0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πήρα το QTS τον Μάρτη 2013 και δεν χρειάστηκε σφραγίδα της Χάγης...πάντως δεν περιμένω και πολλά, έκανα αιτήσεις τόσο ως Αγγλικής Φιλολογίας όσο και ως Μουσικής και με ευγένεια με απέρριψαν. Ενδέχεται να ενοχλούνται και από το γεγονός ότι είμαι από Ελλάδα, διότι π.χ. ένα σχολείο μου ζήτησε αρχικά το ίδιο να κάνω αίτηση μέσα από ένα site on-line βιογραφικού στο οποίο είχα αποκρύψει τα προσωπικά στοιχεία (υπήρχε αυτή η επιλογή) και όταν έκανα αίτηση μου είπαν πως έδωσαν τη θέση σε κάποιον ήδη διδάσκοντα στο σχολείο. Πιστεύω πως αν δεν έχεις βρετανικό πτυχίο, τουλάχιστον για κάποιες ειδικότητες, δύσκολα τα πράγματα, αλλά αξίζει να το προσπαθήσει κανείς...Όσον αφορά στα πτυχία όταν προσληφθείς, από όσα διάβασα ναι τα καταθέτεις μαζί με ό,τι άλλο ζητάνε. Καλή τύχη σε όλους σας!
Εμενα μου έστειλαν.Έλεγε επάνω πότε τα παρέλαβαν (5 ημέρες αφού τα έστειλα) και το reference number για ό,τι χρειαστεί.Επίσης μου επέστρεψαν τα δικαιολογητικά
Reference number σ στελνουν μαζι με το qts. εγω ρωταω αν σας εστειλαν καποιο χαρτι οτι παρέλαβαν τα χαρτια σας. Οχι το qts.
δεν μιλάω για το ίδιο το qts.μου έστειλαν χαρτί ότι παρέλαβαν τα χαρτιά μου, στο φάκελο υπήρχαν και όλα τα δικαιολογητικά που έστειλα και το reference number που ξακαθάριζε ότι είναι για περίπτωση που θα χρειαστεί να επικοινωνήσω μαζί τους
α οκ.. δεν το καταλαβα... εμενα δεν μ εστειλαν τπτ και εχει περασει σχεδον ενας μηνας... πως μπορω να μαθω τι συμβαίνει ?
Καλησπερα!! εχω κι εγω καποιες αποριες σχετικα με οσα μπορουμε να κανουμε για να διδαξουμε στο εξωτερικο.
καλημέρα. ενδιαφέρομαι για QTS και διαβάζω τα παραπάνω posts. χρειάζομαι λίγη βοήθεια γιατί χαθηκα.... για QTS χρειαζόμαστε:α) πτυχίο μεταφρασμένοβ) αναλυτική βαθμολογία μεταφρασμένηγ) βεβαίωση μετακίνησης απο το ΥΠΕΠΘ μεταφρασμένη (χρειαζεται και για τους αδιόριστους;;;δ) αίτησηευχαριστώ!
Καλημέρα σας!