0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: yannakis στις Νοεμβρίου 02, 2011, 07:52:26 pmειναι δυνατον για καποιο που κανει αιτηση για πληροφορικη να μην του αναγνωριζεται η πιστοποιηση στους υπολογιστες?Αφού είναι δεδομενη η προσμέτρηση στο πεδίο των τυπικών προσόντων. Ποιός ο λόγος να προσμετρηθεί πάλι ως πιστοποίηση στους υπολογιστές;; Σε όλους τους πληροφορικούς το συγκεκριμένο πεδίο είναι κενό και είναι απόλυτα λογικό.
ειναι δυνατον για καποιο που κανει αιτηση για πληροφορικη να μην του αναγνωριζεται η πιστοποιηση στους υπολογιστες?
Παιδια ΕΝΣΤΑΣΗ για αυτον που ειναι απο πανω σου μπορεις να κανεις?? ΤΟυ μετρησαν οτι εχει ΣΥΝΑΦΕΙΑ το Μεταπτυχιακο του !, που ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ΔΕν εχει! ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ?
κι εγω εχω εντοπίσει καποιον με πολλαααα μορια περισσότερα απο αυτα που εχει και είμαι σιγουρη αλλα δεν μ αρεσει αυτο το κ$%λοσυστημα να μας βαζει ολους στη θεση του ρουφιάνου...αλλα αυτο π δεν θα αφησω ετσι και θα τους χ35$σω αυριο π θα παρω τηλ ειναι αυτο που μ καναν τωρα...αν μαθαιτε κανα νεο στειλτε...το ιδιο θα κανω κι εγω...αααα ενσταση πώς κάνουμε???
Εμένα η απορία μου είναι πόσους καλούν γενικά σε κάθε ΣΔΕ;;Κια φυσικά αν όντως θα ισχύσει το μπλοκάκι πόσο πραγματικά αξίζει να πάει κάποιος;;;...
και σε εμενα δεν μετρησαν καποια μορια και στα σεμιναρια ενω δηλωσα αλλες ωρες αυτοι μου έβαλαν διαφορετικα μορια
Παράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 02, 2011, 09:04:04 pmκαι σε εμενα δεν μετρησαν καποια μορια και στα σεμιναρια ενω δηλωσα αλλες ωρες αυτοι μου έβαλαν διαφορετικα μοριαΠροσοχή γιατί φέτος, σύμφωνα με την προκήρυξη: "Δεν προσμετρώνται ημερίδες, συνέδρια καθώς και θεματικέςενότητες ενταγμένες σε διαδικασίες απόκτησης μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών ή παιδαγωγικής επάρκειας (ΑΣΠΑΙΤΕ). Επίσης τα σεμινάρια θα πρέπει να αφορούν αποκλειστικά στην Εκπαίδευση Ενηλίκων , τα ΣΔΕ ή το αντικείμενο που θέλεις να διδάξεις.
στην ιδια θεση ειναι πολλοι φανταζομαι. στειλαμε χαρτια αλλα δεν καταλαβαινω τι εγινε....ε ρε θα σπασουν τα τηλεφωνα αυριο στο ιδεκε. βρε μπας και εχει σχεση οτι το εστειλα πορτα πορτα με το ταχυδρομειο και οχι με courier?
Λοιπόν τα άτομα είναι για άγριο, μα ποολύ άγριο ξύλωμα και ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΜΕΣΑ. Πολλά άτομα που προηγούνται είναι σίγυροι βύσματα με μόρια που ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΝΤΑΙ. Επίσης πως είναι δυνατόν να προηγείται άτομο που έχει απλά ανεργία ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ;;;;Tην αίτηση μου την έχουν στις εγγράφως μη υποβληιείσες αιτήσεις: 3 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν με βάση το εγκεφάλο τους.1) τα χαρτιά τα έστειλα συστημένα με ταχυδρομείο και όχι courier. ΜΙΛΑΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2) ΔΕΝ μπορεσαν να κανουν την αναγωγη με βαση τη προυπηρεσια του αναπληρωτη που τους έστειλα ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝΕΣ3) ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΝΝα πανε .... στο βρόντο. Πραγματικά ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ