0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ετσι ακριβως, αλλα μου κανει φοβερη εντυπωση γιατι να υπαρχει τοσο προβληματικος κοσμος στον κλαδο μας, αφου θεωρω οτι οικονομικα ειμαστε προνομιουχοι ...
πάντως εγώ αν έμενα στα αγγλικά και είχα την ίδια καθηγήτρια αγγλικών την επόμενη χρονιά, κάθε μέρα θα έκλαιγε..
Παράθεση από: kostakis7 στις Σεπτεμβρίου 10, 2011, 08:24:00 pmπάντως εγώ αν έμενα στα αγγλικά και είχα την ίδια καθηγήτρια αγγλικών την επόμενη χρονιά, κάθε μέρα θα έκλαιγε..Και ιδού τα αποτελάσματα της απαξίωσης του μαθήματός μας
Παράθεση από: effie3s στις Σεπτεμβρίου 10, 2011, 08:49:24 pmΠαράθεση από: kostakis7 στις Σεπτεμβρίου 10, 2011, 08:24:00 pmπάντως εγώ αν έμενα στα αγγλικά και είχα την ίδια καθηγήτρια αγγλικών την επόμενη χρονιά, κάθε μέρα θα έκλαιγε..Και ιδού τα αποτελάσματα της απαξίωσης του μαθήματός μας Δεν έχει να κάνει αυτό με απαξίωση του μαθήματος. Έχει να κάνει με μετάθεση ευθυνών ( ο μαθητής δεν μπορεί να δεχτεί οτι πρέπει να προσπαθήσει για να μάθει, νοιώθει ότι πρέπει να του χαριστεί η προαγωγή (συμφωνώ με την sofiagexa οτι και οι γονείς παίζουν τον ρόλο τους σε αυτή την αίσθηση που έχουν τα παιδιά τους οτι όλοι πρέπει να τους χαιδεύουν) και αν δεν γίνει αυτό φυσικά φταίει ο καθηγητής που δεν του την χάρισε). Αλλά επίσης δείχνει και την αίσθηση των μαθητών οτι το σχολείο δεν είναι ένα μέρος που πάνε για να μάθουν κάτι και να κάνουν φίλους αλλά ένα μέρος που πάνε για να αποδείξουν την δική τους δύναμη απέναντι στην 'εξουσία' (βλέπε καθηγητές). Στο σχολείο τους παίρνει άλλωστε, ας κουνηθούν όμως στον καθηγητή του φροντιστηρίου.
Παράθεση από: mpesg στις Σεπτεμβρίου 10, 2011, 06:14:17 pmετσι ακριβως, αλλα μου κανει φοβερη εντυπωση γιατι να υπαρχει τοσο προβληματικος κοσμος στον κλαδο μας, αφου θεωρω οτι οικονομικα ειμαστε προνομιουχοι ...Έτσι, ε ... ?
Παράθεση από: syrrahm στις Σεπτεμβρίου 10, 2011, 07:40:45 pmΠαράθεση από: mpesg στις Σεπτεμβρίου 10, 2011, 06:14:17 pmετσι ακριβως, αλλα μου κανει φοβερη εντυπωση γιατι να υπαρχει τοσο προβληματικος κοσμος στον κλαδο μας, αφου θεωρω οτι οικονομικα ειμαστε προνομιουχοι ...Έτσι, ε ... ? ειναι κοινο μυστικο, οι περισσοτεροι των αγγλικων ακομα και αν δεν θελουν να κανουν ιδιαιτερα τους κυνηγουν οι συναδελφοι τους αλλων ειδικοτητων για να κανουν μαθημα στα παιδια τους
Παράθεση από: mpesg στις Σεπτεμβρίου 11, 2011, 02:52:53 pmΠαράθεση από: syrrahm στις Σεπτεμβρίου 10, 2011, 07:40:45 pmΠαράθεση από: mpesg στις Σεπτεμβρίου 10, 2011, 06:14:17 pmετσι ακριβως, αλλα μου κανει φοβερη εντυπωση γιατι να υπαρχει τοσο προβληματικος κοσμος στον κλαδο μας, αφου θεωρω οτι οικονομικα ειμαστε προνομιουχοι ...Έτσι, ε ... ? ειναι κοινο μυστικο, οι περισσοτεροι των αγγλικων ακομα και αν δεν θελουν να κανουν ιδιαιτερα τους κυνηγουν οι συναδελφοι τους αλλων ειδικοτητων για να κανουν μαθημα στα παιδια τουςΝομίζω ότι δε διαφωνώ πλήρως μαζί σου, όμως θα ήθελα να το θέσω κάπως διαφορετικά: είμαστε προνομιούχος κλάδος επειδή αν έχεις όρεξη, ανάγκη και το 'κυνηγήσεις' οι πιθανότητες να μείνεις χωρίς δουλειά είναι ελάχιστες σε σχέση με άλλους κλάδους. Μην ξεχνάμε όμως τη ζημιά που κάνουν τα proficiency .