0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Leonidass είσαι λάθος. Σε όλες τις σχολές τις θετικές και τις πολυτεχνικές έχει μαθήματα μαθηματικών. Στους ηλεκτρολόγους δεν είναι έτσι. Πάρε το αναλυτικό πρόγραμμα του ΑΠΘ για παράδειγμα, δες αναλυτικά πόσα μαθήματα μαθηματικών έχει, κυρίως τι περιλαμβάνει κάθε μάθημα για παράδειγμα η γραμμική άλγεβρα με την αναλυτική γεωμετρία είναι ένα μάθημα και όχι δύο και όχι με μικρότερη ύλη όπως φαντάζεσαι, βρες θέματα εξετάσεων και μετά πες μου πόσα αντικείμενα επιπλέον κάνει το μαθηματικό. Όσο για το βάθος σε πολλούς κλάδους εφαρμοσμένων μαθηματικών έχει μεγαλύτερη εμβάθυνση είτε το πιστεύεις είτε όχι.
Παράθεση από: anapli στις Ιούλιος 18, 2013, 01:53:08 πμΜόνο που σε εμάς της πληροφορικής δεν είναι μόνο οι μη κατέχοντες βασικό πτυχίο πληροφορικής το πρόβλημα. ε εντάξει βρε anapli, μην το τραβάμε τόσο το σχοινί με τόσες διακρίσεις... Απλά πράγματα λέμε, δεν υπάρχει βασικό πτυχίο σπουδών στην ειδικότητα Πληροφορικής για όλους αυτούς με τα σεμινάρια. Σαν να λέμε ότι επειδή έχω Proficiency μπορώ να γίνω ΠΕ06 Αγγλικής ή επειδή έπαιζα μικρός μπάσκετ σε τοπική ομάδα νέων μπορώ να γίνω ΠΕ11 Γυμναστής ή επειδή ζωγραφίζω πολύ καλά μπορώ να γίνω ΠΕ08 Καλλιτεχνικών.... Πρέπει ένα βασικό στοιχείο να μας διακρίνει ειδικότητα από ειδικότητα. Και αυτό δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο από το βασικό πτυχίο σπουδών το οποίο αποδεικνύει ότι κατέχεις τις βασικές γνώσεις του αντικειμένου που καλείσαι να διδάξεις. Τι να κάνουμε...?
Μόνο που σε εμάς της πληροφορικής δεν είναι μόνο οι μη κατέχοντες βασικό πτυχίο πληροφορικής το πρόβλημα.
Όχι δεν υπάρχουν 100%.
Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο. Αλβέρτος Αϊνστάιν
Είδες τελικά συνάδελφε που ίσως να υπερβάλλω, αλλά και να θες να αγιάσεις δε μπορείς... http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/07/e_14.htmlΔηλαδή πρέπει κι εδώ να γραφτούμε...;;;;
Οι σχολές πληροφορικής απο τις οποίες θα έπρεπε αποκλειστικά και μόνο να διορίζονται πληροφορικοί εξ'αρχής στο Ελλάντα είναι ΜΟΝΟ αυτές:..............................
με την επισήμανση ότι καμία από αυτές δεν έχει σχέση με την εκπαίδευση!!