0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι, το έχω πραγματικά απορία: εφόσον κανείς σας δεν θέλει να πάει αναπληρωτής και όλοι έχετε παράπονα, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΑΙΤΗΣΗ, αφού μπορείτε και αλλού να βρείτε δουλειά με πολύ καλύτερα χρήματα;; Άνθρωποι που είναι σίγουροι όρι μπορούν να βρουν δουλείες με καλά χρήματα και να τους ικανοποιεί, δεν μπαίνουν καν στο κόπο να κοιτάξουν το αναπληρωτηλίκι, κάνουν άλλες επιλογές. Mπορείτε να μου λύσετε αυτή την απορία;;
Εγώ ξέρω πάντως ότι με μαστερ, 940 νομίζ καθαρά στο χέρι θα παίρνω.
αξίζει να πάει κάποιος αναπληρωτής γιατί δουλεύει στο αντικείμενο το σπουδών του και γνωριζει οτι καθε χρονο θα δουλευει ως αναπληρωτης ή ωρομισθιος. αν εχει οικογενεια ειναι πιο δυσκολα και καλυτερα να δηλωνει κοντινες περιοχες.
Παράθεση από: foibos81 στις Ιουλίου 27, 2012, 11:16:32 amΕγώ ξέρω πάντως ότι με μαστερ, 940 νομίζ καθαρά στο χέρι θα παίρνω.Όπως το έγραψες.."Νομίζεις"...Θα έχεις πλήρες ωράριο με τις υπάρχουσες εξελίξεις;Νομίζεις ότι όλους μας καλούν την πρώτη βδομάδα του Σεπτέβρη;Και ακόμη και αν μας καλέσουν Σεπτέμβρη ξέρεις ποιο μήνα μπαίνουν τα πρώτα χρήματα;Κάθε καλοκαίρι θα είσαι ταμείο ανεργίας..Για βγάλε και την εφορία...Υπολόγισε τα παραπάνω και μετά γράψε το μηνιαίο μισθό ενός αναπληρωτή εκπαιδευτικού όλο το χρόνο.Δεν είμαστε ΜΟΝΙΜΟΙ,η ερώτηση του thread αναφέρεται σε αναπλήρωση.Τέλος,ξέρεις σαν νεοδιορισθέντας(αν ποτέ γίνει αυτό) τι μισθός προβλέπεται για σένα;Παράθεση από: foibos81 στις Ιουλίου 27, 2012, 11:16:32 amΕγώ θέλω να ρωτήσω κάτι, το έχω πραγματικά απορία: εφόσον κανείς σας δεν θέλει να πάει αναπληρωτής και όλοι έχετε παράπονα, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΑΙΤΗΣΗ, αφού μπορείτε και αλλού να βρείτε δουλειά με πολύ καλύτερα χρήματα;; Άνθρωποι που είναι σίγουροι όρι μπορούν να βρουν δουλείες με καλά χρήματα και να τους ικανοποιεί, δεν μπαίνουν καν στο κόπο να κοιτάξουν το αναπληρωτηλίκι, κάνουν άλλες επιλογές. Mπορείτε να μου λύσετε αυτή την απορία;;Για πολλούς και διάφορους λόγους που αν δεν έχεις μπει σε σχολείο δεν θα καταλάβεις..Εγώ προσωπικά:-Eπειδή μπορώ να είμαι κοντά στο σπίτι μου λόγω σειράς-Γιατί ελπίζω ότι κάτι θα αλλάξει,θα γίνει ΑΣΕΠ,θα διοριστώ, κ.λ.π.-Για ψυχολογικούς λόγους:Ότι δουλεύω πάνω στο αντικείμενο των σπουδών μου και τόσα χρόνια δεν πήγαν χαμένα.-Και άλλους αμειγώς εκπαιδευτικούς..Τέλος,Φοίβο,μην κρίνεις το κόστος ζωής με την ζωή μας ως φοιτητές.Κάποιοι εδώ έχουν οικογενεια,παιδιά,δάνεια,επιπρόσθετες υποχρεώσεις που με απλά μαθηματικάτα 800 ευρώ εκτός τόπου κατοικίας δεν φθάνουν.
Ειδικά εμένα ξέρω ότι με καλούν από Οκτώβριο και μετά και αν και ναι εννοείται ότι με συμφέρει να πάω όπου να ναι, από την στιγμή που θα είμαι πλήρους. Μπροστά στην ανεργία επιλέγω δουλειά. Δηλάδή συγνώμη εσύ νομίζεις ότι σε άλλες δουλειές όλα είναι ρόδινα και ωραία;; Σε πληροφορώ ότι μάλλον το αντίθετο ισχύει. Η δουλειά του αναπληρωτή για εμένα είναι η πιο ρόδινη από όσες έχω συναντήσει. Και επείδή έχω δουλέψει αναπληρωτής και έχω μπει σε τάξη, πραγματικά θεωρώ ότι εκείνη την περίοδο ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ. Ναι ξεκουράστηκα.Δεν συγκρίνω καμιά φοιτητική ζωή, υπάρχουν όμως και οικογένεις που παίρνουν 800, δουλεύουν όλη μέρα σαν σκύλοι και μια χαρά ζούνε και δεν έχουνε και παράπονο. Μα καλά έχετε καταλάβει τι παίζει εκεί έξω από δουλειές;; Υποθέτω όχι και πόλυ
Παράθεση από: zoi88 στις Ιουλίου 27, 2012, 11:47:51 amαξίζει να πάει κάποιος αναπληρωτής γιατί δουλεύει στο αντικείμενο το σπουδών του και γνωριζει οτι καθε χρονο θα δουλευει ως αναπληρωτης ή ωρομισθιος. αν εχει οικογενεια ειναι πιο δυσκολα και καλυτερα να δηλωνει κοντινες περιοχες.Και πως το γνωρίζουμε ακριβώς αυτό;Επίσης το να δουλεύεις ωρομίσθιος δεν είναι και ότι καλύτερο μπορεί να σου τύχει...
Παράθεση από: foibos81 στις Ιουλίου 27, 2012, 11:51:35 amΕιδικά εμένα ξέρω ότι με καλούν από Οκτώβριο και μετά και αν και ναι εννοείται ότι με συμφέρει να πάω όπου να ναι, από την στιγμή που θα είμαι πλήρους. Μπροστά στην ανεργία επιλέγω δουλειά. Δηλάδή συγνώμη εσύ νομίζεις ότι σε άλλες δουλειές όλα είναι ρόδινα και ωραία;; Σε πληροφορώ ότι μάλλον το αντίθετο ισχύει. Η δουλειά του αναπληρωτή για εμένα είναι η πιο ρόδινη από όσες έχω συναντήσει. Και επείδή έχω δουλέψει αναπληρωτής και έχω μπει σε τάξη, πραγματικά θεωρώ ότι εκείνη την περίοδο ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ. Ναι ξεκουράστηκα.Δεν συγκρίνω καμιά φοιτητική ζωή, υπάρχουν όμως και οικογένεις που παίρνουν 800, δουλεύουν όλη μέρα σαν σκύλοι και μια χαρά ζούνε και δεν έχουνε και παράπονο. Μα καλά έχετε καταλάβει τι παίζει εκεί έξω από δουλειές;; Υποθέτω όχι και πόλυ@Φοίβο τα έχουμε ξαναπεί σε άλλο thread για το ίδιο θέμα και το βλέπουμε διαφορετικά.Ξέρω τι παίζει και στον ιδιωτικό τομέα,σε αμέτρητες συνεντεύξεις δίχως αποτέλεσμα,σε απλήρωτες υπερωρίες..Εχω και ιδιωτικά ένσημα και από τα nickname μας μάλλον έχουμε και την ίδια ηλικία.Παρ'όλα αυτά έχω τελείως αντίθετη γνώμη.
Παράθεση από: Aris81 στις Ιουλίου 27, 2012, 11:50:27 amΠαράθεση από: zoi88 στις Ιουλίου 27, 2012, 11:47:51 amαξίζει να πάει κάποιος αναπληρωτής γιατί δουλεύει στο αντικείμενο το σπουδών του και γνωριζει οτι καθε χρονο θα δουλευει ως αναπληρωτης ή ωρομισθιος. αν εχει οικογενεια ειναι πιο δυσκολα και καλυτερα να δηλωνει κοντινες περιοχες.Και πως το γνωρίζουμε ακριβώς αυτό;Επίσης το να δουλεύεις ωρομίσθιος δεν είναι και ότι καλύτερο μπορεί να σου τύχει...αν ειναι καποιος ψηλα στον πινακα τον καλουν καθε χρονια, το βλεπω και απο γνωστους, αλλα δηλωνουν τα παντα...και κουτακι για ωρομισθια μονο κοντο στο σπιτι του αξιζει να δηλωσει κανεις