0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: adioristos_pe19 στις Νοεμβρίου 10, 2011, 11:06:01 amΗ απάντησή σου, ο εμπαιγμός προς το πρόσωπό μου χωρίς αποδεικτικά στοιχεία και η γενικότερη αντιμετώπισή σου επιβεβαιώνουν την άποψή μου ότι δεν πρόκειται να βρει προκοπή ο κλάδος όταν εθελοτυφλούμε!!!Συμφωνώ. Πρότεινε λύση για να βρει προκοπή ο κλάδος. Δεν σε εκφράζει ο υποψήφιος αναπληρωτής. Δεν σε εκφράζει η ΠΕΚΑΠ. Δεν σε εκφράζει η ΕΠΕ. Πρότεινε λύση. Μη μένεις "ανέκφραστος". Πρότεινε λύση. Αν το πρόβλημα σου είμαι εγώ, σήμερα διαγράφω το προφίλ μου. Αλλά πρότεινε κάτι.Δε θεωρώ ότι οι θέσεις που υποστηρίζονται είναι αβάσιμες, αντιθέτως. Το πρόβλημα έγκειται στους εκπροσώπους. Δεν έχω κάτι μαζί σου συνάδελφε.Υ.Γ. Δεν αμφισβήτησα ούτε τα μόρια που έχεις, ούτε την παιδαγωγική σου επάρκεια. Απλά σου έδειξα πόσο εύκολο είναι να κάνεις κριτική. Τσάμπα είναι. Δεν κοστίζει τίποτα. Μάλιστα πρέπει να θύμωσες κι’ολας γιατί γράφεις με κόκκινο. Εκτός και αν είσαι ολυμπιακός. Την κριτική που έκανα για τον υποψήφιο την έκανα γνωρίζοντας ότι γι' αυτά που αναφέρω έχω μαρτυρίες από συναδέλφους, και μάλιστα από άτομα που τον γνωρίζουν προσωπικά! Η δική σου κριτική όμως προς το πρόσωπό μου είναι ανυπόστατη, γι' αυτό και σου απάντησα αναλόγως. Φυσικά και θύμωσα, άνθρωπος είμαι. Το κόκκινο χρώμα ήταν τυχαία επιλογή, απλά το χρησιμοποίησα για να απαντάω σε επιμέρους ερωτήματα.Υ.Γ.2
Η απάντησή σου, ο εμπαιγμός προς το πρόσωπό μου χωρίς αποδεικτικά στοιχεία και η γενικότερη αντιμετώπισή σου επιβεβαιώνουν την άποψή μου ότι δεν πρόκειται να βρει προκοπή ο κλάδος όταν εθελοτυφλούμε!!!
@gf, θεωρώ ότι αυτός που σπούδασε φιλολογικά, είναι φιλόλογος. Αυτός που σπούδασε θεατρολογία, είναι θεατρολόγος. Και αυτός που σπούδασε μαθηματικά είναι μαθηματικός. Είναι θετικό ότι μερικοί από αυτούς, προσπάθησαν να δυναμώσουν την πληροφορική τους επάρκεια με μεταπτυχιακά.
Μπα, τι λες; Για κάποιους είναι έτσι και κάποιοι άλλοι μπορεί να έχουν τέτοια ακαδημαϊκά προσόντα, τέτοια επαγγελματική θητεία στον ιδιωτικό τομέα, να έχουν πίσω τους τέτοιο έργο σαν πληροφορικοί και να έχουν τέτοια προσφορά στην εκπαίδευση που μπορεί να είσαι πολύ μικρός για να χρησιμοποιείς τον όρο μαϊμού συλλήβδην απέναντί τους.Και επειδή χρησιμοποίησες τον όρο μαϊμού και για μένα, δεν μπαίνω στον κόπο να σου απαντήσω επί προσωπικού γιατί απλά δεν απαντώ σε μαϊμού πολιτισμένους συνομιλητές.Γενικά και όσοι θέλετε ακούστε μια συμβουλή, ο κλάδος πρέπει να βγαίνει ενωμένος προς τα έξω και όχι να αναλώνεται σε εσωτερικές διαμάχες.
μπορεί να είσαι πολύ μικρός για να χρησιμοποιείς τον όρο μαϊμού συλλήβδην απέναντί τους.
Στη σχολή σου, δεν είχες καθηγητές με άλλο βασικό πτυχίο; Ήταν όλοι ανεπαρκεις;
Γενικά, συμφωνώ αν θες πως πάρα πολλοί ΠΕ19 με άλλο βασικό πτυχίο και σεμινάρια μπορεί να είναι ανεπαρκείς, με κάποιες εξαιρέσεις.Θα συμφωνείς όμως φαντάζομαι πως ανεπαρκείς μπορεί να είναι και απόφοιτοι σχολής πληροφορικής, κάποιου ΤΕΙ με χαμηλή βάση εισαγωγής ίσως.
Να έχει η ειδικότητα ώρες, μαθήματα, όσο γίνεται περισσότερα σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια, σε γενική και τεχνολογική εκπαίδευση. Να είναι κατοχυρωμένη μόνο αυτή στη διδασκαλία τους. Να έχει ανθρώπινες συνθήκες, εργαστήρια, καλή αναλογία μαθητών. Αυτά είναι πράγματα που μας διασφαλίζουν διαχρονικά.Το να πάνε οι καθηγητές άλλου αρχικού πτυχίου στην ειδικότητά τους ή σπίτι τους θα αδειάσει ένα αριθμό θέσεων, αμφίβολο αν θα καλυφθούν με προσλήψεις τέτοιες μέρες, αλλά οι τωρινοί πρωτοετείς σε λίγα χρόνια θα είναι στο ίδιο αδιέξοδο.Φιλικές και (όχι μαϊμου) συναδελφικές ευχές.
Ας πάρουμε λοιπόν θέση έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε, να ρωτάμε και να "απαιτούμε" απαντήσεις απο τους εκλεγμένους. Εξάλλου νομίζω πως ανεξαρτήτως του ποιοι θα εκλεγούν, είναι διαφορετικό σε μια ένωση να υπάρχουν ως μέλη 100 αδιόριστοι και διαφορετικό να υπάρχουν 1000 ή 2000. Δεν νομίζετε και εσείς πως θα ασκείται σε οποιονδήποτε διαφορετική πίεση και για τα δικά μας συμφέροντα; Είτε το ΔΣ αποτελείται απο ανθρώπους με βασικό πτυχίο Πληροφορικής είτε όχι, είτε αποτελείται απο μόνιμους είτε αναπληρωτές.
Το είδατε αυτό; http://www.pde.gr/index.php?page=3543Μάλλον για του χρόνου πάει. Δε νομίζω να μας αφαιρέσουν τώρα 3 ώρες.
Παράθεση από: ekalaitz στις Νοεμβρίου 18, 2011, 05:03:50 pmΤο είδατε αυτό; http://www.pde.gr/index.php?page=3543Μάλλον για του χρόνου πάει. Δε νομίζω να μας αφαιρέσουν τώρα 3 ώρες."Ο υπεύθυνος εργαστηρίου συμπληρώνει κανονικά το ωράριο διδασκαλίας του και εκτελεί τις εφημερίες, ενώ απαλλάσσεται από κάθε άλλη εξωδιδακτική εργασία."Δεν βλέπω να λέει πουθενά για μείωση 3 ωρών από τα διδακτικά τους καθήκοντα όσων αναλαμβάνουν υπεύθυνοι του εργαστηρίου.