*

Αποστολέας Θέμα: Αξίζει πλέον να πάει κάποιος αναπληρωτής από την καινούρια σχολική χρονιά;  (Αναγνώστηκε 65316 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος troktiko

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Παντως στις βασικες ειδικοτητες οι προσληψεις θα ειναι αυξημενες αυτη την αισθηση εχω τι λετε;
Για μένα όλες οι ειδικότητες είναι βασικές. Όπως αποδείχτηκε περίτρανα φέτος  κενά υπάρχουν παντού. Από αυτό ξεκινάω.Είναι θέμα πολίτικης!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 06, 2012, 04:00:52 pm από Stelios »
‘’Intelligence is the ability to adapt to change’’ Steven Hawking

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Daidalos

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02 Επιστήμη ποιητική ευδαιμονίας
    • Προφίλ
Η εναλλακτική πρόταση ποια είναι, η ανεργία; Τα χρήματα, σίγουρα, είναι λίγα, αλλά αν δεν υπάρχει κάτι άλλο, το ερώτημα αποκτά ρητορικό χαρακτήρα.  ;)

Αποσυνδεδεμένος evkan2

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Η εναλλακτική πρόταση ποια είναι, η ανεργία; Τα χρήματα, σίγουρα, είναι λίγα, αλλά αν δεν υπάρχει κάτι άλλο, το ερώτημα αποκτά ρητορικό χαρακτήρα.  ;)
Δεν υπαρχει κανενα ερωτημα και μαλιστα ρητορικο. Δηλαδη τι αναρωτιομαστε αν πρεπει να δουλεψουμε;Εχω την εντυπωση οτι καποιοι απολογουνται για οτι επιλεγουν να δουλεψουν απο το να καθονται σπιτι και να αρμεγουν την οικογενειακη αγελαδα.Ελεος με αυτη την ανουσια συζητηση λες και ο κλαδος δεν εχει σοβαροτερα προβληματα οπως ειναι οι μελλοντικοι διορισμοι το συστημα που θα διεπει αυτες , οι συνθηκες εργασιες κτλ...

Αποσυνδεδεμένος troktiko

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Κατά την προσωπική μου άποψη η λύση είναι κάτι το όποιο δεν μπορεί να γίνει! Η μάζωξη!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 06, 2012, 12:27:06 pm από Stelios »
‘’Intelligence is the ability to adapt to change’’ Steven Hawking

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
δεν ειναι δυνατον να ειμαστε ενωμενοι ετσι οπως μας εχουν κανει....ο ενας ανηκει σε αυτον τον πινακα , ο αλλος σε αλλο, τον ενα τον συμφερει να πιανεται η προυπηρεσια , τον αλλο οχι.....κτλ. Πως να ενωθουμε οταν εχουμε διαφορετικα συμφεροντα?????????????????????

adigoni

• Επισκέπτης
Αυτό το θέμα έχει εξελιχθεί σε καλό ανέκδοτο.....Εδώ και 5 χρόνια αλλάζω τόπους λόγω αναπλήρωσης.Κάθε χρόνο, εκτός απο φέτος πληρωνόμουν για πρώτη φορά στις 10 Νοεμβρίου, οπότε από Σεπτέβριο μέχρι Νοέμβριο ζούσα με τα λεφτά των γονιών μου(sic).Λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων δεν μπορώ να πώ ότι είχα χρήματα στην άκρη, ειδικά φέτος, βγήκα σε όλη τη χρονιά 6 φορές για καφέ, μου στοιχίζει αφάνταστα το ότι δεν μπορώ να βγαίνω όποτε γουστάρω, και, ό,τι άφησα στην άκρη, το έδωσα στην οικογένειά μου για τα χαράτσια και την εισφορά αλληλεγγύης.Πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ και κοστολογώ από πριν τα προϊόντα που θα αγοράσω, το μόνο παράπτωμα που έκανα ήταν ότι ενώ χρειαζόμουν κάποια ρούχα, αγόρασα 2,3 βιβλία που λαχταρούσα.Φέτος θα δηλώσω πάλι εδώ, απλά καταριέμαι συνεχώς τους ανθρώπους που έχουν καθορίσει με τέτοιο τρόπο τη ζωή μου και δεν μπορώ να χαρώ αυτά που θέλω, αλλά κάνω υπομονή....π.χ. ξέρω ότι θα ήμουν τώρα σε ένα νησί αναπληρώτρια με την παρέα μου με καφέ στην παραλία, τώρα είμαι εδώ και οι μνημονιακοί πηγαίνουν για απόδραση στη Μύκονο κλπ με τα σκαφάκια τους.....

Ομως, εάν κάποιος έχει τη δυνατότητα να συντηρηθεί από τους γονείς του για λίγο καιρό ή έχει χρήματα στην άκρη, αν έχει έρωτα με το επάγγελμα του εκπαιδευτικού, ΝΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ.Μας μένει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, μετά θα φτιάξουν τα πράγματα, είμαι αισιόδοξη, λόγω της φύσης μου(δίδυμος, αέρινο ζώδιο) και όχι λόγω των γεγονότων που έρχονται.

Συνεπώς, όποιος μπορεί ας το βάλει το κουτάκι, τον ζηλεύω που έχει αυτή τη δυνατότητα, αλλά νομίζω ότι αξίζει.Και επίσης δε χρειάζεται να σκεφτόμαστε ότι έρχονται δύσκολα χρόνια κλπ κλπ, η πολιτική αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη όπως και οι διαθέσεις των Μεγάλων Δυνάμεων ανάλογα με τα συμφέροντα που προκύπτουν κάθε φορά...

Αποσυνδεδεμένος manosmc

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Αυτό που παρατήρησα από τις απόψεις του καθενός είναι οτι κανείς δεν αναφέρθηκε στις παραιτήσεις αναπληρωτών που έγιναν φέτος...Και μιλάμε για τεράστιο νούμερο...... Αλήθεια αυτοί γιατί παραιτήθηκαν?? επειδή βαρέθηκαν ή δεν τα έβγαζαν πέρα???  Για να μη φτάσει κανείς στο αδιέξοδο, εαν κάποιος δεν έχει γενικως χρήματα για να αυτοσυντηρηθεί ή προσπαθεί να το παίξει ήρωας σε μακρινές περιοχές λέγοντας...εντάξει θα περάσει ο καιρός ή γενικώς να ρίχνει καντήλια, να του φταίνε όλα ή να μην έχει ευρώ να γυρήσει στο σπίτι του ούτε με βάρκα με κουπί, ας μην το κάνει...  Οπότε ας κάτσει σπίτι του και να ελπίζει να βρεί δουλειά στο τόπο του...

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Αντιγονη όσα είπες, ακριβώς ίδια περίπτωση και εγώ. Και εγώ λέω μια χρονιά ακόμα. Αν τη βγάλω τη χρονιά.
Είμαστε πολλοί στην ίδια φάση, για αυτό και σκεφτόμουν για το επόμενο εμπόδιο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε πριν την ερχόμενη χρονιά, το εκκαθαριστικό στην εφορία. Λεφτά δεν έχουν μείνει στην άκρη, πήγαν όλα πίσω από χρέη και χαράτσια της οικογένειας. Κι όμως από οτι φαίνεται θα ζητήσουν και από τους αναπληρωτές ένα βαρβάτο ποσό. Θα πρέπει να το αρνηθούμε μαζικά. Δεν θα είναι μόνο οι αναπληρωτές βέβαια, αλλά εμείς έχουμε συγκεκριμένο εισόδημα. Γιατί αν έχω να χρωστάω και στην εφορία, επειδή αγαπάω το μάθημα,.... δεν με βλέπω για πιο πέρα από τον επόμενο χρόνο.

Αποσυνδεδεμένος evkan2

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Τι κομποδεμα χρειαζεσαι;
« Απάντηση #92 στις: Ιουνίου 25, 2012, 04:42:02 pm »
Ηθελα να ρωτησω τους συναδελφους τι κομποδεματακι χρειαζεσαι για τα πρωτα εξοδα σου αμα διορισθεις αναπληρωτης φυσικα πολυ μακρια απο το σπιτι σου; Δηλαδη ποσα σαν συνολο για νοικι επιπλα κτλ για τον πρωτο μηνα ;

Θα ειχε ενδιαφερον να δουμε τι στοιχιζει τελικα η αναπληρωση η μαλλον ενα μερος της ... 8)

Αποσυνδεδεμένος MANNI

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Αυτό το θέμα έχει εξελιχθεί σε καλό ανέκδοτο.....Εδώ και 5 χρόνια αλλάζω τόπους λόγω αναπλήρωσης.Κάθε χρόνο, εκτός απο φέτος πληρωνόμουν για πρώτη φορά στις 10 Νοεμβρίου, οπότε από Σεπτέβριο μέχρι Νοέμβριο ζούσα με τα λεφτά των γονιών μου(sic).Λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων δεν μπορώ να πώ ότι είχα χρήματα στην άκρη, ειδικά φέτος, βγήκα σε όλη τη χρονιά 6 φορές για καφέ, μου στοιχίζει αφάνταστα το ότι δεν μπορώ να βγαίνω όποτε γουστάρω, και, ό,τι άφησα στην άκρη, το έδωσα στην οικογένειά μου για τα χαράτσια και την εισφορά αλληλεγγύης.Πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ και κοστολογώ από πριν τα προϊόντα που θα αγοράσω, το μόνο παράπτωμα που έκανα ήταν ότι ενώ χρειαζόμουν κάποια ρούχα, αγόρασα 2,3 βιβλία που λαχταρούσα.Φέτος θα δηλώσω πάλι εδώ, απλά καταριέμαι συνεχώς τους ανθρώπους που έχουν καθορίσει με τέτοιο τρόπο τη ζωή μου και δεν μπορώ να χαρώ αυτά που θέλω, αλλά κάνω υπομονή....π.χ. ξέρω ότι θα ήμουν τώρα σε ένα νησί αναπληρώτρια με την παρέα μου με καφέ στην παραλία, τώρα είμαι εδώ και οι μνημονιακοί πηγαίνουν για απόδραση στη Μύκονο κλπ με τα σκαφάκια τους.....

Ομως, εάν κάποιος έχει τη δυνατότητα να συντηρηθεί από τους γονείς του για λίγο καιρό ή έχει χρήματα στην άκρη, αν έχει έρωτα με το επάγγελμα του εκπαιδευτικού, ΝΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ.Μας μένει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, μετά θα φτιάξουν τα πράγματα, είμαι αισιόδοξη, λόγω της φύσης μου(δίδυμος, αέρινο ζώδιο) και όχι λόγω των γεγονότων που έρχονται.

Συνεπώς, όποιος μπορεί ας το βάλει το κουτάκι, τον ζηλεύω που έχει αυτή τη δυνατότητα, αλλά νομίζω ότι αξίζει.Και επίσης δε χρειάζεται να σκεφτόμαστε ότι έρχονται δύσκολα χρόνια κλπ κλπ, η πολιτική αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη όπως και οι διαθέσεις των Μεγάλων Δυνάμεων ανάλογα με τα συμφέροντα που προκύπτουν κάθε φορά...
Αντιγόνη συμφωνώ μπορεί να φαίνεται ρομαντικό αλλά έτσι νιώθω και γω . Θα βάλω το κουτάκι θα κάνω υπομονή έχω ήδη κάνει 3 ωρομίσθια και 3 αναπληρώτρια ελπίζοντας ότι θα φτιάξουν τα πράγματα και όταν φτιάξουν θα έχωβ μαζέψει προϋπηρεσία . Ξέρω ότι αυτά που λέω φαίνονται ουτοπικά αλλά έχω δικαίωμα να ελπίζω και να ονειρεύομαι είναι το μόνο που μου έχει απομείνει

Αποσυνδεδεμένος eidafws

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
evkan2,

Καλύτερα να βρεις επιπλωμένο γιατί για 6-9 μήνες δεν αξίζει ν' αγοράσεις έπιπλα. Πόσα θα χρειαστείς εξαρτάται από το σπίτι που θα επιλέξεις και τον τρόπο ζωής σου.

Θα σου χρειαστούν υποθέτω χρήματα για 3 ενοίκια πχ των 250 ευρω (ενα για προκαταβολή και 2 ενοίκια μέχρι να πληρωθείς, αν αργήσεις τόσο). Δηλαδή υπολόγισε κανένα χιλιάρικο και βάλε πχ 1200 (μέσα σ αυτά είναι 200+ για λογαριασμούς για 2 μήνες, συνδέσεις και προκαταβολές ΔΕΗ, τελη συνδεσης τηλεφώνου και πάγια που προπληρώνεις κι εκεί κτλ). Από κει και πέρα δε θες και ενα 400αρι το μήνα για εξοδα διαβίωσης, φαγητό, μετακινήσεις, τσιγάρα :P; Σύνολο 2.000 για τους 2 πρώτους μήνες αν κάνεις πολιτική λιτότητας... Αν βρεις πιο ακριβό σπίτι και ξοδευεις περισσότερα το μήνα , τότε πάμε στα 2500!

Όταν με κάλεσαν για αναπλήρωση περίπου έτσι πήγε το πράγμα...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 26, 2012, 01:03:28 pm από newseditor »

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Θεωρώ ότι αξίζει να πάει κανείς αναπληρωτής, από τη στιγμή που οι επιλογές του αφορούν σε περιοχές πλησίον του ΜΤΚ του.
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος evkan2

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Καλύτερα να βρεις επιπλωμένο γιατί για 6-9 μήνες δεν αξίζει ν' αγοράσεις έπιπλα. Πόσα θα χρειαστείς εξαρτάται από το σπίτι που θα επιλέξεις και τον τρόπο ζωής σου.
...

2.000 για τους 2 πρώτους μήνες αν κάνεις πολιτική λιτότητας... Αν βρεις πιο ακριβό σπίτι και ξοδευεις περισσότερα το μήνα , τότε πάμε στα 2500!

Όταν με κάλεσαν για αναπλήρωση περίπου έτσι πήγε το πράγμα...

Παναγιτσα μου...να παω να ζητησω κανενα δανειο... ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 26, 2012, 01:04:21 pm από newseditor »

Αποσυνδεδεμένος katkat

• Ιστορικό μέλος
  • Fail...Fail again...Fail better...
    • Προφίλ
τωρα στερεψανε και τα δανεια .... ;D οι τραπεζες δε δινουν δανεια σε εκπαιδευτικους ...ειναι "καταραμενοι" απο εποχη Διαμαντοπουλου ;D ;D ;D ;D
H ισχνή υπόσταση κίβδηλος οβολός της τόσο ξεχωριστής γυναικείας σου φύσις ....

http://www.youtube.com/watch?v=R4ELgxaj1ds

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144