0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν έχεις άδικο σε όσα λες. Απλά μετά την περσινή εμπειρία μου με τα Δευτεράκια που είχε η συνάδελφος, άρχισα να πιστεύω ότι και η γραφή χρειάζεται από αυτή την τάξη. Γιατί, άραγε, στα ιδιωτικά σχολεία μαθαίνουν αγγλικά (και να γράφουν) από τα νήπια;
NewPE06, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τις προτάσεις σου! Θα τις κοιτάξω. Στα αγγλικά στη
Τα πήρα όταν τα είχε μαζί με τον Τηλεθεατή δώρο. Ένα μικρό περιοδικό συν το DVD και λεγόταν Μagic English... Μετά τα σταμάτησε ο Τηλεθεατής και για αυτό δεν έχω όλη την σειρά αλλά και αυτά που έχω καλά είναι. Δεν ένα παράδειγμα εδώ http://www.youtube.com/watch?v=010ovH5hY5YΜπορείς να κατεβάσεις απο το You Τube μερικά βιντεάκια για το σχολείο.
Εμενα παλι με πηρε μια μαμα σημερα (κανω μαθημα το παιδι της γειτονισσας της) και μου ειπε να ξεκινησω την μικρη που ειναι .. 2 χρονων! Εσας σας εχει ξανατυχει τοσο μικρο παιδακι για ιδιαιτερα Αγγλικων?
κι εμενα μου φανηκε περιεργο στην αρχη,αλλα τωρα το βρισκω αρκετα προκλητικο..Τοσα Proficiency διδασκω και τωρα αρχιζω και σκεφτομαι "αντε να δω πως θα κρατησεις συγκεντρωμενο το 2χρονο για 60'" Μπα δεν θα χρησιμοποιησω Ελληνικα καθολου,μονο στα Αγγλικα θα της μιλαω και θα εξοικιωθει σιγα σιγα
πλακα κανεις συναδελφε, ετσι?θα μιλας στο διχρονο αγγλικα κ θα μαθει αγγλικα επειδη εζησες στην αγγλια?με μια ωρα την εβδομαδα?κ ναι εχεις δικιο, ειναι προκλητικο να πληρωνεσαι για να κανεις κατι το οποιο δε θα εχει ΚΑΝΕΝΑ αποτελεσμα...κ αντε η μανα του ειναι στον κοσμο της..επειδη δηλαδη επεμεινε εσυ επρεπε να δεχτεις?κ αν επιμεινει να κανεις listening στο κωφαλαλο ανιψακι της, θα το θεωρησεις παλι προκλητικο κ θα το αναλαβεις?