0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eυχαριστημενος όχι ευχαριστημενη!!! Κανονικά δε προβλέπεται παραλληλη εργασια σε φροντιστηριο, πολλοι το κανουν βεβαια. Δε βγαινεις αλλιως
Παράθεση από: SilverPhoenix στις Νοεμβρίου 28, 2011, 12:03:36 amΚι εγω στο ψαξιμο ειμαι, να βρω κατι, αφου την αρνηθηκα τη Σκαλα Ωρωπου-με το φετινο μισθο δε θα μου εμεναν λεφτα, ειτε με αμαξι πηγαινα καθε μερα ειτε με το ΚΤΕΛ, οποτε θα δουλευα για να εξυπηρετειται το υπουργειο και για να ταλαιπωρουμαι εγω...γιατι προφανως εμεις ολοι οι εκπαιδευτικοι δουλευουμε οχι για να καλυψουμε εξοδα και υποχρεωσεις, να ζησουμε στην τελικη, αλλα απο χομπι και κοινωνικο καθηκον στη δημοσια εκπαιδευση, οποτε τι να κανουμε τα λεφτα; Τραγικη ειρωνια-και αδικια- το οτι ενω τα παιδια θεωρουνται 'κοινωνικο κριτηριο', το να εχεις ανθρωπο με προβλημα υγειας στο σπιτι και να μην εχει κανεναν αλλο δεν μετραει σε τιποτα. ¨ ποσο δικιο εχεις,οι υπηρετες του υπουργειου ειμαστε
Κι εγω στο ψαξιμο ειμαι, να βρω κατι, αφου την αρνηθηκα τη Σκαλα Ωρωπου-με το φετινο μισθο δε θα μου εμεναν λεφτα, ειτε με αμαξι πηγαινα καθε μερα ειτε με το ΚΤΕΛ, οποτε θα δουλευα για να εξυπηρετειται το υπουργειο και για να ταλαιπωρουμαι εγω...γιατι προφανως εμεις ολοι οι εκπαιδευτικοι δουλευουμε οχι για να καλυψουμε εξοδα και υποχρεωσεις, να ζησουμε στην τελικη, αλλα απο χομπι και κοινωνικο καθηκον στη δημοσια εκπαιδευση, οποτε τι να κανουμε τα λεφτα; Τραγικη ειρωνια-και αδικια- το οτι ενω τα παιδια θεωρουνται 'κοινωνικο κριτηριο', το να εχεις ανθρωπο με προβλημα υγειας στο σπιτι και να μην εχει κανεναν αλλο δεν μετραει σε τιποτα.
Παράθεση από: luxe στις Νοεμβρίου 28, 2011, 01:35:40 amΠαράθεση από: SilverPhoenix στις Νοεμβρίου 28, 2011, 12:03:36 amΚι εγω στο ψαξιμο ειμαι, να βρω κατι, αφου την αρνηθηκα τη Σκαλα Ωρωπου-με το φετινο μισθο δε θα μου εμεναν λεφτα, ειτε με αμαξι πηγαινα καθε μερα ειτε με το ΚΤΕΛ, οποτε θα δουλευα για να εξυπηρετειται το υπουργειο και για να ταλαιπωρουμαι εγω...γιατι προφανως εμεις ολοι οι εκπαιδευτικοι δουλευουμε οχι για να καλυψουμε εξοδα και υποχρεωσεις, να ζησουμε στην τελικη, αλλα απο χομπι και κοινωνικο καθηκον στη δημοσια εκπαιδευση, οποτε τι να κανουμε τα λεφτα; Τραγικη ειρωνια-και αδικια- το οτι ενω τα παιδια θεωρουνται 'κοινωνικο κριτηριο', το να εχεις ανθρωπο με προβλημα υγειας στο σπιτι και να μην εχει κανεναν αλλο δεν μετραει σε τιποτα. ¨ ποσο δικιο εχεις,οι υπηρετες του υπουργειου ειμαστεΧειροτερα απο υπηρετες, Luxe, σκλαβους μας θελουν, να δουλευουμε οσο και οποτε θελουν, να κανουμε οτι μαθηματα θελουν-εμενα με εστελναν να κανω και Ιστορια μαζι με τα Αγγλικα-και να πληρωνομαστε οσο και οποτε θελουν!Α, και να εχουμε και τον πελεκυ του αποκλεισμου απο τους πινακες ως φοβητρο αν φερουμε αντιρρησεις απο πανω! Δουλευω 11 χρονια, σε δημοσια εκπαιδευση, πρωτα ΙΕΚ, μετα σχολεια, και δεν εχω ποτε ζησει το αυτονοητο, να πληρωνομαι καθε μηνα,να μπορω να υπολογισω τα εξοδα μου, να κανω εναν προγραμματισμο...και ξερω οτι οι περισσοτεροι απο εμας ειμαστε ακριβως στην ιδια μοιρα!Οσο για το θεμα που συζητατε,οι ωρομισθιοι επιτρεπεται να εργαζονται και αλλου ως εκπαιδευτικοι, λογω μειωμενου ωραριου-η τουλαχιστον αυτο ισχυε μεχρι περυσι, γιατι ειχα ρωτησει στα σχολεια μου κι ειχα λαβει απαντηση οτι μονο οι αναπληρωτες ειχαν κωλυμα.
Εχω σταθει σχετικα τυχερη σε αυτο, mpesg, ως τωρα, και τα τοσο μακρινα τα ειχα γλυτωσει-αν και οχι εντελως, εχω βρεθει σε μερη που δε θα διαλεγα και φυσικα κανεις δε γλυτωνει τα πολλαπλα σχολεια, 5 ειχα περισυ και 3 προπερσι. Δε με πειραζε να παω Ωρωπο, και με χιονι και με χειμωνα και με οτιδηποτε,αλλα με τους φετινους μισθους και διχως μορια...δεν τον αξιζε τον κοπο, η ζημια θα ηταν μεγαλυτερη του κερδους! Παλιοτερα, τουλαχιστον ειχαμε να σκεφτομαστε-λεμε τωρα- τη μοριοδοτηση και την προοπτικη του διορισμου που θεωρητικα θα ερχοταν πιο κοντα, εστω λιγο, οπου και να μας εστελναν. Ασε που οι μισθοι ηταν και αρκετα καλυτεροι, σε σχεση με τωρα με το νεο μισθολογιο της συμφορας, οποτε πηγαιναμε, ξεροντας παλι οτι δε θα βγαλουμε πολλα μακρια απο τον τοπο διαμονης μας-με νοικια, πηγαινελα απο σχολειο σε σχολειο, λογαριασμους, διαβιωση κλπ-αλλα μπορει να ειπωθει οτι ειχαμε καποιο κινητρο τουλαχιστον!
πραγματικά η μοριοδότηση εχει πεθανει................δεν αξιζει αλλα και δεν αντεχεται οικονομικα να παει καποιος μακρυα απο το σπιτι του
Καλημέρα!! Ε ζούμε στη χώρα του παραλόγου...η ελπίδα βέβαια πάντα μένει.Υπομονή παιδιά. Ο ΑΜΩ με 15 ωρες υπολογίζω γύρω στα 500. Αλήθεια, ο εκβιασμός του αν αρνηθείς δε μπορείς να κάνεις αίτηση του χρόνου ισχύει από φετος? Διότι γνωρίζω άτομα που πέρσι αρνήθηκαν και φέτος τους πήραν. Επίσης η εκτιμηση σας είναι οτι θα παίρνουν πλεόν ΑΜΩ μονο?Καλή δύναμη(Να πώ σε όλες ή έχουμε και άλλο αρσενικό εδω?!)