0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχεις λαθος εικονα δασκαλε!!!! Στην γενικη αγωγη η καταταξη προσληψη γινεται με βαση τον βασικο τιτλο σπουδων γαιτι η φυση της δουλειας δεν απιτει ξειδικευμενες γνωσεις . Στην ειδικη αγωγη ομως προσων προσληψης ειναι το εσμιναριο ΕΑΕ η ο
Παιδιά, ως εξωτερικός παρατηρητής (ειμαι εκπαιδευτικος αλλα δεν εχω καμία σχε΄ση με ειδικη αγωγή, τα μετατπυχιακά τύπου Ιταλία/
Θεωρώ ότι το μεταπτυχιακό της Κύπρου είναι σε πολύ καλό επίπεδο.Για τα μεταπτυχιακά της Ιταλίας έχω μάθει ότι, άτομα που δεν γνωρίζουν καθόλου Ιταλικά φοιτούν μια ή δύο εβδομάδες το χρόνο,γράφουν εργασίες στα Ελληνικά και στη συνέχεια τα φροντιστήρια τις μεταφράζουν στα Ιταλικά και το χειρότερο είναι ότι παίρνουν επάρκεια στην Ιταλική γλώσσα. Απαράδεκτο.....Υ.Γ:Για να μην παρεξηγηθώ :Έχω μετεκπαιδευτεί στο Διδασκαλείο Ειδικής Αγωγής. Δεν κάνω μεταπτυχιακό.
Δημήτρης Μπράτης 10 ώρες πριν στο fb:΄΄Μίλησα πριν λίγο με τον Δντή Ειδικής Αγωγής, ο οποίος με ενημέρωσε πως το νομοσχέδιο για την Ειδική Αγωγή ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες. Σχετικά με τη "φήμη" πως καταργούνται οι οργανικές θέσεις των υπηρετούντων ΠΕ70 και ΠΕ 60 στην Ειδική Αγωγή ,με ενημέρωσε πως αυτό δεν έχει καμία βάση και δεν ισχύει. Σχετικά με τις προσλήψεις αναπληρωτών θα γίνει πίνακας στον οποίο θα προηγούνται οι ΠΕ71 και οι ΠΕ61 και για όλους τους άλλους θα υπάρξει μοριοδότηση(προϋπηρεσία, μεταπτυχιακά, διδακτορικά). Η επιμέρους μοριοδότηση δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί΄΄Αν συμβεί το τελευταίο αποκαθίσταται μία αδικία και μπαίνει ένα τέλος στην βιομηχανία των αμφιβόλων μεταπτυχιακών ειδικής αγωγής.
ΛΩΡΑ για την δευτεροβάθμια τι απάντησε δηλαδή; Στην δευτεροβάθμια να ξέρετε θεωρώ ότι το πιο πιθανό είναι να ισχύσουν άλλα κριτήρια. Δεν γίνεται εξ αντικειμένου να προηγείται κάποιος με προυπηρεσία, τα μαστερ θα προηγούνται, διότι δεν υπάρχει κατάρτιση από πουθενά στην ειδική αγωγή. Απόψεις μου είναι όλες αυτές, δεν ξέρω κάτι