0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εσυ φιλε εισαι πολυ ΑΣΕΠΟΛΑΤΡΗΣ και δεν βλεπεις τιποτα αλλο. Γιατι αραγε...... ? Αν καποιοι πιστευουν οτι εχουν γινει παρανομιες στον πινακα να καλεσουν τον εισαγγελεα. Υπαρχουν πληθος που δουλευουν χρονια και δεν θα πεταχτει η προϋπηρεσια και αυτοι στον δρομο επειδη σε καποιους ετσι αρεσει.... Μονιμοι μαζικοι διορισμοι ο ΑΣΕΠ μπορει να αποτελεσει εποπτικο οργανο οπως γινεται καισε αλλους φορεις του δημοσιου χωρις να μπαινουν στον κοπο του εξαντλητικου εξεταστικου συστηματος .[/quote+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ΑΚΡΙ
Εσυ φιλε εισαι πολυ ΑΣΕΠΟΛΑΤΡΗΣ και δεν βλεπεις τιποτα αλλο. Γιατι αραγε...... ? Αν καποιοι πιστευουν οτι εχουν γινει παρανομιες στον πινακα να καλεσουν τον εισαγγελεα. Υπαρχουν πληθος που δουλευουν χρονια και δεν θα πεταχτει η προϋπηρεσια και αυτοι στον δρομο επειδη σε καποιους ετσι αρεσει.... Μονιμοι μαζικοι διορισμοι ο ΑΣΕΠ μπορει να αποτελεσει εποπτικο οργανο οπως γινεται καισε αλλους φορεις του δημοσιου χωρις να μπαινουν στον κοπο του εξαντλητικου εξεταστικου συστηματος .
Παράθεση από: mendor στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 08:49:56 pmΕσυ φιλε εισαι πολυ ΑΣΕΠΟΛΑΤΡΗΣ και δεν βλεπεις τιποτα αλλο. Γιατι αραγε...... ? Αν καποιοι πιστευουν οτι εχουν γινει παρανομιες στον πινακα να καλεσουν τον εισαγγελεα. Υπαρχουν πληθος που δουλευουν χρονια και δεν θα πεταχτει η προϋπηρεσια και αυτοι στον δρομο επειδη σε καποιους ετσι αρεσει.... Μονιμοι μαζικοι διορισμοι ο ΑΣΕΠ μπορει να αποτελεσει εποπτικο οργανο οπως γινεται καισε αλλους φορεις του δημοσιου χωρις να μπαινουν στον κοπο του εξαντλητικου εξεταστικου συστηματος .Είμαι τοσο ΑΣΕΠολάτρης, όσο είσαι εσύ ΑΣΕΠοφοβικος. Γιατί άραγε; Δεν σου πετάει κανείς την προυπηρεσία, μπαίνει ως προσαύξηση στον ΑΣΕΠ, αλλά τα δύο μετρά και σταθμά τελειώσαν. Δεν θα κάθονται οι μισοί να σκοτώνονται στο διάβασμα και οι άλλοι μισοί απλά να περιμένουν να τους καλέσουν να διοριστούν.
Kατ΄αρχάς, να διευκρινίσω ότι δεν έχω κάνει αίτηση για αναπληρωτής Ε.Α., ούτε έχω τα τυπικά προσόντα για κάτι τέτοιο, ούτε μου αρέσει. Προτιμώ τη γενική αγωγή.Διαβάζοντας όλο το τόπικ διαπιστώνω πως αρκετοί κοιτούν αποκλειστικά το συμφέρον τους και ότι μόνο κάποιοι είναι αντικειμενικοί. Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Ένα σεμινάριο (προσοχή! Δεν λέω να μην μοριοδοτείται) σε καμία περίπτωση δεν είναι ισότιμο με ένα μεταπτυχιακό ακόμα κι αν το τελευταίο έχει αποκτηθεί από το ανατολικό μπλοκ, όπως λέτε. Επειδή κάποιοι λένε πως τα μεταπτυχιακά έχουν αποκτηθεί με τρόπο αναξιοκρατικό, αυτό δε σημαίνει πως όποιος είναι κάτοχος μετ/κού διπλώματος ήταν γλύφτης, γιατί με το ίδιο σκεπτικό όλοι θυμόμαστε και από τον προπτυχιακό κύκλο σπουδών κάποιους φοιτητές-γλυφτρόνια, κομματόσκυλα κ.λπ. που ενώ δεν πατούσαν στις παραδόσεις, περνούσαν μαθήματα ως δια μαγείας ή και με αντιγραφές. Όσο για την προϋπηρεσία ασφαλώς θα πρέπει να μετράει (άραγε, όλοι την απέκτησαν αξιοκρατικά;), θα πρέπει όμως να δίνονται ευκαιρίες και σε νέους πτυχιούχους να εργαστούν (όχι, δεν είμαι νέος πτυχιούχος, αλλά κάποτε ήμουν και ήθελα να μου δοθεί μια ευκαιρία για δουλειά).
Όσον αφορά τα σεμινάρια πολλά ειπώθηκαν... Ας ξεχάσουμε την αναξιοκρατία στον τρόπο απόκτησης και ας σκεφτούμε το περιεχόμενο των σεμιναρίων αυτών που αναγνωρίζονται. Είχαν την κατάλληλη θεωρία, είχαν πρακτική και πολλές συναντήσεις με ειδικούς. Αυτοί που το έκαναν και αφιέρωσαν 600 ώρες άρα δεν απέκτησαν κάποια γνώση επί του θέματος?
Δε νομίζω να ήταν όλα ένα μαγαζάκι που απλά τα πουλούσαν... Αλλά όπως και να χει συμφωνω απόλυτα με τον ΑΣΕΠ ειδικής αγωγής. Στην τελική ειδική αγωγή είναι έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση για το ποιος την αναλαμβάνει...