο των γραπτων μου ηταν 72,54 κ με την προσαυξηση πτυχιου πηγα στο 73,89
Παράθεση από: tsoup84 στις Δεκεμβρίου 09, 2009, 05:47:59 pmmaryvas,να υποθεσω πως ελιωσες για 1 χρονο και βαλε,ετσι...?Δωσε και σε μας καμια συμβουλη....Μεθοδικοτητα,διαβασμα κ τυχη,αρκουν? (κ εγω η αφελης που πιστευα πως ο χαμηλος βαθμος απλα σε αποκλειει απο τα ιδιωτικα...δεν ειχα υπολογισει μαλλον τον ανταγωνισμο!)εδινα για πρωτη φορα κ οπως καταλαβαινεις επικρατουσε μια συγχυση. ξεκινησα φροντιστηριο απο το μαρτιο χωρις ομως να διαβαζω. τελος ιουνιου, οταν τελειωσα τα ιδιαιτερα αρχισα σιγα σιγα να μαζευω υλικο.ξεκινησα διαβασμα απο ιουλιο. αποφασισα οτι δεν θα δουλευω κ οτι θα θεωρησω το διαβασμα ως δουλεια. ελεγα λοιπον οτι καθημερινα πρεπει να εχω βγαλει την ταδε υλη. ειχα αποφασισει οτι για τους επομενους 6 μηνες θα αφοσιωθω στο στοχο μου. "εκαιγα" λοιπον μια μερα τη βδομαδα, συνηθως κυριακη. ετσι εβγαινα το σαββατο κ ολη την κυριακη γυρνουσα. βεβαια ειδικα το καλοκαιρι δεν τηρουσα το προγραμμα μου πιστα. απο τις 10 αυγουστου ως αρχες σεπτεμβρη δε διαβασα σχεδον τιποτα. μεχρι κ 20 αυγουστου χαζολογουσα κ μετα πηγα τις διακοπες μου. απο μεσα σεπτεμβριου ξαναρχισα διαβασμα. εκει ομως που τα εδωσα πραγματικα ολα κ το διαβασμα χτυπησε κοκκινο ειναι οταν στις 20 νοεμβρη μαθαμε (κ οχι επισημα) οτι θα διναμε 20 δεκεμβρη ενω ολοι ξεραμε οτι θα διναμε περιπου τελος γεναρη.επι 3 βδομαδες δεν πηγα πουθενα (εκτος απο τις 30 που πηγα κ εδωδα το τεστ δεξιοτητων).μεσα σε αυτες τις 3 βδομαδες καλυψα υλη που ειχα σκοπο να τη βγαλω σε 2 μηνες. διαβαζα ισως κ 14 ωρες καθαρα. μετα αναβληθηκε ο διαγωνισμος κ χαλαρωσα. ξαναρχισα διαβασμα γυρω στις 10 ιανουαριου αλλα δεν εκανα κ πολλα καθως αισθανομουν κουρασμενη.οποτε αν αθροισεις τους μηνες διαβασματος βγαινουν γυρω στους 5-6.οποτε θεωρω οτι ο διαγωνισμος θελει υπομονη, επιμονη, θυσιες, μεθοδικοτητα, τυχη αλλα κ ψυχραιμια την ωρα του διαγωνισμου.την ψυχραιμια δεν την ειχα αλλα ευτυχως δε μου στοιχισε. συγγνωμη για το μακροσκελες μου μηνυμα αλλα θελω να δικαιολογω ο,τι λεω...οσο για αυτο που λες για τον χαμηλο βαθμο, δε σε αποκλειει απο πουθενα απλα πρεπει να προσπαθησεις ισως λιγο περισσοτερο σε σχεση με αλλους που εχουν καλυτερο βαθμο.κ να σου πω οτι λογω του γεγονοτος οτι δεν ημουν κ η καλυτερη φοιτητρια δε νομιζω οτι υπηρχε κανεις που να πιστευε οτι θα περνουσα.πιστεψε λοιπον στον εαυτο σου κ ξεχνα το παρελθον. κοιτα μπροστα...
maryvas,να υποθεσω πως ελιωσες για 1 χρονο και βαλε,ετσι...?Δωσε και σε μας καμια συμβουλη....Μεθοδικοτητα,διαβασμα κ τυχη,αρκουν? (κ εγω η αφελης που πιστευα πως ο χαμηλος βαθμος απλα σε αποκλειει απο τα ιδιωτικα...δεν ειχα υπολογισει μαλλον τον ανταγωνισμο!)
Παράθεση από: maryvas στις Δεκεμβρίου 10, 2009, 03:46:26 pmΠαράθεση από: εβελινα στις Δεκεμβρίου 10, 2009, 03:27:29 pmmaryvas συγχαρητηρια!!!πραγματικα εισαι το προτυπο μου!!! αληθεια ποσο εγραψες???να σαι καλα! πιστεψε ομως υπαρχουν αλλοι ανθρωποι που αξιζουν πολυ περισσοτερο να ειναι το προτυπο σου ειτε ειναι διοριστεοι ειτε οχι.θα πω κατι κ δεν θελω να σας απογοητευσω. υπαρχουν ανθρωποι που προσπαθησαν εξισου κ περισσοτερο απο μενα, ανθρωποι ικανοτατοι που ομως δυστυχως δεν ειναι διοριστεοι. κ οχι επειδη δεν το αξιζαν αλλα επειδη η τυχη παιζει σημαντικο ρολο σε ενα τετοιο διαγωνισμο με τοσο μεγαλο ανταγωνισμο. κ οταν λεω τυχη δεν εννοω να βαζεις τα πολλαπλης στην τυχη αλλα σε τι διορθωτη θα πεσεις.(στην ειδικη διδακτικη κ στα αρχαια)εγραψα 83 ειδικη κ ετσι διοριστηκα. ναι μεν ημουν ευχαριστημενη με το γραπτο μου αλλα θα μπορουσα πολυ ανετα να ειχα πεσει σε διορθωτες πιο αυστηρους ή λιγοτερο ευσυνειδητους κ να μην καταφερνα να ειμαι διοριστεα.το συνολο των γραπτων μου ηταν 72,54 κ με την προσαυξηση πτυχιου πηγα στο 73,89Maryvas, κι από μένα συγχαρητήρια για το διορισμό σου!!! Αλλά και μπράβο γι' αυτά που γράφεις στο παραπάνω μήνυμά σου, γιατί εσύ, ως διοριστέα και μάλιστα με την πρώτη, αν θυμάμαι καλά από άλλα μηνύματά σου, θα μπορούσες να το βλέπεις εντελώς διαφορετικά το θέμα.Δυστυχώς, ισχύει ότι υπάρχουν πολλοί ασυνείδητοι διορθωτές, από τους οποίους μόνο η θεά τύχη μπορεί να μας γλιτώσει, αφού κανείς δεν τους ελέγχεικαι σε κανέναν δε δίνουν λόγο.
Αληθεια,ποσο εγραψες ιστορια?Καλυφθηκες απ'οσα μελετησες?