0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγώ πάλι θεωρώ θετικό ότι ξέρεις και να διαβάζεις...
είδες αν έχει ο άλλος διδακτορικό; έχει ένα επίπεδο ρε παιδί μουεγώ σταμάτησα να διαβάζω στην 7η γραμμή, με ξεπέρασε το επίπεδο χαρακτηρισμών και δεν είχα τον Μπαμπινιώτη πρόχειροα ρε κατακαημένη Ρούμελη, τι σου έμελλε να πάθεις.....
Συνήθως αντικρούεις τα επιχειρήματα των συναδέλφων και αποφεύγεις τα ειρωνικά σχόλια αλλά εδώ δυστυχώς διάλεξες τον εύκολο δρόμο της απαξίωσης. Αν για την επιστήμη εν γένει της επιφυλάσσονται άνθρωποι με συγκροτημένο λόγο και επιχειρηματολογία (βλέπε eta-beta), ανεξαρτήτως του αν ενστερνιζόμαστε ή όχι τις απόψεις τους, τότε προσωπικά έχω κάποιες ελπίδες για την κατακαημένη Ρούμελη.
Kinegiros χάνεις το δίκιο σου λίγο γιατί, αν και οι απόψεις σου έχουν κάποια βάση και ο λόγος σου ηρεμία και ορθότητα, από κάποιο σημείο της συζήτησης και έπειτα βγάζεις κάποια εμπάθεια. Τόσοι φορείς και σύλλογοι εξέφρασαν την - επίσης ήρεμη και ορθολογικά διατυπωμένη - άποψη τους για το νέο νομοσχέδιο και το ιδιαίτερα επίμαχο άρθρο 22 ίσως - απλά ίσως - και αυτοί να έχουν κάποια λογική στα επιχειρήματα τους δεν χρειάζεται να είσαι τόσο αρνητικός. Καλημέρα και καλή καρδιά
http://www.esos.gr/arthra/vouli/ti-eipan-sth-boylh-gia-to-n-s-gia-thn-eidikh-agvgh-o-yf-paideias-kai-o-armodios-dieyuynths-toy-ypaiu
Καλά δεν το συζητάω για το τι λέει για τους .50 πάτε διαβάστε (ακούς βίκυ?) θα νομίζεις στο τέλος ότι εγώ είμαι ο Λολίτσας