0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω περίπτωση δικής μου μαθήτρια σας (!) φιλολόγου, που δεν έχει δώσει ποτέ ΑΣΕΠ. Από τη στιγμή που τελείωσε "προσλήφθηκε" αξιοκρατικά σε Πρόσθετη Δυσπρόσιτου παρακαλώ, παίρνοντας δέκα ώρες τη χρονιά, οι οποίες όμως μετρούσαν διπλά ! Σε πληροφορώ σε μια πενταετία συγκέντρωσε τόσα μόρια, ώστε πέρσι πήγε αναπληρώτρια και του χρόνου διορίζεται με το 40 %. Κι η δασκάλα της (η αφεντομουτσουνάρα μου) είμαι έξι φορές επιτυχούσα μη διοριστέα, χωρίς να έχω καταφέρει ακόμη να πάρω Αναπλήρωση.
Παράθεση από: annie09 στις Αυγούστου 09, 2007, 08:30:46 pmΘελω να ρωτησω αν καποιος παιρνει καθε χρόνο ΠΔΣ υπαρχει περιπτωση να διοριστει αμαεσα δηλ. σε καμια 5ετια χωρις να ειναι επιτυχων στον ασεπ ουτε μια φορα?Και βέβαια μπορεί να διοριστεί και διορίζεται μη σου πω. Έχω περίπτωση δικής μου μαθήτριας (!) φιλολόγου, που δεν έχει δώσει ποτέ ΑΣΕΠ. Από τη στιγμή που τελείωσε "προσλήφθηκε" αξιοκρατικά σε Πρόσθετη Δυσπρόσιτου παρακαλώ, παίρνοντας δέκα ώρες τη χρονιά, οι οποίες όμως μετρούσαν διπλά ! Σε πληροφορώ σε μια πενταετία συγκέντρωσε τόσα μόρια, ώστε πέρσι πήγε αναπληρώτρια και του χρόνου διορίζεται με το 40 %. Κι η δασκάλα της (η αφεντομουτσουνάρα μου) είμαι έξι φορές επιτυχούσα μη διοριστέα, χωρίς να έχω καταφέρει ακόμη να πάρω Αναπλήρωση. Αυτά για να μαθαίνουν οι νεότεροι...
Θελω να ρωτησω αν καποιος παιρνει καθε χρόνο ΠΔΣ υπαρχει περιπτωση να διοριστει αμαεσα δηλ. σε καμια 5ετια χωρις να ειναι επιτυχων στον ασεπ ουτε μια φορα?
Παράθεση από: heren στις Αυγούστου 09, 2007, 09:06:00 amΤο συστημα βγαζει τα εικοσι πρωτα ονοματα (συμφωνα με τον πινακα
Το συστημα βγαζει τα εικοσι πρωτα ονοματα (συμφωνα με τον πινακα
αυτο γινεται οταν ξεκιναει το σχολικο ετος και οι δ/νσεις γνωριζουν τις αναγκες τους. οι πινακες απο τις ειδικοτητες ανοιγουν ταυτοχρονα σε ολους τους νομους, δεν υπαρχει περιπτωση η Δραμα να βλεπει πιο νωρις τον πινακα των φιλολογων απ΄οτι η Καβαλα...Καθε νομος βλεπει τα ονοματα των καθηγητων που τον εχουν δηλωσει και τιποτα αλλο
Συνάδελφοι νομίζω πως το θέμα έχει φτάσει στο μη περαιτέρω.... Θεωρείτε εφικτό RICA ή SULLAS να κανονιστεί μία συνάντηση μέσα στον Αύγουστο στη
Κι όσο για μένα .. να τα πω γιατί θα σκάσω. Έχω πτυχίο από το '93.Υπάρχει άραγε κανένας της γενιάς μου εδώ μέσα?
Σημειωτέον έχω πτυχίο από το 96 με 8,32, δεύτερο πτυχίο και μεταπτυχιακό.