0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διάθεση ΠΥΣΔΕ Α Αθήνας και απ' ό,τι ενημερωθήκαμε από το διευθυντή μας (υπερ)πλεονάζουμε μαζί με τους αποσπασθέντες.Χθες έγιναν οι τοποθετήσεις τους κι έμειναν πάρα πολλοί μόνιμοι εκτός...
Συγνώμη ,που ήταν όλοι αυτοί πέρυσι ρε παιδιά ; Και αφού ήταν πάρα πολλοί φιλόλογοι στην Α Αθήνας ,γιατί έκανε εκεί αποσπάσεις και το χειρότερο γιατί πήρε αναπληρωτές ;;;;Έλεος δηλαδή ...Και εμεις εδώ καθόματε και μιλάμε για κενά και συντάξεις .Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω που είναι τα περσινά κενά με 3000 (συντάξεις συνολικά φιλολόγων και στα δύο χρόνια )και με ελάχιστες προσλήψεις .Μας δουλέυουν και πάιζουν με την ανεργία μας ; Γιατί δεν βγαίνει ένας αιρετός να μας ενημερώσει ρε γαμώτο ,τι γίνεται ;
το TO BE το εγραψα...γιατι εγω ακομη ΔΕΝ δουλευω σε σχολειο....αρα ειναι η οποιαδηποτε εκπαιδευτικός συναδελφος TO BE γιατι εγω δεν δουλευω σε σχολειο!!!!Επειτα να σε ενημερωσω...οτι ΚΑΙ ΟΜΩΣ αυτο γινεται σε σχολειο που ημουν εγω περυσι....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν σπερνω τον πανικό...ετσι γιατι δεν εχω αλλη δουλεια να κανω...μα γιατι το εμαθα μεσα απο το σχολειο...οτι μοιραστηκαν ΚΑΙ τις ιστοριες ΚΑΙ τα κειμενα.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είναι όντως παράνομο.Είδα την εγκύκλιο με τις αναθέσεις: η λογοτεχνία μόνο στους φιλολόγους.