0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυστυχώς δεν μπορείτε να αντιληφθείτε ότι το σκεπτικό μου είναι βασισμένο καθαρά σε παιδαγωγικά/εκπαιδευτικά επιχειρήματα. Αυτό σας είναι αδύνατο γιατί για σας η εκπαίδευση είναι απλά διορισμός, μεταθέσεις, οργανικές κλπ. Σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας λες και η εκπαίδευση έγινε για να βολεύονται οι καθηγητές και όχι για να μαθαίνουν τα παιδιά. Είναι λυπηρό να σκέφτεστε έτσι και ακόμα πιο λυπηρό η επιμονή κάποιων να μην ακούγεται η άποψή μου γιατί τους ενοχλεί. Δεν ξέρω τι πτυχία έχετε αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως η όλη συμπεριφορά σας σας καθιστά ακατάλληλους για διδασκαλία στην εκπαίδευση και ειδικά στην πρωτοβάθμια. Οι αυθεντίες και αυτοί που προσπαθούν να φιμώσουν απόψεις χωρίς κανένα επιχείρημα αλλά μόνο και μόνο επειδή τους ενοχλούν και δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν με διάλογο, δεν έχουν καμία θέση στην εκπαίδευση.
Δεν λέει αυτό. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει (σελ. 8 & 9):Με την ολοκλήρωση των επιμορφωτικών δράσεων του Ψηφιακού Σχολείου αναμένεται να δημιουργηθεί μια μεγάλη βάση κατάλληλα καταρτισμένων εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι θα είναι σε θέση να υποστηρίξουν αποτελεσματικά το νέο Π.Σ. για τις ΤΠΕ στο Δημοτικό Σχολείο, ήτοι1. Πιστοποιημένοι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την επιμόρφωση ΤΠΕ
Στο σχολείο μου το συγκεκριμένο έγγραφο περιφερόταν από συναδέλφους ειδικοτήτων που δεν αναφέρονταιως πλεονάζουσες. Είχαν ένα χαμόγελοοοο!!!! Μία χαράααα!!! Νομίζουν ότι αν όντως γίνει κάτι τέτοιο αυτοί θαμείνουν απ'έξω... Ο κλασικός ο μαλ... ο Έλληνας (που λέει ο Γεωργίου) ο οποίος χαίρεται αν πεθάνει η κατσίκα του διπλανού του.