0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παντως στις βασικες ειδικοτητες οι προσληψεις θα ειναι αυξημενες αυτη την αισθηση εχω τι λετε;
Η εναλλακτική πρόταση ποια είναι, η ανεργία; Τα χρήματα, σίγουρα, είναι λίγα, αλλά αν δεν υπάρχει κάτι άλλο, το ερώτημα αποκτά ρητορικό χαρακτήρα.
Αυτό το θέμα έχει εξελιχθεί σε καλό ανέκδοτο.....Εδώ και 5 χρόνια αλλάζω τόπους λόγω αναπλήρωσης.Κάθε χρόνο, εκτός απο φέτος πληρωνόμουν για πρώτη φορά στις 10 Νοεμβρίου, οπότε από Σεπτέβριο μέχρι Νοέμβριο ζούσα με τα λεφτά των γονιών μου(sic).Λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων δεν μπορώ να πώ ότι είχα χρήματα στην άκρη, ειδικά φέτος, βγήκα σε όλη τη χρονιά 6 φορές για καφέ, μου στοιχίζει αφάνταστα το ότι δεν μπορώ να βγαίνω όποτε γουστάρω, και, ό,τι άφησα στην άκρη, το έδωσα στην οικογένειά μου για τα χαράτσια και την εισφορά αλληλεγγύης.Πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ και κοστολογώ από πριν τα προϊόντα που θα αγοράσω, το μόνο παράπτωμα που έκανα ήταν ότι ενώ χρειαζόμουν κάποια ρούχα, αγόρασα 2,3 βιβλία που λαχταρούσα.Φέτος θα δηλώσω πάλι εδώ, απλά καταριέμαι συνεχώς τους ανθρώπους που έχουν καθορίσει με τέτοιο τρόπο τη ζωή μου και δεν μπορώ να χαρώ αυτά που θέλω, αλλά κάνω υπομονή....π.χ. ξέρω ότι θα ήμουν τώρα σε ένα νησί αναπληρώτρια με την παρέα μου με καφέ στην παραλία, τώρα είμαι εδώ και οι μνημονιακοί πηγαίνουν για απόδραση στη Μύκονο κλπ με τα σκαφάκια τους.....Ομως, εάν κάποιος έχει τη δυνατότητα να συντηρηθεί από τους γονείς του για λίγο καιρό ή έχει χρήματα στην άκρη, αν έχει έρωτα με το επάγγελμα του εκπαιδευτικού, ΝΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ.Μας μένει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, μετά θα φτιάξουν τα πράγματα, είμαι αισιόδοξη, λόγω της φύσης μου(δίδυμος, αέρινο ζώδιο) και όχι λόγω των γεγονότων που έρχονται.Συνεπώς, όποιος μπορεί ας το βάλει το κουτάκι, τον ζηλεύω που έχει αυτή τη δυνατότητα, αλλά νομίζω ότι αξίζει.Και επίσης δε χρειάζεται να σκεφτόμαστε ότι έρχονται δύσκολα χρόνια κλπ κλπ, η πολιτική αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη όπως και οι διαθέσεις των Μεγάλων Δυνάμεων ανάλογα με τα συμφέροντα που προκύπτουν κάθε φορά...
Καλύτερα να βρεις επιπλωμένο γιατί για 6-9 μήνες δεν αξίζει ν' αγοράσεις έπιπλα. Πόσα θα χρειαστείς εξαρτάται από το σπίτι που θα επιλέξεις και τον τρόπο ζωής σου....2.000 για τους 2 πρώτους μήνες αν κάνεις πολιτική λιτότητας... Αν βρεις πιο ακριβό σπίτι και ξοδευεις περισσότερα το μήνα , τότε πάμε στα 2500!Όταν με κάλεσαν για αναπλήρωση περίπου έτσι πήγε το πράγμα...