*

Αποστολέας Θέμα: Αιτήσεις αναπληρωτών-ωρομισθίων 2012-13  (Αναγνώστηκε 563250 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Αιτήσεις αναπληρωτών-ωρομισθίων 2012-13
« Απάντηση #126 στις: Ιουλίου 03, 2012, 10:27:21 am »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:11:49 »

Αποσυνδεδεμένος pap_eri

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Ιουλίου 03, 2012, 10:41:18 am »
Καλημέρα σε όλους!

Και η πρωτοβάθμια Έβρου ιδέα δεν έχει για την ημερομηνία που θα έρθει.Μου είπε μόνο να κοιτάω στο ίντερνετ για να δω πότε θα βγει, γιατί σε εκείνους καμία ενημέρωση δεν έχει γίνει. Ενδέχεται αυτή την εβδομάδα από όσα διαβάζει...Επίσης δεν ξέρω για τους άλλους νομούς, αλλά όσοι πιστοί θέλουν να καταθέσουν τα χαρτιά τους στον συγκεκριμένο νομό, μπορούν να το κάνουν μόνο στην διεύθυνση, δηλαδή στην Αλεξανδρούπολη!!!!!!!!!!

Και κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω.Προσωπικά κάνω τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια ως ΠΕ07 και ΠΕ70, δηλαδή σε δευτεροβάθμια και πρωτοβάθμια. Ενώ στην  εγκύκλιο αναφέρεται ότι όσοι ανήκουμε σε δύο διευθύνσεις θα τα κάνουμε μόνο στην δευτεροβάθμια, και τις δύο φορές που τα κατέθεσα, η δευτεροβάθμια μου αρνήθηκε κατηγορηματικά να μπει στην διαδικασία να μου περάσει τις προτιμήσεις μου στην πρωτοβάθμια και εννοείται ότι με έστελνε εκεί για να τα κάνω και άντε πάλι ουρά και όχι τίποτε άλλο, αλλά μου τρώει κάθε φορά δυο με τρεις μέρες για να τα καταθέσω.Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο; Τους αναφέρω την εγκύκλιο, αλλά κάθε φορά το μόνο που βλέπω είναι η πλάτη τους και η αδιαφορία!

Η εγκύκλιος μιλά για ειδικότητες που υπάρχουν σε Α/θμια και

Αποσυνδεδεμένος drakos13

• Πλήρες μέλος
  • πε03
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Ιουλίου 03, 2012, 10:46:45 am »
Οσο αφορα την προυπηρεσια δε φαινεται να μετρησει αυτη που αποκτηθηκε τα δυο τελευταια χρονια, ετσι δεν ειναι?
Το λεει και ο Παληγιαννης στο τελος οτι διαφωνει, αλλα αναρωτιεμαι αν υπηρξαν πιεσεις στο υπουργειο προς αυτη την κατευθυνση και απο ποιους? Απο τη στιγμη που η μεταβατικη τεινει να γινει αιωνιοτητα με ποιο σκεπτικο δεν μετραει η προυπηρεσια?

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Ιουλίου 03, 2012, 10:53:32 am »
Οσο αφορα την προυπηρεσια δε φαινεται να μετρησει αυτη που αποκτηθηκε τα δυο τελευταια χρονια, ετσι δεν ειναι?
Το λεει και ο Παληγιαννης στο τελος οτι διαφωνει, αλλα αναρωτιεμαι αν υπηρξαν πιεσεις στο υπουργειο προς αυτη την κατευθυνση και απο ποιους? Απο τη στιγμη που η μεταβατικη τεινει να γινει αιωνιοτητα με ποιο σκεπτικο δεν μετραει η προυπηρεσια?
Η μη προσμέτρηση της προϋπηρεσίας από 1/7/2010 αποτελεί μέρος του νόμου 3848/2012.
Έγιναν επαφές προς την κατάργηση της συγκεκριμένης διάταξης αλλά οι εκλογές δεν επέτρεψαν νομοθετική παρέμβαση.
Ακόμα και να υπάρχει η πρόθεση σε αυτήν την κυβέρνηση να το καταργήσει (ώστε να μετρήσει) μάλλον δεν προλαβαίνουν για φέτος.
Άλλη μια διάταξη που είναι υπό συζήτηση είναι και 2ετής αποκλεισμός λόγω άρνησης ή παραίτησης.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:11:49 »

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Ιουλίου 03, 2012, 10:54:55 am »
Αυτά είναι τα" έργα και οι ημέρες" της Διαμαντοπούλου,αγαπητέ συνάδελφε.Ο νέος υπουργός βαδίζει στα ίδια μονοπάτια,αφού δήλωσε"θα σεβαστούμε τους νόμους των προκατόχων μας".Δεν τους συμφέρει να ανοίξουν οι πίνακες και να θεσπιστούν νέες κατηγορίες διοριστέων.Η πιό κατάφορη αδικία,να δουλεύεις και να μην φαίνεται η προϋπηρεσία σου και να σου λένε"όοοοταν γίνει ασεπ,θα μετρήσει".
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος mania1

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Ιουλίου 03, 2012, 10:55:25 am »
Ο 2ετής αποκλεισμός εξακολουθεί να ισχύει; Είχα την αίσθηση ότι καταργήθηκε η σχετική διάταξη.

Αποσυνδεδεμένος geokir

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Ιουλίου 03, 2012, 10:56:02 am »
Στέλιο προφανώς και η συζήτηση για τον 2ετή αποκλεισμό πάει για του χρόνου επίσης έτσι; Εγώ έχω παραιτηθεί φέτος και θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω τα χαρτιά για ωρομίσθιος μόνο.

Αποσυνδεδεμένος vasoulals

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ07 + ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Ιουλίου 03, 2012, 11:14:55 am »
και εγώ είχα την εντύπωση ότι παύει να ισχύει, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε την σχετική εγκύκλιο για να δούμε τελικά τι ισχύει και τι όχι.Εγώ θα ήξερα να ξέρω και τι γίνεται με την παράλληλη όσοι είναι ΠΕ70. Ή δηλώνεις όλη την Ελλάδα βάζοντας το κουτάκι ή σε πάνε μόνο στην περιοχή προτίμησής σου; Γιατί έχω σκοπό να βάλω μόνο έναν νομό.Άντε να βγει να δούμε...
Μην ονειρεύεσαι την ζωή σου, ΖΗΣΕ τα όνειρά σου!!!

Αποσυνδεδεμένος sakissov

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 02 Ἂγω τόν παῖδα
    • Προφίλ
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 03, 2012, 05:58:10 pm από Stelios »

Αποσυνδεδεμένος evkan2

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Ιουλίου 03, 2012, 12:42:34 pm »

Η πιό κατάφορη αδικία,να δουλεύεις και να μην φαίνεται η προϋπηρεσία σου και να σου λένε"όοοοταν γίνει ασεπ,θα μετρήσει".

Ε τοτε να γινει ο ΑΣΕΠ και να μετρησει και αυτη η προυπηρεσια επιτελους... 8)

Αποσυνδεδεμένος vivaki

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Ιουλίου 03, 2012, 05:23:56 pm »
καλησπερα και απο μενα, ξανα μανα οι ιδιες συζητησεις που μας "τρωνε την ψυχη"! εδω στις επαλξεις λοιπον! οσον αφορα τα γραφεια που εκλεισαν δεν πιστευω να μην μπορουν να δεχτουν τις αιτησεις μας, ουτε να σκεφτω δεν θελω τι εχει να γινει στις διευθυνσεις της αθηνας, αν ειναι να μαζευτουμε ποσα ατομα , τελειωμο δεν θα εχουμε, οποιος μαθει για το αν τα γραφεια και φετος θα μπορουν να εξυπηρετησουν ας το γραψει εδω, το εψαξα και στο ιντερνετ δεν βρηκα κατι σχετικο.
O παράδεισος μου έπεφτε πάντα λιγάκι στενός,θέλω μια κόλαση στα μέτρα μου.

Αποσυνδεδεμένος vasoulals

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ07 + ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Ιουλίου 03, 2012, 10:12:37 pm »
και εγώ συμφωνώ με το vivaki στο να γράψουμε όσοι γνωρίζουν ποια γραφεία θα εξυπηρετήσουν τους αναπληρωτές για να κάνουν τις αιτήσεις τους.

Όσον αφορά τον νομό Έβρου, οι αναπληρωτές θα μπορούν να κάνουν αίτηση ΜΟΝΟ στην διεύθυνση της πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας, δηλαδή στην Αλεξανδρούπολη!!!!Δυστυχώς όσοι είναι στο βόρειο τμήμα του νομού απλά θα πρέπει να κατέβουν προς Νότο μεριά...
Μην ονειρεύεσαι την ζωή σου, ΖΗΣΕ τα όνειρά σου!!!

Αποσυνδεδεμένος vivaki

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Ιουλίου 04, 2012, 12:27:19 am »
και εγώ συμφωνώ με το vivaki στο να γράψουμε όσοι γνωρίζουν ποια γραφεία θα εξυπηρετήσουν τους αναπληρωτές για να κάνουν τις αιτήσεις τους.

Όσον αφορά τον νομό Έβρου, οι αναπληρωτές θα μπορούν να κάνουν αίτηση ΜΟΝΟ στην διεύθυνση της πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας, δηλαδή στην Αλεξανδρούπολη!!!!Δυστυχώς όσοι είναι στο βόρειο τμήμα του νομού απλά θα πρέπει να κατέβουν προς Νότο μεριά...

πραγματικα θα ειναι τραγικη η κατασταση παντως και μεγαλος ο αριθμος που θα εχουν να εξυπηρετησουν, εδω γινεται η φασαρια με καμια 20αρια ατομα ποσο μαλλον ολη η α αθηνας που υπαγομαι εγω να μαζευτει στην διευθυνση. εγω θα παρω και ενα τηλεφωνακι να ρωτησω και θα ενημερωσω( αν και δεν τους εχω και πολυ εμπιστοσυνη ως προς την φερεγγυοτητα των απαντησεων τους ::)
O παράδεισος μου έπεφτε πάντα λιγάκι στενός,θέλω μια κόλαση στα μέτρα μου.

Αποσυνδεδεμένος kosti

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Ιουλίου 04, 2012, 09:03:40 am »
Kaλημερα σας
Εγω ρωταω σχεδον καθημερινα να μαθω ποτε θα βγει η εγκυκλιος. Μηπως ξερετε αν πηραν ωρομισθιους περισυ. Εγω δουλεψα μια χρονια σε δυο νομους το 2009-10 και απο τοτε τιποτα.
Επισης μηπως γνωριζετε κατι για τα παιδαγωγικα? Ειναι υποχρεωτικα και που μπορω να τα παρακολουθησω?
Σας ευχαριστω

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144