0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
vasilie, τι ακριβώς εννοείς ότι πάγωσες το διδακτορικό; Είχες ξεκινήσει και ζήτησες αναστολή φοιτήσεως; Ή σκέφτηκες πριν γραφτείς για διδακτορικό να δώσεις στο ΙΚΥ για την υποτροφία; Και κάτι άλλο, αν ξέρει κάποιος: τι γίνεται αν κάποια πάρει την εκπαιδευτική άδεια λόγω υποτροφίας ΙΚΥ και αυτό συμπέσει χρονικά με εγκυμοσύνη; Κάτι έχω διαβάσει στο forum, αλλά δεν πολυκατάλαβα...
Hello there!θα ήθελα να μάθω αν κανένας από το forum έχει διαγωνιστεί σε εξετάσεισ του ικυ για το τομέα τησ διοίκησης επιχειρήσεων!
Ποιος καθορίζει σε ποιο πεδίο θα δώσεις εξετάσεις; Θέλω να πω οι εξετάσεις του ΙΚΥ πρέπει να σχετίζονται με τα μαθήματα στα οποία θα διαγωνιστείς για να μπεις στο μεταπτυχιακό; Ας πούμε εγώ ενδιαφέρομαι για ένα μεταπτυχιακό που ως θέμα του έχει πώς μπορείς να ενταχθεί η τέχνη στην εκπαίδευση. Δηλαδή, περισσότερο ιστορία της τέχνης, αλλά με προσανατολισμό στην εκπαίδευση. Με ποιους πρέπει να διαγωνιστώ, με τους υποψήφιους στην ιστορία της τέχνης;
Μία άλλη απορία: η Διαμαντοπούλου δεν έκοψε όλες τις φοιτητικές άδειες; Τι γίνεται; Ισχύει ακόμη ότι παίρνεις φοιτητική άδεια, εφόσον είσαι υπότροφος του ΙΚΥ;
Αν είσαι δημόσιος υπάλληλος, τι ισχύει; Παίρνεις απλώς την άδεια και καθόλου χρήματα ή παίρνεις ένα περιορισμένο ποσό;
Eυχαριστώ πολύ και κάτι άλλο, ελπίζω να μη γίνομαι φορτική. Αν έχεις πτυχίο ξένων γλωσσών δε χρειάζεται να διαγωνιστείς σε κάποια γλώσσα, έτσι;