0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πήγα σε ένα Φροντιστήριο να ρωτήσω για Διδακτική και μου είπαν ότι μπορεί να ξαναγίνεται στο γνωστικ'ο επιλογή από τα τρία τα δύο μαθήματα .Εγώ βέβαια δεν το πιστεύω ,απλά τα Φροντιστήρια θέλουν ναδείξουν ότι κάτι ξέρουν
πιστευω οτι μετρανε αρκετα οι γνωσεις που πραγματικα κατεχεις. απο πανεπιστημιο, απο ιδιαιτερα απο διαβασματα κτλ. αυτο που ειχε πει καποτε η pariel : διαβαστε οτι πεφτει στα χερια σας. εγω διαβαζα ολα τα κειμενα πολυ αναλυτικα στα νεα και τελικα ηταν λιγες οι ερωτησεις. με βοηθησε πολυ το ιδιαιτερο στη γ λικειου στην εκθεση και τελικα επιασα γυρω στο 80 στα νεα.στα αρχαια επιασα 9/10 απο τις γενικες γωσεις μου απο τη σχολη. δεν αρκουσε πιστευω μια απλη γραμματολογια οσο καλα κι αν τη διαβαζες
Aν ισχύσει κάτι τέτοιο σίγουρα τα θέματα θα είναι πιο απαιτητικά και ίσως όλα ανάπτυξης...Αλλά προσωπικά θα γλιτώσω από την ιστορία που στον προηγούμενο διαγωνισμό μου δημιούργησε ψυχολογικό τραύμα....
δεν γνωριζα πως ισχυε καποτε..μακαρι να επανελθει τοτε. πιστευω πως ειναι πολυ πιο δικαιο!