0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: solero στις Αυγούστου 15, 2008, 08:19:37 pmΠαράθεση από: nfountou στις Αυγούστου 15, 2008, 06:36:36 pmΠαράθεση από: solero στις Αυγούστου 14, 2008, 03:13:25 pmΠαράθεση από: nfountou στις Αυγούστου 14, 2008, 01:54:11 pmΝομιζω οτι ειχα δικιο... Ολα οντως γινονται για καποιο λογο...Δια μαγειας οσοι ειχαν βαθμολογια (εκτος συντεντευξης) πανω απο 21 εχουν προφορικα 10 (εκτος απο δυο οι οποιοι και 10 να ειχαν παλι πρωτοι θα ηταν, εχουν 15 στην συνεντευξη). Εγω ημουν απο τους τυχερους, πηρα 12, μαλλον φταιει η δικαιολογια που εδωσα για το πουκαμισο...Επισης ΔΕΝ μου μετρησαν τα 3 μορια για τις νεες τεχνολογιες... Επισης ειδα και δυο φουσκωματα στις βαθμολογιες... τωρα δεν απαντανε και στα τηλεφωνα και εγω τα χω παρμενα στο κρανιο... Δεν την παλευουν καθολου και μου φαινεται οτι πρεπει να γινει ενα ξεκαθαρισμα εδω... πως κανουν οτι γουσταριζουν ετσι χωρις να λογαριαζουν κανεναν; Να μαντέψω την περιφέρεια σου? Κρήτης μήπως?Καλα το μαντεψες... Μα πως το καταλαβες; ειπα 'κατι' που κανει τοσο μπαμ απο ποια περιφερεια ειμαι; (ναι ναι η ειρωνεια κ ο σαρκασμος συνεχιζουν να τρεχουν απο τα μπατζακια μου...)Να τι είπες...Δια μαγειας οσοι ειχαν βαθμολογια (εκτος συντεντευξης) πανω απο 21 εχουν προφορικα 10 (εκτος απο δυο οι οποιοι και 10 να ειχαν παλι πρωτοι θα ηταν, εχουν 15 στην συνεντευξη). Εγω ημουν απο τους τυχερους, πηρα 12, μαλλον φταιει η δικαιολογια που εδωσα για το πουκαμισο...Απλά τα είχα παρατηρήσει κι εγώ αυτά μόλις μου ήρθε η αναλυτική..Σας έριξαν και σας τους 3 παρόλο που είχατε μεταπτυχιακό Sorry solero αν ακουστηκα λιγο απειλητικος ή αποτομος.... Απλα εκανα πλακα... (ναι το γνωριζω το χιουμορ μου ειναι λιγο περιεργο), ηξερα τι ειδες και προφανεστατα ειπες:- Αλλος ενας απο Ηρακλειο!
Παράθεση από: nfountou στις Αυγούστου 15, 2008, 06:36:36 pmΠαράθεση από: solero στις Αυγούστου 14, 2008, 03:13:25 pmΠαράθεση από: nfountou στις Αυγούστου 14, 2008, 01:54:11 pmΝομιζω οτι ειχα δικιο... Ολα οντως γινονται για καποιο λογο...Δια μαγειας οσοι ειχαν βαθμολογια (εκτος συντεντευξης) πανω απο 21 εχουν προφορικα 10 (εκτος απο δυο οι οποιοι και 10 να ειχαν παλι πρωτοι θα ηταν, εχουν 15 στην συνεντευξη). Εγω ημουν απο τους τυχερους, πηρα 12, μαλλον φταιει η δικαιολογια που εδωσα για το πουκαμισο...Επισης ΔΕΝ μου μετρησαν τα 3 μορια για τις νεες τεχνολογιες... Επισης ειδα και δυο φουσκωματα στις βαθμολογιες... τωρα δεν απαντανε και στα τηλεφωνα και εγω τα χω παρμενα στο κρανιο... Δεν την παλευουν καθολου και μου φαινεται οτι πρεπει να γινει ενα ξεκαθαρισμα εδω... πως κανουν οτι γουσταριζουν ετσι χωρις να λογαριαζουν κανεναν; Να μαντέψω την περιφέρεια σου? Κρήτης μήπως?Καλα το μαντεψες... Μα πως το καταλαβες; ειπα 'κατι' που κανει τοσο μπαμ απο ποια περιφερεια ειμαι; (ναι ναι η ειρωνεια κ ο σαρκασμος συνεχιζουν να τρεχουν απο τα μπατζακια μου...)Να τι είπες...Δια μαγειας οσοι ειχαν βαθμολογια (εκτος συντεντευξης) πανω απο 21 εχουν προφορικα 10 (εκτος απο δυο οι οποιοι και 10 να ειχαν παλι πρωτοι θα ηταν, εχουν 15 στην συνεντευξη). Εγω ημουν απο τους τυχερους, πηρα 12, μαλλον φταιει η δικαιολογια που εδωσα για το πουκαμισο...Απλά τα είχα παρατηρήσει κι εγώ αυτά μόλις μου ήρθε η αναλυτική..Σας έριξαν και σας τους 3 παρόλο που είχατε μεταπτυχιακό
Παράθεση από: solero στις Αυγούστου 14, 2008, 03:13:25 pmΠαράθεση από: nfountou στις Αυγούστου 14, 2008, 01:54:11 pmΝομιζω οτι ειχα δικιο... Ολα οντως γινονται για καποιο λογο...Δια μαγειας οσοι ειχαν βαθμολογια (εκτος συντεντευξης) πανω απο 21 εχουν προφορικα 10 (εκτος απο δυο οι οποιοι και 10 να ειχαν παλι πρωτοι θα ηταν, εχουν 15 στην συνεντευξη). Εγω ημουν απο τους τυχερους, πηρα 12, μαλλον φταιει η δικαιολογια που εδωσα για το πουκαμισο...Επισης ΔΕΝ μου μετρησαν τα 3 μορια για τις νεες τεχνολογιες... Επισης ειδα και δυο φουσκωματα στις βαθμολογιες... τωρα δεν απαντανε και στα τηλεφωνα και εγω τα χω παρμενα στο κρανιο... Δεν την παλευουν καθολου και μου φαινεται οτι πρεπει να γινει ενα ξεκαθαρισμα εδω... πως κανουν οτι γουσταριζουν ετσι χωρις να λογαριαζουν κανεναν; Να μαντέψω την περιφέρεια σου? Κρήτης μήπως?Καλα το μαντεψες... Μα πως το καταλαβες; ειπα 'κατι' που κανει τοσο μπαμ απο ποια περιφερεια ειμαι; (ναι ναι η ειρωνεια κ ο σαρκασμος συνεχιζουν να τρεχουν απο τα μπατζακια μου...)
Παράθεση από: nfountou στις Αυγούστου 14, 2008, 01:54:11 pmΝομιζω οτι ειχα δικιο... Ολα οντως γινονται για καποιο λογο...Δια μαγειας οσοι ειχαν βαθμολογια (εκτος συντεντευξης) πανω απο 21 εχουν προφορικα 10 (εκτος απο δυο οι οποιοι και 10 να ειχαν παλι πρωτοι θα ηταν, εχουν 15 στην συνεντευξη). Εγω ημουν απο τους τυχερους, πηρα 12, μαλλον φταιει η δικαιολογια που εδωσα για το πουκαμισο...Επισης ΔΕΝ μου μετρησαν τα 3 μορια για τις νεες τεχνολογιες... Επισης ειδα και δυο φουσκωματα στις βαθμολογιες... τωρα δεν απαντανε και στα τηλεφωνα και εγω τα χω παρμενα στο κρανιο... Δεν την παλευουν καθολου και μου φαινεται οτι πρεπει να γινει ενα ξεκαθαρισμα εδω... πως κανουν οτι γουσταριζουν ετσι χωρις να λογαριαζουν κανεναν; Να μαντέψω την περιφέρεια σου? Κρήτης μήπως?
Νομιζω οτι ειχα δικιο... Ολα οντως γινονται για καποιο λογο...Δια μαγειας οσοι ειχαν βαθμολογια (εκτος συντεντευξης) πανω απο 21 εχουν προφορικα 10 (εκτος απο δυο οι οποιοι και 10 να ειχαν παλι πρωτοι θα ηταν, εχουν 15 στην συνεντευξη). Εγω ημουν απο τους τυχερους, πηρα 12, μαλλον φταιει η δικαιολογια που εδωσα για το πουκαμισο...Επισης ΔΕΝ μου μετρησαν τα 3 μορια για τις νεες τεχνολογιες... Επισης ειδα και δυο φουσκωματα στις βαθμολογιες... τωρα δεν απαντανε και στα τηλεφωνα και εγω τα χω παρμενα στο κρανιο... Δεν την παλευουν καθολου και μου φαινεται οτι πρεπει να γινει ενα ξεκαθαρισμα εδω... πως κανουν οτι γουσταριζουν ετσι χωρις να λογαριαζουν κανεναν;
solero συμφωνώ απόλυτα με αυτό που είπες...οτι παραπάνω και να είχες θα στο αφαιρούσαν από κάπου αλλού για να βρεθείς στην θέση που είσαι ή ακόμα καλύτερα για να βρεθούν οι άλλοι εις βάρος σου στην θέση που είναι. Το θέμα είναι από εδώ και πέρα αν υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε...
Παράθεση από: geok_salonika στις Αυγούστου 06, 2008, 07:15:43 pmΠαράθεση από: anneta στις Ιουνίου 02, 2008, 08:30:11 pmΠάντως για τον κλάδο μου στην περιφέρεια Πελοποννήσου κάνει καραμπαμ ποιοί είχαν το βύσμα.....και είμαι σίγουρη ότι θα μπουν , θα κόψω κίνηση στην εξέταση και θα σας πω ...αν έπεσα μέσα! Καλή μας επιτυχία πάντως anneta, τι λέει? Μπήκαν τα βύσματα? Άσε βρε geok μάλλον παραμπήκαν ....για 1 άτομο ήμουν σίγουρη ότι θα ήταν ψηλά αλλά ξεπρόβαλαν και κάτι άλλα πριν από μένα... δεν το περίμενα!!! Και μ'αρέσει που στη συνέντευξη το παιζαν όλοι αγχωμένοι....Ρε ουστ....Για περισσότερες λεπτομέρειες ρώτα το μέλος corsair05 , ίσως να ξέρει κάτι παρπάνω...Να δούμε αν θα αλλάξει η σειρά τώρα με τις ενστάσεις ...θα γελάσει το σκυλί πάλι
Παράθεση από: anneta στις Ιουνίου 02, 2008, 08:30:11 pmΠάντως για τον κλάδο μου στην περιφέρεια Πελοποννήσου κάνει καραμπαμ ποιοί είχαν το βύσμα.....και είμαι σίγουρη ότι θα μπουν , θα κόψω κίνηση στην εξέταση και θα σας πω ...αν έπεσα μέσα! Καλή μας επιτυχία πάντως anneta, τι λέει? Μπήκαν τα βύσματα?
Πάντως για τον κλάδο μου στην περιφέρεια Πελοποννήσου κάνει καραμπαμ ποιοί είχαν το βύσμα.....και είμαι σίγουρη ότι θα μπουν , θα κόψω κίνηση στην εξέταση και θα σας πω ...αν έπεσα μέσα! Καλή μας επιτυχία πάντως
Παράθεση από: anneta στις Αυγούστου 14, 2008, 07:44:15 pmΠαράθεση από: geok_salonika στις Αυγούστου 06, 2008, 07:15:43 pmΠαράθεση από: anneta στις Ιουνίου 02, 2008, 08:30:11 pmΠάντως για τον κλάδο μου στην περιφέρεια Πελοποννήσου κάνει καραμπαμ ποιοί είχαν το βύσμα.....και είμαι σίγουρη ότι θα μπουν , θα κόψω κίνηση στην εξέταση και θα σας πω ...αν έπεσα μέσα! Καλή μας επιτυχία πάντως anneta, τι λέει? Μπήκαν τα βύσματα? Άσε βρε geok μάλλον παραμπήκαν ....για 1 άτομο ήμουν σίγουρη ότι θα ήταν ψηλά αλλά ξεπρόβαλαν και κάτι άλλα πριν από μένα... δεν το περίμενα!!! Και μ'αρέσει που στη συνέντευξη το παιζαν όλοι αγχωμένοι....Ρε ουστ....Για περισσότερες λεπτομέρειες ρώτα το μέλος corsair05 , ίσως να ξέρει κάτι παρπάνω...Να δούμε αν θα αλλάξει η σειρά τώρα με τις ενστάσεις ...θα γελάσει το σκυλί πάλι Αγαπητή anneta πως να ξέρω κάτι παραπάνω ?? εγώ δε γνώριζα εξαρχής τα βύσματα.... δε μου έκαναν καραμπάμ... καλό θα ήταν να βλέπαμε την αναλυτική μοριοδότηση και πόσα μόρια συγκεντρώνει κανείς από τα τυπικά προσόντα του πρώτα, αλλά και από την συνέντευξη!
α, ωραια τουλαχιστον ξεκολλησαν απο το 6αρο που ξεκινησαμε περυσι.