0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
alfavita.gr/artro.php?id=67867
Καλημέρα σε όλους!Και η πρωτοβάθμια Έβρου ιδέα δεν έχει για την ημερομηνία που θα έρθει.Μου είπε μόνο να κοιτάω στο ίντερνετ για να δω πότε θα βγει, γιατί σε εκείνους καμία ενημέρωση δεν έχει γίνει. Ενδέχεται αυτή την εβδομάδα από όσα διαβάζει...Επίσης δεν ξέρω για τους άλλους νομούς, αλλά όσοι πιστοί θέλουν να καταθέσουν τα χαρτιά τους στον συγκεκριμένο νομό, μπορούν να το κάνουν μόνο στην διεύθυνση, δηλαδή στην Αλεξανδρούπολη!!!!!!!!!!Και κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω.Προσωπικά κάνω τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια ως ΠΕ07 και ΠΕ70, δηλαδή σε δευτεροβάθμια και πρωτοβάθμια. Ενώ στην εγκύκλιο αναφέρεται ότι όσοι ανήκουμε σε δύο διευθύνσεις θα τα κάνουμε μόνο στην δευτεροβάθμια, και τις δύο φορές που τα κατέθεσα, η δευτεροβάθμια μου αρνήθηκε κατηγορηματικά να μπει στην διαδικασία να μου περάσει τις προτιμήσεις μου στην πρωτοβάθμια και εννοείται ότι με έστελνε εκεί για να τα κάνω και άντε πάλι ουρά και όχι τίποτε άλλο, αλλά μου τρώει κάθε φορά δυο με τρεις μέρες για να τα καταθέσω.Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο; Τους αναφέρω την εγκύκλιο, αλλά κάθε φορά το μόνο που βλέπω είναι η πλάτη τους και η αδιαφορία!
Οσο αφορα την προυπηρεσια δε φαινεται να μετρησει αυτη που αποκτηθηκε τα δυο τελευταια χρονια, ετσι δεν ειναι?Το λεει και ο Παληγιαννης στο τελος οτι διαφωνει, αλλα αναρωτιεμαι αν υπηρξαν πιεσεις στο υπουργειο προς αυτη την κατευθυνση και απο ποιους? Απο τη στιγμη που η μεταβατικη τεινει να γινει αιωνιοτητα με ποιο σκεπτικο δεν μετραει η προυπηρεσια?
Η πιό κατάφορη αδικία,να δουλεύεις και να μην φαίνεται η προϋπηρεσία σου και να σου λένε"όοοοταν γίνει ασεπ,θα μετρήσει".
και εγώ συμφωνώ με το vivaki στο να γράψουμε όσοι γνωρίζουν ποια γραφεία θα εξυπηρετήσουν τους αναπληρωτές για να κάνουν τις αιτήσεις τους.Όσον αφορά τον νομό Έβρου, οι αναπληρωτές θα μπορούν να κάνουν αίτηση ΜΟΝΟ στην διεύθυνση της πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας, δηλαδή στην Αλεξανδρούπολη!!!!Δυστυχώς όσοι είναι στο βόρειο τμήμα του νομού απλά θα πρέπει να κατέβουν προς Νότο μεριά...