*

Αποστολέας Θέμα: Συζήτηση για νέο σύστημα μοριοδότησης στον πίνακα αναπληρωτών Ε.Α  (Αναγνώστηκε 521053 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος na

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Αυτό γίνεται και στην Ελλάδα, πχ το μεταπτυχιακό στο πανεπιστήμιο του Πειραιά δεν απαιτει εργασία αν ο φοιτητής πάρει παραπάνω μαθήματα
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 10, 2014, 09:22:26 am από na »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Energo

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Θεωρίες του καθενός ανάλογα με το πως τον συμφέρει. Κάποια στιγμή θα ρυθμιστεί το σύστημα. Αλλού είναι το πρόβλημα και χρειάζεται συλλογική αντίδραση και διαμαρτυρίες. Πάλι φέτος είχαμε καθυστερήσεις στις προσλήψεις, άνιση κατανομή των πιστώσεων πέρα από όσα είχαν προβλεφθεί αρχικά, μικρότερος αριθμός για

Αποσυνδεδεμένος Demek

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Αρχες Μαρτη δεν λεγαν οτι θα κατατεθει; Μην τον ειδατε τον Παναη Μετα τις εκλογες Δεν ρισκαρουν τωρα λεει. Ιδωμεν

Αποσυνδεδεμένος soulitsa

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Εχεις λαθος εικονα δασκαλε!!!! Στην γενικη αγωγη η καταταξη προσληψη γινεται με βαση τον βασικο τιτλο σπουδων γαιτι η φυση της δουλειας δεν απιτει ξειδικευμενες γνωσεις . Στην ειδικη αγωγη ομως προσων προσληψης ειναι το εσμιναριο ΕΑΕ η ο
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 11, 2014, 02:55:22 pm από soulitsa »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος soulitsa

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Παιδιά, ως εξωτερικός παρατηρητής (ειμαι εκπαιδευτικος αλλα δεν εχω καμία σχε΄ση με ειδικη αγωγή, τα μετατπυχιακά τύπου Ιταλία/
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 11, 2014, 02:46:30 pm από soulitsa »

Αποσυνδεδεμένος GregX

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Θεωρώ ότι το μεταπτυχιακό της Κύπρου  είναι σε πολύ καλό επίπεδο.Για τα μεταπτυχιακά της Ιταλίας έχω μάθει ότι, άτομα που δεν γνωρίζουν καθόλου Ιταλικά φοιτούν μια ή δύο εβδομάδες το χρόνο,γράφουν εργασίες στα Ελληνικά και στη συνέχεια τα φροντιστήρια τις μεταφράζουν στα Ιταλικά και το χειρότερο είναι ότι παίρνουν επάρκεια στην Ιταλική γλώσσα. Απαράδεκτο.....
Υ.Γ:Για να μην παρεξηγηθώ :Έχω μετεκπαιδευτεί στο Διδασκαλείο Ειδικής Αγωγής. Δεν κάνω μεταπτυχιακό.

Η γλώσσα δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας για κανένα μεταπτυχιακό ή διδακτορικό. Αν μπορείς να κάνεις τις εργασίες σου στα αγγλικά ή ακόμα και στα ελληνικά και να τις δίνεις για μετάφραση μικρή σημασία έχει ΑΝ τις κάνεις μόνος σου και με τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή.

Η επάρκεια στη γλώσσα είναι διαφορετικό θέμα φυσικά, σοβαρό, και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ξεχωριστά.

Αποσυνδεδεμένος giotafyt

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Γνωρίζει κανείς τι θα γίνει με το νομοσχέδιο ειδικής αγωγής;

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Δημήτρης Μπράτης 10 ώρες πριν στο fb:

΄΄Μίλησα πριν λίγο με τον Δντή Ειδικής Αγωγής, ο οποίος με ενημέρωσε πως το νομοσχέδιο για την Ειδική Αγωγή ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες.
   Σχετικά με τη "φήμη" πως καταργούνται οι οργανικές θέσεις των υπηρετούντων ΠΕ70 και ΠΕ 60 στην Ειδική Αγωγή ,με ενημέρωσε πως αυτό δεν έχει καμία βάση και δεν ισχύει.
   Σχετικά με τις προσλήψεις αναπληρωτών θα γίνει πίνακας στον οποίο θα προηγούνται οι ΠΕ71 και οι ΠΕ61 και για όλους τους άλλους θα υπάρξει μοριοδότηση(προϋπηρεσία, μεταπτυχιακά, διδακτορικά). Η επιμέρους μοριοδότηση δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί΄΄

Αν συμβεί το τελευταίο αποκαθίσταται μία αδικία και μπαίνει ένα τέλος στην βιομηχανία των αμφιβόλων μεταπτυχιακών ειδικής αγωγής.

Αποσυνδεδεμένος irida pap

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Ο Μπρατης δεν τα ξερει καλα, η μοριοδοτηση ειναι ετοιμη και προκειται να κατατεθει για διαβουλευση.
Γραψτε: Διδακτορικα 6 μορια.
              Μεταπτυχιακα 3.
              Δευτερο μεταπτυχιακο στην ΕΑ. 1,5.
             Σεμιναριο 1.
             Προυπηρεσια 0,1 / μηνα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Δημήτρης Μπράτης 10 ώρες πριν στο fb:

΄΄Μίλησα πριν λίγο με τον Δντή Ειδικής Αγωγής, ο οποίος με ενημέρωσε πως το νομοσχέδιο για την Ειδική Αγωγή ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες.
   Σχετικά με τη "φήμη" πως καταργούνται οι οργανικές θέσεις των υπηρετούντων ΠΕ70 και ΠΕ 60 στην Ειδική Αγωγή ,με ενημέρωσε πως αυτό δεν έχει καμία βάση και δεν ισχύει.
   Σχετικά με τις προσλήψεις αναπληρωτών θα γίνει πίνακας στον οποίο θα προηγούνται οι ΠΕ71 και οι ΠΕ61 και για όλους τους άλλους θα υπάρξει μοριοδότηση(προϋπηρεσία, μεταπτυχιακά, διδακτορικά). Η επιμέρους μοριοδότηση δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί΄΄

Αν συμβεί το τελευταίο αποκαθίσταται μία αδικία και μπαίνει ένα τέλος στην βιομηχανία των αμφιβόλων μεταπτυχιακών ειδικής αγωγής.

Εγώ πάλι σε παραπέμπω (πριν κάνεις πανηγύρια επί πτωμάτων) στο ίδιο σημείο στο fb του Μπράτη απ'όπου έκανες copy paste την ανακοίνωση να δεις τι μου απάντησε όταν του έθεσα ερώτημα για την εφαρμογή των παραμέτρων αυτών και στη
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος foibos81

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
ΛΩΡΑ για την δευτεροβάθμια τι απάντησε δηλαδή; Στην δευτεροβάθμια να ξέρετε θεωρώ ότι το πιο πιθανό είναι να ισχύσουν άλλα κριτήρια. Δεν γίνεται εξ αντικειμένου να προηγείται κάποιος με προυπηρεσία, τα μαστερ θα προηγούνται, διότι δεν υπάρχει κατάρτιση από πουθενά στην ειδική αγωγή.
Απόψεις μου είναι όλες αυτές, δεν ξέρω κάτι
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 28, 2014, 02:22:30 pm από foibos81 »

Αποσυνδεδεμένος niina

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ 20)
    • Προφίλ
Το πρόβλημα μας γενικα σαν ανθρωποι ειναι οτι δεν μπορουμε να δεχτουμε ότι κάποια πράγματα αλλαζουν και πρεπει να αλλαζουν!!!
Ας θεσω ενα υποθετικο παραδειγμα:
Είναι η Α και ειναι και ο

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
ΛΩΡΑ για την δευτεροβάθμια τι απάντησε δηλαδή; Στην δευτεροβάθμια να ξέρετε θεωρώ ότι το πιο πιθανό είναι να ισχύσουν άλλα κριτήρια. Δεν γίνεται εξ αντικειμένου να προηγείται κάποιος με προυπηρεσία, τα μαστερ θα προηγούνται, διότι δεν υπάρχει κατάρτιση από πουθενά στην ειδική αγωγή.
Απόψεις μου είναι όλες αυτές, δεν ξέρω κάτι

Όχι κάτι πολύ συγκεκριμένο, αλλά ότι δεν ξέρει αν θα ισχύσουν όλα αυτά για τη
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος vickyN

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Excuse me! Του χρόνου δεν θα υπάρχουν καν κονδύλια ΕΣΠΑ για προσλήψεις στην ειδική αγωγή. Για ΑΣΕΠ Ειδικής Αγωγής ούτε λόγος!!!
Τα όποια κενά θα καλύπτονται από τους υπάρχοντες μόνιμους (παρωδία).
Θα γυρίσουμε στην ειδική αγωγή της δεκαετίας του 80.
Γι αυτό μην τρώγεστε!
http://seepea-stella.blogspot.gr/2014/03/blog-post_16.html

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182578
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687