0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι 10 μερες το Σεπτέμβρη και οι 2-3 βδομάδες λόγω καταλήψεων από που προκύπτουν? Εκπαιδευτικοί υπάρχουν και στα δημοτικά, γυμνάσια, νηπιαγωγεία και ειναι και η πλειοψηφία! Ασε που δεν κανουν όλα τα λυκεια κατάληψη και σιγουρα όχι 2-3 βδομάδες και άσε κ που να γίνει είμαστε μέσα στο σχολείο. Αμάν πια με τις ακρότητες. Να ρωτήσω κ κάτι. Οι υποδιευθυντες απαλλάσσονται απο επιτηρήσεις;
Οι 10 μερες το Σεπτέμβρη και οι 2-3 βδομάδες λόγω καταλήψεων από που προκύπτουν? Εκπαιδευτικοί υπάρχουν και στα δημοτικά, γυμνάσια, νηπιαγωγεία και ειναι και η πλειοψηφία! Ασε που δεν κανουν όλα τα λυκεια κατάληψη και σιγουρα όχι 2-3 βδομάδες και άσε κ που να γίνει είμαστε μέσα στο σχολείο. Αμάν πια με τις ακρότητες.
ΥΓ. Δεν έχω την παραμικρή αντίρρηση να πηγαίνω στο σχολείο και τις μέρες που δεν έχω επιτήρηση ή εισήγηση και αυτό κάνω τόσα χρόνια. Εξάλλου έχω το προνόμιο να πηγαίνω στη δουλειά με τα πόδια, μιας και έχω νοικιάσει σπίτι κοντά στο σχολείο. Αντίστοιχα, δεν έχω την παραμικρή αντίρρηση να κάνω και καμιά επιτήρηση παραπάνω για να καλύψω συνάδελφο που διανύει πολλά χιλιόμετρα καθημερινά και αντιμετωπίζει οξύ οικονομικό πρόβλημα, ώστε να γλιτώσει τη βενζίνη μιας ημέρας. Καλή η τυπολατρία αλλά σε κάποιες περιπτώσεις ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε άνθρωποι.
Αν κάποιος έχει να προσθέσει κάτι επί της ουσίας του θέματος (νομική ή συνδικαλιστική ή ηθική ή ότι άλλο) παρακαλώ να το κάνει.Δεν θα επιτραπούν (σύμφωνα με τους κανόνες) προσωπικές αντιπαραθέσεις.Χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση μηνύματα που παραβαίνουν τους κανόνες θα διαγράφονται.Ευχαριστώ.